Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täname vahepeal häid inimesi jälle. Aitäh!

1. Steven S.
    2. Nonoh
    3. Lauri J.
    4. Rein 13
    5. Billybob
    6. Tundmatu
    7. Ericbana
    8. Oku
    9. Rauno
    10. Peeter U.
    11. Raz
    12. INCE
    13. Irak

Kommentaar

Kummarduse ja fännide erilise tänu on ära teeninud:

1. Steven S.
      2. Nonoh
      3. Lauri J.
      4. Rein 13
      5. Billybob
      6. Tundmatu
      7. Ericbana
      8. Oku
      9. Rauno
      10. Peeter U.
      11. Raz
      12. INCE
      13. Irak
      14. SDK
      15. K2bo
      16. Markko
      17. Yheksa
      18. Rummabastards
      19. Kaido L.

Käesolevaga annan ühtlasi ka teada, et kõigi plagude raha ON KOOS! Kokku laekus headelt inimestelt 184,93€. Omalt poolt lisan puudujääva 13,07€ ning homme lähevad plagud trükki.

Ma olin arvestanud, et vähemalt 125-150€ sellest summast pean ise kandma ja olin selleks igakülgselt valmis. Selline üksmeel ja toetus on hämmastav ja soojendab minu vana südant, seltsimehed.

Aitäh, aitäh, aitäh! Staadionil näeme ja... Staadionil näete!

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
        Kummarduse ja fännide erilise tänu on ära teeninud:

1. Steven S.
        2. Nonoh
        3. Lauri J.
        4. Rein 13
        5. Billybob
        6. Tundmatu
        7. Ericbana
        8. Oku
        9. Rauno
        10. Peeter U.
        11. Raz
        12. INCE
        13. Irak
        14. SDK
        15. K2bo
        16. Markko
        17. Yheksa
        18. Rummabastards
        19. Kaido L.

Käesolevaga annan ühtlasi ka teada, et kõigi plagude raha ON KOOS! Kokku laekus headelt inimestelt 184,93€. Omalt poolt lisan puudujääva 13,07€ ning homme lähevad plagud trükki.

Ma olin arvestanud, et vähemalt 125-150€ sellest summast pean ise kandma ja olin selleks igakülgselt valmis. Selline üksmeel ja toetus on hämmastav ja soojendab minu vana südant, seltsimehed.

Aitäh, aitäh, aitäh! Staadionil näeme ja... Staadionil näete!
        Et võib teinekordki plagusid teha eks kuniks kõik piirded on plagudest ääristatud ja siis palgata poisid kes neid enne mängu ülesse panevad ja pärast mängu maha võtavad ilma prügikasti viskamata
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
          ja pärast mängu maha võtavad ilma prügikasti viskamata
          Oh kurat küll, eksole. Kaua võib seda õnnetut Raio bannerit nina alla hõõruda...
          Meenub anekdoot, kus küla puusepp Frederico mõtiskleb, et ma olen elanud 80-aastaseks, ehitanud sildu, maju, mööblit ja teinud kunstigi. Aga keegi ei tunne mind Sillaehitaja Fredericona, ega Majaehitana Fredericona ega Mööblimeister Fredericona, ammugi mitte Puidukunstnik Fredericona. Aga piisab korra kitse nikkuda ja...

Raio banner sai nüüd uuesti tehtud. Küll väiksemas formaadis - aga seda ära ei viska. Ma luban. Ausalt.

Kommentaar

Oh kurat küll, eksole. Kaua võib seda õnnetut Raio bannerit nina alla hõõruda...
            Meenub anekdoot, kus küla puusepp Frederico mõtiskleb, et ma olen elanud 80-aastaseks, ehitanud sildu, maju, mööblit ja teinud kunstigi. Aga keegi ei tunne mind Sillaehitaja Fredericona, ega Majaehitana Fredericona ega Mööblimeister Fredericona, ammugi mitte Puidukunstnik Fredericona. Aga piisab korra kitse nikkuda ja...

Raio banner sai nüüd uuesti tehtud. Küll väiksemas formaadis - aga seda ära ei viska. Ma luban. Ausalt.
            Luban ,et minu poolt oli see viimane kord edaspidi oled Plagude Kunn
            sigpic

Kommentaar

Porgand, said sa muidu jutule juba, et minna varem staadionile ning plagud ära paigutada. Pärast, inimeste saginas, läheb kergelt keeruliseks. Iirlastele on näiteks mõeldud oma lippude paigutamise aeg 16:00-17:30 lillekülas.

Kommentaar

..kuna RummaBastardsid lähvad enda lippe ja plagusi (ja vbolla tuulemehi) ka lõuna paikku ülesse riputama/installeerima siis võiksime ühineda....
                RummaBastards!

Kommentaar

Ma ei ole veel seda asja ajanud, Mihkel on mulle öelnud varem, et tavaliselt on mängupäeval kell 15 plagude paigaldamine. Oli ka Raio omaga nii, Kostja oma oli sõprusmäng ja turva leebem, sain koos rulliga vahetult enne mängu sisse.

Ma täpsustan selle Mihkliga üle, aga ma arvan, et mängupäev ja kell 15. Ma teen selle päeva endal täiega vabaks niikuinii.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                    ..kuna RummaBastardsid lähvad enda lippe ja plagusi (ja vbolla tuulemehi) ka lõuna paikku ülesse riputama/installeerima siis võiksime ühineda....
                    Mis kellaaeg see lõuna täpsemalt on?
                    Ühineks muidugi heameelega!

Kommentaar

Mis kellaaeg see lõuna täpsemalt on?
                      Ühineks muidugi heameelega!
                      saada mulle oma kontaktid/telef.nr. : rumma@propartnerid.ee ja suhtleme neljap/reede hommik üle... tavaliselt olen statkal 14..15 ajal käinud oma lippe paigaldamas ja tuulemehi jne. värkki... selle 25 m. bänneri kinnitamiseks on nagunii abimehi tarvis , muidu pusiks vaid vennaga kahasse
                      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                        saada mulle oma kontaktid/telef.nr. : rumma@propartnerid.ee ja suhtleme neljap/reede hommik üle... tavaliselt olen statkal 14..15 ajal käinud oma lippe paigaldamas ja tuulemehi jne. värkki... selle 25 m. bänneri kinnitamiseks on nagunii abimehi tarvis , muidu pusiks vaid vennaga kahasse
                        Tehtud nagu kästud!

Kommentaar

...ja plagud on trükitud

Kommentaar

...ja plagud on trükitud
                            Ootan juba reedet, et saaks neid Arenal oma silmaga üle vaadata!!!

Kommentaar

...ja plagud on trükitud
                              Suured tänud! Tule teinekordki hääde ideedega lagedale.
                              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

...ja plagud on trükitud
                                Diana helistas eile ja ütles ,et ntx 4 plagu 4,2x1m ülespanekuks oleks meie sektoris Dublinis koht olemas.Võibolla ka rohkem ruumi,ei tea praegu.Et markofkin kuhu sa hoiustad pärast plagud,äkki krabaks kaasa ntx mingid st annaks Dianale pühapäevase charteriga kaasa ja peale mängu tagasi..
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X