Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas maarios Vaata postitust
    markofkin, kas see plagu, WE NEVER LOSE, võiks lõppeda ilma selle suure ümmarguse punktida. Hetkel selline nagu lärakas seal lause lõpus ja peaaegu samasuur kui alumise rea tähed. Hüüumärk oleks samas parim, kuid statkal võib see paista hoopis I-tähena.
    See oli minu väikem mõte, kuid igatahes väga väärt ettevõtmine ja edu. Arenal vaatam eneed kenasti üle
    Nende lausete löppu ei oleks üldse mingit märki vaja. Lause ja lause on eraldi real, igasugune punkt-koma-või-hüüumärk on liigne trükivärvi kasutamine. Mu arvates.
    Üldiselt on see aja otsa saamise bänner parim, kerge eneseiroonia käib asja juurde.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
      Ma saan aru, et sul on 24/7 piinlik ja mul oleks ka, kui ma sina oleksin, eksole.

Aga siin jääb mulle natuke arusaamatuks, mis sulle selles lauses perse peale käib? Puudlik inglise keele oskus segab asjast arusaamist? Irooniasoolika puudumine?

Ah, õige. Sul on piinlik. Get nahui, pärdik, ausõna.
      Sa oled kohutavalt vihane inimese kohta, kelle idee lõbusast iroonilisest naljast on välja printida plakat, millel soovid, et 70 aastane Itaalia vanamees oma töölt lahti lastakse.
      Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Minu meelest on väga head ideed... Ja Kiipitsejaid jätkub igalepoole, kes ise midagi tarka ei oska välja mõelda aga teiste ideid maha tegema on esirinnas! kle ke$ha aga paku ise mingi idee välja mis oleks samas vaimukas, lööv ja eesti meeskonda toetav!! JA kui meelde tuletada siis tulid põhja iirlased tallinnasse kindla võidu järgi!! Igalpool ajakirjanduse vahendusel enne mängu pakuti põhja iiri võidu numbreid .....

Kommentaar

Pigem tsarteriga. Need plagud saab kokku rullida, kõik nad kokku rullides saame meetripikkuse rulli, läbimõõduga umbes 20 cm. Uuri EJL kaudu, kas ja kuidas, ilmselt pole neil selle vastu midagi.

Rein - kasutan kindlasti su abi. 10meetrist Raio bannerit lumetormis üles panna oli kaunis... Donikhotlik, tõepoolest.
          Põhimõtteliselt saaks isegi pühapäevase EJL charteriga kaasa anda plagud.Kuid palusin Dianal enne veidi uurida kas oleks neid üldse kuhugi panna kuna me sektor tõmbub päris kokku kuna pileteid nii palju ei võeta kui eraldatud.Niisama pole mõtet kohale kõiki vedada kui pole panna kuhugi
          sigpic

Kommentaar

Ärge pange kedollarha-d tähele. troll jääb trolliks.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
              Nende lausete löppu ei oleks üldse mingit märki vaja. Lause ja lause on eraldi real, igasugune punkt-koma-või-hüüumärk on liigne trükivärvi kasutamine. Mu arvates.
              Üldiselt on see aja otsa saamise bänner parim, kerge eneseiroonia käib asja juurde.
              Ses suhtes jah, et seal ei peaks kasutama ei punkti ega mingit muud lauselõpumärki.

Sellega olen ka 100% nõus, et see plagu on parim!!!!

Kommentaar

See eestlaste ettenutmine, et "mis siis kui me kaotame" on juba paras nali. Mujal maailmas klubide ja koondiste fännid teevad igasuguseid plagusi, et vastaseid ja nende fänne üles kütta aga neid te ei näe põdemas selle üle, et mis võib juhtuda. Fännid ning nende laulud ja lipud teevadki jalgpallist selle ilusa mängu mis ta on. Kui tuleb kaotus siis ei ole midagi teha, paratamatus.

Kommentaar

Seltsimehed, teie panus ületab ootusi, ma tänan!

1. Steven S. (foorumikasutajat ei ole)
                  2. Nonoh
                  3. Lauri J.
                  4. Rein 13
                  5. Billybob
                  6. Tundmatu
                  7. Ericbana
                  8. Oku

Kokku 83€ hetkeseisuga 198€-st.

Kommentaar

Ja siia ka kõigi soovitatud parandustega finaalversioon. Kui kellelegi jääb veel midagi silma, siis tuld!

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                      See eestlaste ettenutmine, et "mis siis kui me kaotame" on juba paras nali. Mujal maailmas klubide ja koondiste fännid teevad igasuguseid plagusi, et vastaseid ja nende fänne üles kütta aga neid te ei näe põdemas selle üle, et mis võib juhtuda. Fännid ning nende laulud ja lipud teevadki jalgpallist selle ilusa mängu mis ta on. Kui tuleb kaotus siis ei ole midagi teha, paratamatus.
                      Täpselt!

Ettenutjate-kaunishingede meelest peaks elimineerima fännitribüünilt ka:
                      - "Eesti, suru [...] vastu muru!" - äkki solvab kedagi?
                      - "[...] on pasa ja võit on meie oma!" - issand, kas ikka tohib niimoodi öelda?
                      - "Fuck you referee!" - appikänä, politsei viib ju ära meid, kui me nimodi räägimeä!
                      - "Naised platsilt koju!" - ärge nüüd ikka isiklikuks ka minge, onjo.
                      - "Amatöör! Amatöör!" - issand, see on ju solvav, ikka juhtub!

Jne jne jne.

Kommentaar

Ja siia ka kõigi soovitatud parandustega finaalversioon. Kui kellelegi jääb veel midagi silma, siis tuld!
                        Estonia 4-1 Northem Ireland...
                        Kas seal on vaja see font edevaks ajada? Lihtne font ehk kaugemalt paremini loetav. Mis ajal sa selle tegemisse viid?

Kommentaar

Porgand .. kui nende riputamiseks läheb siis esimene peaks olema kindasti nii lähedal kui võimalik Iiri fännidele

Kommentaar

Seda väikest "Sacked" kirja ei jääks näha. Äkki panna pigem suur kiri nende piltide alla?
                            Barcelona.

Kommentaar

Algselt postitas 05ula Vaata postitust
                              Seda väikest "Sacked" kirja ei jääks näha. Äkki panna pigem suur kiri nende piltide alla?
                              Tundub mõistlik. Lisaks ei varjaks nägusid ära.

Kommentaar

Tegemisse annan esmaspäeva õhtul / teisipäeva hommikul. Katsun veel õllestaadionilt läbi käia ja reelinguid ja nende postivahesid mõõta veidikese, äkki on vaja laiust/kõrgust piust mudida, et kinnitused satuks vajalike kohtade peale.

Kommentaar

Working...
                                X