muidugi töötaks see plagu ka siis, kui oleks ainult worthington'i ja trapatton'i pildid. iirlasi nagunii need tillukesed balkanlased pildinurgas ei koti, aga priske worthington ja sama saatust ootav trap paneks nende südamed kiiremini põksuma ja fotomasinad välkuma.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud
Collapse
X
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustaga kuidas nende siniste mustade ja valgete paberitega jääb?
Kommentaar
-
Täname kaasvõitlejaid, kes on panustanud fänniplagude valmistamisse:
1. Steven S. (foorumikasutajat ei ole)
2. Nonoh
3. Lauri J.
4. Rein 13
5. Billybob
6. Tundmatu
7. Ericbana
8. Oku
9. Rauno
10. Peeter U.
Plagud lähevad trükki kolmapäeva hommikul. Kel on veel soovi vabalt valitud summaga avitada, saada osaks Eesti jalgpalli ajaloost ning aidata kaasa ajalooliseks mänguks staadionile selle õige atmosfääri loomisele, siis kolmapäeva hommikuni on seks veel võimalus: SEB 10010030600010 Marek Tiits.
Ma tänan.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustKui Juki tõesti liitub koondisega play-off mängudeks siis võiks teha ka talle plagu : TERE TULEMAST KOJU KADUNUD POEG või JUKI vms...mulle ta meeldib ja on väga hea meel kui ta mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustKui Juki tõesti liitub koondisega play-off mängudeks siis võiks teha ka talle plagu : TERE TULEMAST KOJU KADUNUD POEG või JUKI vms...mulle ta meeldib ja on väga hea meel kui ta mängib.Usk kaob viimasena...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kartul Vaata postitustloosung juurde .. "JUKI, tere tulemast KOJU!!"
Juki on Lindpere ametlik hüüdnimi vää? Kuidas selle tuletamine käis?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustJuki on Lindpere ametlik hüüdnimi vää? Kuidas selle tuletamine käis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Frontschwein Vaata postitustEnne tõestagu end koondises...Juki on ammu end koondise eest tõestanud ja ei pea seda enam tegema.Seda kuidas tal vorm ja kas mängu saab otsustab Rüütli.Plagu kui selline ikka on hea mõte..krt ma ei või seda eesti rahvast..väiklane ja kade .. Tammsaare kah pidi krt kirja panema ja koolis kohustuslik kirjandus ,et õppida kuidas naabrit üle peab lööma ja kaikaid kodaraisse loopima...Pearud ja Andresed ma ei või...sry OT pärast a andke mehele võimalus, tema oli see kes esimese sammu tegi , EJL poolt oleks jäänud ootamagi vastust.Saate ehk ise ka aru ,et üle lombi lennata hooaja keskelt ei ole just mõistlik...inimese tervis ka oluline..
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar