Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei tea, kas eesti "skalpidest" plagu teha oleks liiga kuri? Stiilis Nigel Worthington (sacked 10.10.2011), Vladimir Petrovic (sacked 14.10.2011), Matjaž Kek (sacked 24.10.2011) ja TRAPATTONI YOU'RE NEXT?
Ei tea, kas eesti "skalpidest" plagu teha oleks liiga kuri? Stiilis Nigel Worthington (sacked 10.10.2011), Vladimir Petrovic (sacked 14.10.2011), Matjaž Kek (sacked 24.10.2011) ja TRAPATTONI YOU'RE NEXT?
Skalpide värk on päris lahe plaan, aga selleks võiks lausa oma ette nurk olla, mida pidevalt saaks täiendada
No seda loetelu võiks tegelt ju alustada juba Imre Gelleiga (Ungari treener), eksole. Ja kas mitte venelased ei andnud oma sbornõi treenerile kinga peale viiki Tallinnas? Loetelu tuleks päris kena, tõsi ta on
EDIT: Georgi Jartsev oli see mees, kelle jalgealuse Terja oma löögiga tuliseks tegi
Mulle meeldis kõige rohkem see idee, kus oleks kujundatud Iirlaste naeratav ametnik ja all oleks tekst "still laught?". Seda saaks kasutada muidugi ainult edu puhul (aga miks mitte ka Poolas EM-l, kui näiteks lööme seal värava, siis jälle võtta see välja, et norida veidi, et näete me mängime EM-l, teie enesekindlad punapead istute kodus.
Et asi toimiks, peaks muidugi ära rääkima ERR režisööriga, kes kindlasti oskaks mängu lõpupoole seda plakatit näidata.
Plakat ei oleks solvav, samas piisavalt hea, et enesetäis ülbikuid maapeale tagasi tuua.
Teostus oleks jah raske... just see ajastamine, lisaks jääb ju ka edu korral õhku kartus, et Iiris tehakse meile ikkagi ära. Muidu teevad vastu plakati, et see kes naerab viimasena, naerab paremini...
See irvitav ametnik võiks olla ja siis kiri - Kes viimasena naerab, naerab paremini.
Või midagi sarnast inglise keeles.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
See irvitav ametnik võiks olla ja siis kiri - Kes viimasena naerab, naerab paremini.
Või midagi sarnast inglise keeles.
Hoidke see 15.11 mänguks.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Mulle meeldis kõige rohkem see idee, kus oleks kujundatud Iirlaste naeratav ametnik ja all oleks tekst "still laught?". Seda saaks kasutada muidugi ainult edu puhul (aga miks mitte ka Poolas EM-l, kui näiteks lööme seal värava, siis jälle võtta see välja, et norida veidi, et näete me mängime EM-l, teie enesekindlad punapead istute kodus.
Et asi toimiks, peaks muidugi ära rääkima ERR režisööriga, kes kindlasti oskaks mängu lõpupoole seda plakatit näidata.
Plakat ei oleks solvav, samas piisavalt hea, et enesetäis ülbikuid maapeale tagasi tuua.
Teostus oleks jah raske... just see ajastamine, lisaks jääb ju ka edu korral õhku kartus, et Iiris tehakse meile ikkagi ära. Muidu teevad vastu plakati, et see kes naerab viimasena, naerab paremini...
Ei saa nüüd kõiki iirlasi nii üleolevateks pidada. Kui selle sama video all olevaid kommentaare vaadata, võib näha kuidas iirlased vabandavad nende ametnike lolli käitumise pärast ja kutsuvad seda häbiväärseks. Nii palju kui mina olen aru saanud, ei meeldi see mees iirlastele endile ka mitte.
Nõndaks. Ma tõmbaks omalt poolt otsad kokku selle asjaga. Allpool olevad 6 bannerit (a 4800x1000 mm) lähevad minu poolt trükki. Kogu sumakas selle nalja eest tuleb 198€ maksma. Olen arvestanud sellega, et tõenäoliselt jääb suurem osa sellest mu enda kanda, aga kui keegi tahab ja peab asja vajalikuks ning südamelähedaseks, siis võib vabalt valitud summaga püha üritust toetada: SEB 10010030600010 Marek Tiits. Selgitusse märkige palun "Play off / [Soccerneti foorumi kasutajanimi]" Toetajad saavad igavese tänu osaliseks, osaks Eesti jalgpalliajaloost ning foorumis kasutajanimeliselt tänatud!
Kuuest uuest bannerist neli keskmist + Kostja vana banner saavad kindlasti edaspidi kasutatud ka muudel kodumängudel. Ise ma töö- ja pereelu intensiivsuse tõttu siiamaani välismängudel käija ei ole olnud (Balti turniir Kaunases välja arvata), aga olen rõõmus, kui keegi tahab välismängudele ka neid bannereid kaasa tassida!
Lisaks alltoodud banneritele läheb statale kindlasti üles ka juba valmis olev ja UKR mängul nähtud "Löö peale, Kostja!" banner:
Kommentaar