Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rauno Vaata postitust
    Kui Juki tõesti liitub koondisega play-off mängudeks siis võiks teha ka talle plagu : TERE TULEMAST KOJU KADUNUD POEG või JUKI vms...mulle ta meeldib ja on väga hea meel kui ta mängib.
    pooldan, idee täitsa hea ju

Kommentaar

Kui Juki tõesti liitub koondisega play-off mängudeks siis võiks teha ka talle plagu : TERE TULEMAST KOJU KADUNUD POEG või JUKI vms...mulle ta meeldib ja on väga hea meel kui ta mängib.
      Ma ei pooda seda kuna eeskätt peaks hindama ikka neid mehi kes alati kohal olnud. Näiteks Rähn, kellele siiamaani osad jobud heidavad ette paari õnnetut eksimust, ehkki ta on ka Hiinast tulnuna alati parima andnud ja on teinud väga hea valiktsükli.

Kommentaar

tore, et Joel tuli, aga mingi kadunud poja teema on ikka täiesti wtf. kui on kange valu talle isiklik plakat teha, siis juba näiteks "red bull gives you wings" ja see pilt vms.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
          tore, et Joel tuli, aga mingi kadunud poja teema on ikka täiesti wtf. kui on kange valu talle isiklik plakat teha, siis juba näiteks "red bull gives you wings" ja see pilt vms.

Kui on kange valu talle plakat teha siis teeb igaüks sellise nagu talle meeldib kuna olen piskuga toetanud nii jansa kui markofkini plagude tegemist siis eraldi tegema ei hakka.Kui oleks finants siis teeksin.Nagu olen öelnud on Juki andnud oma 74 koondise mänguga väga palju aegadel kui koondis just kõige parem polnud ja on igati teeninud koha koondises,iseasi on mis vorm ja nagu olen öelnud ,et Rüütli otsustab.
          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
            Ma ei pooda seda kuna eeskätt peaks hindama ikka neid mehi kes alati kohal olnud. Näiteks Rähn, kellele siiamaani osad jobud heidavad ette paari õnnetut eksimust, ehkki ta on ka Hiinast tulnuna alati parima andnud ja on teinud väga hea valiktsükli.
            Nõus.Rähn või Juki mõlemaid tuleb hinnata.Lisaks ,et ajavahedega seoses on Hiinast Eestisse tulek korduvalt kergem kui üle Atlandi.ääremärkusena siis.
            sigpic

Kommentaar

Väga viis mõte see viimane.
              "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

Kommentaar

Algselt postitas Kartul Vaata postitust
                loosung juurde .. "JUKI, tere tulemast KOJU!!"
                Mis sa arvad ,kes on Jorh ?
                Tra hiinlased eks see näitabki ,kes te tegelikult olete ja kui palju te meie jalgpallist teate.

Kommentaar

Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitust
                  Tra hiinlased eks see näitabki ,kes te tegelikult olete ja kui palju te meie jalgpallist teate.
                  Indrek Zelinski

Kommentaar

Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitust
                    Ja selle postituse mõte oli.....?Mina saaks lihtkodanikuna aru nii ,et see postitus pole tehtus selge peaga?Mis on tegemist Kartuli postitusel Jorhiga?
                    sigpic

Kommentaar

Mis on tegemist Kartuli postitusel Jorhiga?
                      Ma ei saa jälle aru kuidas on hiinlased ja kartul seotud?

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
                        Ma ei saa jälle aru kuidas on hiinlased ja kartul seotud?
                        Kas peaksid olema seotud? va see ,et hiinlased söövad ka veidi kartult?Sry OT pärast a kisub ikka imelikuks siin aegajat
                        sigpic

Kommentaar

Kas peaksid olema seotud? va see ,et hiinlased söövad ka veidi kartult?Sry OT pärast a kisub ikka imelikuks siin aegajat
                          no kuulge ..

Kommentaar

Nõus.Rähn või Juki mõlemaid tuleb hinnata.Lisaks ,et ajavahedega seoses on Hiinast Eestisse tulek korduvalt kergem kui üle Atlandi.ääremärkusena siis.
                            no aga tulnud siis teist kaudu st startinud suunaga läände ja läbi hiina, nah

Kommentaar

Algselt postitas munz Vaata postitust
                              no aga tulnud siis teist kaudu st startinud suunaga läände ja läbi hiina, nah
                              naljakas? vist mitte...a see selleks.Mõttetu teema tegelikult kui klubi ei lase minema siis pole vahet kas idast või läänest tulla..
                              sigpic

Kommentaar

Poisid, Joelil on oma teema siin foorumis, eksole

Aga siiski.

Mina ei hakka Jukile plagu tegema, see olgu kohe ära öeldud. Ma ei kiitnud ega kiida tänaseni heaks tema egoistlikkust teljel klubi-koondis. Tänu koondisele ta selle klubikoha sai ja raske on heaks kiita edasist jobutamist ja väidetavale koondisekeeluga lepingule allakirjutamist. Aga. Tänases seisus, kus Joeli panus äärtele (või ka keskele, miks mitte) on Zeni autijäämise taustal kas just hädavajalik, aga tänuväärt lisa kindlasti, siis ma ei näe põhjust ka oma eestlase jonni edasi ajada ja ütlen - tere tulemast tagasi, Joel, ja teeme nii, et see ei jää viimaseks korraks, eks?

Aga plagu ja suurt tagasitulekutervitust... Külab ehk karmilt, aga Joss ei ole seda ära teeninud. Näita, mis masti mees sinust saanud on seal mikihiiremaal - ja küllap võidad ka fännid jälle kõik oma poole tagasi.

Aga ole mees, Juki. Ole mees.

Kommentaar

Working...
                                X