Porgand, kui vajad abi plagude ülespanemisel, siis saada PMi kaudu sõnum. Eelmisel korral oli sul vist väikesed probleemid sellega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud
Collapse
X
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustTead, Kessu, ma hakkasin sulle vastama ja mitu korda kirjutasin ja kustutasin ja... Ja siis leidsin, et milleks. Milleks vaielda tropiga, kes ise staadionil koondise mängudele kaasa elamas ei käi, sest "kallis ja külm on", aga on igas kuradi elemendis ja asendis nii tark, et situ või püksi.
Nii ma siis ütlengi sulle ilusas eesti keeles - mine persse. Mine lihtsalt persse.
Samas küsimus plagu mahutavuse kohta st. kui palju nad ruumi võtavad kokku pakituna ? mõtlen kas on võimalust Dublinisse kaasa võtta mingi varinadiga mõni.. kuna ryaniga mineks siis pagasihulk piiratud ehk siis käsipagas ainult.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustTead, Kessu, ma hakkasin sulle vastama ja mitu korda kirjutasin ja kustutasin ja... Ja siis leidsin, et milleks. Milleks vaielda tropiga, kes ise staadionil koondise mängudele kaasa elamas ei käi, sest "kallis ja külm on", aga on igas kuradi elemendis ja asendis nii tark, et situ või püksi.
Nii ma siis ütlengi sulle ilusas eesti keeles - mine persse. Mine lihtsalt persse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNeid on suht sitt kokku pakkida.
Teine võimalus on muidugi varakult EJLiga suhelda ja äkki saab kuidagi tšarteriga kaasa saata.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustPane mis plakat tahad. Jään ootama kuidas sa peale 0-3'e oma hullult tarka HEAR IT COMIN' TRAPPA't kokku voldid.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustÜhinen eelkõnelejaga
Samas küsimus plagu mahutavuse kohta st. kui palju nad ruumi võtavad kokku pakituna ? mõtlen kas on võimalust Dublinisse kaasa võtta mingi varinadiga mõni.. kuna ryaniga mineks siis pagasihulk piiratud ehk siis käsipagas ainult.
Rein - kasutan kindlasti su abi. 10meetrist Raio bannerit lumetormis üles panna oli kaunis... Donikhotlik, tõepoolest.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustSelles ma ei kahtlegi, et sina rõõmust ona paned, kui me kaotama peaksime. Point proven. Tropp.
Piinlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustHEAR IT COMIN' TRAPPA
Piinlik.
Sry OT pärast aga pidin torkama.
AGA
markofkin, kas see plagu, WE NEVER LOSE, võiks lõppeda ilma selle suure ümmarguse punktida. Hetkel selline nagu lärakas seal lause lõpus ja peaaegu samasuur kui alumise rea tähed. Hüüumärk oleks samas parim, kuid statkal võib see paista hoopis I-tähena.
See oli minu väikem mõte, kuid igatahes väga väärt ettevõtmine ja edu. Arenal vaatam eneed kenasti üle
Kommentaar
-
Piinlik.
Piinlik tõesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas maarios Vaata postitustSinul võib piinlik olla, aga faktidele kui seesugustele vastu ei saa.... Ja kui midagi on sitasti siis ära mölise, VAID TEE PAREMINI.... ahjaaa... staadionil on ju külm ja pilet kallis....
Sry OT pärast aga pidin torkama.
Kommentaar
-
Piinlik.
Aga siin jääb mulle natuke arusaamatuks, mis sulle selles lauses perse peale käib? Puudlik inglise keele oskus segab asjast arusaamist? Irooniasoolika puudumine?
Ah, õige. Sul on piinlik. Get nahui, pärdik, ausõna.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSamas enne mängu rusikatega vehkimine ei ole tõesti väga lahe, eriti kui hiljem on võimalus et see bumerangina näkku tagasi tuleb. Võiks ikka keskenduda oma meeskonda toetavatele sõnumitele.
Ja teiseks - see "aga mis peale mängu mõeldakse, kui kaotame ja sa oma plagu kokku rullid" ja "pärast tuleb bumerangina tagasi" jutt... Seltsimehed - ma räägin teile anekdoodi.
Venelane, sakslane ja eestlane seisavad loomaaias elevandipuuri ees.
"Pljääd, mihuke hunnik biifsteeki viina kõrvale," mõtleb venelane.
"Herrgot, milline jõud - kui saaks selle tööstuses ära rakendada," mõtleb sakslane.
"Jumal küll, mida see loom minust arvab," mõtleb eestlane.
Mõelgu mida tahavad. Mölisegu, ka siis, kui kaotame.
Meie poisid on ajalugu teinud ja on väärt meie jäägitut toetust ka siis, kui playoffid peaksid TÄNA meie laeks jääma. Punkt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar