Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Porgand, kui vajad abi plagude ülespanemisel, siis saada PMi kaudu sõnum. Eelmisel korral oli sul vist väikesed probleemid sellega.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
      Tead, Kessu, ma hakkasin sulle vastama ja mitu korda kirjutasin ja kustutasin ja... Ja siis leidsin, et milleks. Milleks vaielda tropiga, kes ise staadionil koondise mängudele kaasa elamas ei käi, sest "kallis ja külm on", aga on igas kuradi elemendis ja asendis nii tark, et situ või püksi.

Nii ma siis ütlengi sulle ilusas eesti keeles - mine persse. Mine lihtsalt persse.
      Ühinen eelkõnelejaga

Samas küsimus plagu mahutavuse kohta st. kui palju nad ruumi võtavad kokku pakituna ? mõtlen kas on võimalust Dublinisse kaasa võtta mingi varinadiga mõni.. kuna ryaniga mineks siis pagasihulk piiratud ehk siis käsipagas ainult.
      sigpic

Kommentaar

Neid on suht sitt kokku pakkida.
        Teine võimalus on muidugi varakult EJLiga suhelda ja äkki saab kuidagi tšarteriga kaasa saata.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tead, Kessu, ma hakkasin sulle vastama ja mitu korda kirjutasin ja kustutasin ja... Ja siis leidsin, et milleks. Milleks vaielda tropiga, kes ise staadionil koondise mängudele kaasa elamas ei käi, sest "kallis ja külm on", aga on igas kuradi elemendis ja asendis nii tark, et situ või püksi.

Nii ma siis ütlengi sulle ilusas eesti keeles - mine persse. Mine lihtsalt persse.
          Pane mis plakat tahad. Jään ootama kuidas sa peale 0-3'e oma hullult tarka HEAR IT COMIN' TRAPPA't kokku voldid.
          Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Neid on suht sitt kokku pakkida.
            Teine võimalus on muidugi varakult EJLiga suhelda ja äkki saab kuidagi tšarteriga kaasa saata.
            Uurin järgi ehk on jah nendega kõige mõistlikum.Peaks saam ikka kui Diana,Mihkli või Siimuga kokkuleppele saab
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
              Pane mis plakat tahad. Jään ootama kuidas sa peale 0-3'e oma hullult tarka HEAR IT COMIN' TRAPPA't kokku voldid.
              Selles ma ei kahtlegi, et sina rõõmust ona paned, kui me kaotama peaksime. Point proven. Tropp.

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
                Ühinen eelkõnelejaga

Samas küsimus plagu mahutavuse kohta st. kui palju nad ruumi võtavad kokku pakituna ? mõtlen kas on võimalust Dublinisse kaasa võtta mingi varinadiga mõni.. kuna ryaniga mineks siis pagasihulk piiratud ehk siis käsipagas ainult.
                Pigem tsarteriga. Need plagud saab kokku rullida, kõik nad kokku rullides saame meetripikkuse rulli, läbimõõduga umbes 20 cm. Uuri EJL kaudu, kas ja kuidas, ilmselt pole neil selle vastu midagi.

Rein - kasutan kindlasti su abi. 10meetrist Raio bannerit lumetormis üles panna oli kaunis... Donikhotlik, tõepoolest.

Kommentaar

Selles ma ei kahtlegi, et sina rõõmust ona paned, kui me kaotama peaksime. Point proven. Tropp.
                  HEAR IT COMIN' TRAPPA

Piinlik.

Kommentaar

HEAR IT COMIN' TRAPPA

Piinlik.
                    Sinul võib piinlik olla, aga faktidele kui seesugustele vastu ei saa.... Ja kui midagi on sitasti siis ära mölise, VAID TEE PAREMINI.... ahjaaa... staadionil on ju külm ja pilet kallis....

Sry OT pärast aga pidin torkama.

AGA
                    markofkin, kas see plagu, WE NEVER LOSE, võiks lõppeda ilma selle suure ümmarguse punktida. Hetkel selline nagu lärakas seal lause lõpus ja peaaegu samasuur kui alumise rea tähed. Hüüumärk oleks samas parim, kuid statkal võib see paista hoopis I-tähena.
                    See oli minu väikem mõte, kuid igatahes väga väärt ettevõtmine ja edu. Arenal vaatam eneed kenasti üle

Kommentaar

HEAR IT COMIN' TRAPPA

Piinlik.
                      Tsiteerid markofkini lauset, milles ta väidab, et sa paned ona kui Eesti kaotab, ning nüüd sa omakorda väidad, et Trapattoni kuuleb sinu lahtilöömist tulemas.

Piinlik tõesti.

Kommentaar

Algselt postitas maarios Vaata postitust
                        Sinul võib piinlik olla, aga faktidele kui seesugustele vastu ei saa.... Ja kui midagi on sitasti siis ära mölise, VAID TEE PAREMINI.... ahjaaa... staadionil on ju külm ja pilet kallis....

Sry OT pärast aga pidin torkama.
                        Aitäh torke eest. Valus, aga vajalik. Nüüd saan aru.

Kommentaar

Samas enne mängu rusikatega vehkimine ei ole tõesti väga lahe, eriti kui hiljem on võimalus et see bumerangina näkku tagasi tuleb. Võiks ikka keskenduda oma meeskonda toetavatele sõnumitele.
                          Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas umbadapopp
                            ...ja pärast on lehed täis avaldusi, et meie esikinnas teeb natsitervitusi
                            aga muidu väga lahe !
                            meeldetuletus see mida eesti jalgpallis tehakse ei ole natsitervitus vaid nurgalöögi näitamine tsiteerides Nahkklassikuid
                            sigpic

Kommentaar

HEAR IT COMIN' TRAPPA

Piinlik.
                              Ma saan aru, et sul on 24/7 piinlik ja mul oleks ka, kui ma sina oleksin, eksole.

Aga siin jääb mulle natuke arusaamatuks, mis sulle selles lauses perse peale käib? Puudlik inglise keele oskus segab asjast arusaamist? Irooniasoolika puudumine?

Ah, õige. Sul on piinlik. Get nahui, pärdik, ausõna.

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                                Samas enne mängu rusikatega vehkimine ei ole tõesti väga lahe, eriti kui hiljem on võimalus et see bumerangina näkku tagasi tuleb. Võiks ikka keskenduda oma meeskonda toetavatele sõnumitele.
                                On olemas ka oma meeskonda toetavad sõnumid. Samas on imho õige ka leebelt torgata, kui seks paras aeg. Mida sa selle paipoisi imagoga ikka teed?

Ja teiseks - see "aga mis peale mängu mõeldakse, kui kaotame ja sa oma plagu kokku rullid" ja "pärast tuleb bumerangina tagasi" jutt... Seltsimehed - ma räägin teile anekdoodi.

Venelane, sakslane ja eestlane seisavad loomaaias elevandipuuri ees.
                                "Pljääd, mihuke hunnik biifsteeki viina kõrvale," mõtleb venelane.
                                "Herrgot, milline jõud - kui saaks selle tööstuses ära rakendada," mõtleb sakslane.
                                "Jumal küll, mida see loom minust arvab," mõtleb eestlane.

Mõelgu mida tahavad. Mölisegu, ka siis, kui kaotame.
                                Meie poisid on ajalugu teinud ja on väärt meie jäägitut toetust ka siis, kui playoffid peaksid TÄNA meie laeks jääma. Punkt.

Kommentaar

Working...
                                X