Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Maavõistlused\'

Ohhoo, mis uskumatu lugu, nüüd nägin ka värava paremini ära. Sõbrad šotlased selle nimelt üles riputanud.

McFaddeni värav - save target as ja peaks olemas olema...

Hea mäng ja korralik löök noorelt Evertoni ründajalt, meie kaitse oli loomulikult krobeline. Ka pärast Rähna eksimust oleks võinud kaitse parem olla...

Kui aga rääkida laulmisest ja nii, siis minule igatahes tundus, et niimoodi küll hümni laulda ei saa... seal kus mina seisin, oli asi ikka vääääga kole. Tempo oli nii mööda, et paha-paha. Üldmuljest ei oska siiski midagi rääkida, aga 6. sektor, kus mina olin peab küll tulevikus asja parandama. Vanasti tuli hümn justkui paremini välja või olen ma ses seisukohas üksi?

Mitu suuremat trummi fännitribüünil oli? 2-3 vist? Nagu tavaliselt, läks ka nüüd mitmeid kordi sassi see, kus mida laulda... Trummimehi selles küll süüdistada ei maksaks, sest nende töö ei ole eriti kiiduväärt, aga parandamisruumi (sünkroniseerimisruumi) jagub neilegi. Peamine on aga see, et seni kuni meil veel šotlaslikku üksmeelsust laulmises pole, peaks väheke iga fänn jälgima, millega tegeleb suurem mass.... Muidu on ikka nii, et pool tribüüni laulab ühte lugu, teise poole otsmine mees alustab aga midagi muud ja asi jälle tuksis.

Aga mulle vähemalt tundub, et asi on liikumas paremuse suunas, tegime eile päris korralikult lärmi ja seda, et šotlased meid täitsa üle laulnud oleks vist küll väita ei saa! On minuga ühel nõul ka peatribüüni keskel vms istunud inimesed?

Kommentaar

Panen ka siia kirja mõningad oma mõtted:
      Tulgu, mis tuleb, aga Tarmo Kink\'i tuleb puhtründajana proovida. Kasvõi ainult vahetusest mingi pool tundi, aga olen veendunud, et see on katsetamist väärt. Siiani näeme pidevalt, kuidas noormees naudib üks-üks olukordi, kus ehk ainsaks väljapääsuks on vastasest mööda triblamine. Praegu on nii, et eduka vastase üle mängimise korral järgneb kas hea sööt või terav tsenderdus keskele, aga see-eest ees Viikmäe kohal mängides võiks selle tulemusena järgneda ilus värav.
      Kindlasti leidub ka põhjuseid, miks teda sinna ei ole mõtet panna. Võib-olla peamäng ja jõulisus ei ole praegu tal veel piisavalt head küljed, et ründes edukalt esineda. Lisaks tihtipeale on väga palju olukordi sellised, kus ei ole aega mingeid trikke palliga tegema hakata, vaid kiirelt meeskonnakaaslaselt tulnud sööt kasvõi ühe puutega edukaks pealelöögiks suunata. Arno jaoks pole vist Kink veel piisavalt \"küpse\", et teda juba keskründajana katsetada. Lindpere saab ju ääremängijana suht ilusti hakkama. Las mees teeb kah ühe 90 minutilise mängu vahelduseks.
      Klavanit jälgida on lausa lust. Oskab hästi mängu lugeda ning meeskondlikult mängida. Kink jääb selles osas talle alla praegu.
      Kui nüüd kuskilt saaks lähiaastatel keskväljale ka mõne noore Klavani, siis vast saaks koondise helgemale tulevikule mõelda. Mina Taavi Rähna võimalikule arenguhüppele lootma ei jää. Mees on selgelt kohmakam ning aeglasem, kui meeskonnakaaslased ning karta on, et nii jääb see ka edaspidi. Selles osas olen küll nõus, et pigem mängitada teda poolkaitses kui kaitses.

Kommentaar

Originally posted by efafan

McFaddeni värav - save target as ja peaks olemas olema...
        Videolt vaadates tekib tunne, et Tibu oleks pidanud näpud vahele saama. Täpne löök küll, aga mitte väga tugev. Muidu jah, Šoti teisele koosseisule oleks ikka pidanud paremini vastu saama.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Originally posted by efafan

Aga mulle vähemalt tundub, et asi on liikumas paremuse suunas, tegime eile päris korralikult lärmi ja seda, et šotlased meid täitsa üle laulnud oleks vist küll väita ei saa! On minuga ühel nõul ka peatribüüni keskel vms istunud inimesed?
          Ja-jah, olite küll hästi tublid eile! Kui päris aus olla, siis mina suht keskjoone lähedal istununa kuulsin šotlasi üldse ainult kaks korda: hümni ajal ja pärast väravat. Aga võib-olla oli see tingitud ka sellest, et isegi nö lihtrahva sektorites oli eile laulmist ja möllu palju.
          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

See plaan viia trummid keskele koos häälekamate tegelinskitega oli teostumas, kuni minu selja taga (kuuenda sektori keskel) äkitselt üks vend hakkas oma pilli taguma. Poolajal tegin Raunole ettepaneku see vennike sinna tema juurde kutsuda; mis sellest aga edasi sai, ei tea. Ent teisel poolajal seda trummi enam kosta polnud ja nö. ühine rütm oli kergem tulema.

Mina kui kuuenda sektori vist üks häälekamaid vennikesi (julgen nii öelda) püüdsin viiendas alustatud laule üle tuua, aga vähemalt avapoolajal oli see raske, kuna trumm selja taga pani teist takti vahepeal.

Kolmas asi - õppige laulud selgeks. Veidike hale, kui kogu tribüün paneb kaasa ainult kohtades: Eesti! Eesti! Eesti! Võitle, Eesti, Võitle! Me usume... jne. Ei ole ju raske laulude sõnad üle vaadata. Häälelist võimu peaks iseenesest olema.

Äkki jagaks enne mängu algust miskid lauluraamatud vms? Ehk loll idee, aga teie, kes teil laulud peas pole, lugege kuni pühapäevani vähemalt seda.

Üldiselt oli eilne päev üks vahvamaid kogemusi minu \'jalgpallielus\' mingil veidral ja siiani tuvastamata põhjusel ning kahetsen ilgelt, et afterpartyle ei saanud tulla. Pärast Taani mängu olen seda enam platsis. Ja Tšehhi reisi ootan ka huviga.

Kommentaar

Jap, võiks ikka rohkem laulda mängu ajal. Põhilised olidki eile need hüüdlaused - Võitle Eesti võitle ning Šoti on pasa ja võit on meie oma ...
              Jalgpallihaigla peaks tegema väikesed laulikud ja siis sokutama igale fännile.
              Ja võiks need pikemad laulud kah laulikutesse trükkida ning tribüünil laulda.
              Ma isiklikult laulaks pikki laule mõne aja tagant, kui tosin lühikest laulu.

Kommentaar

Täitsa hea mäng oli, eriti esimesed 70 minutit. Lõpu poole paistsid shotlased värskemad, vaatamata sellele, et neil terve pikk hooaeg seljataga. Väga mõnus õhkkond oli eile üle pika aja staadionil.Tööpäev ja hiline algus, a näedsa rahvas tuli kohale ja pold häda midagi! Aga õllemüüki tuleb laiendada! Passisin 20 minti õllesabas ja jäin teise poolaja algusest ilma.
                Mängust jäi meelde oodatult kaotatud õhuvõitlus ja suutmatus/tahtmatus kasti joonelt peale lüüa. Ikka mängiti tagasi või äärde, et sealt siis pall kõrge kaarega kasti suunata.Tulemuseks 0. Arusaamatud vahetused Arnolt. Opi oleks pidand välja võtma, ta oli selgelt väsind. Ja Reinumäe - no comments. Mängu parim oli Tibu
                Oleks Viikmäe ära löönud... Oleks tädil rattad all...
                Kas keegi telekast vaadanutest oskab öelda, kuidas meil shotlaste ülekarjumine kah õnnestus? Ise lärmi sees olles ei jaga seda päris täpselt ära. Minu häälest enne homset küll asja ei saa. Täna juba paar korda sellega pulli saanud!
                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

karjumine tasemel parem kui koondise mäng ja rähnalt hiilgav sööt 5+ elagu fännid
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

majanduslikel põhjustel mängule ei jõudnud. vea parandan pühapäev, aga niipalju võin öelda, et šotlasi kuulsin alles pärast väravat. Ja ühe korra isegi tundsin laulusõnad ära, mida meie omad laulsite tublilt, aga jah, muidu olin mängus nii kinni, et ei olnud aega isegi kommentaatoreid kuulata
                    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Ühest mehest oli meil suur puudus - Piiroja. Tema oleks saanud küll õhuvõitsluses šotlaste vastu

Kommentaar

Kuni selle eksimuseni, millest värav tuli oli täitsa positiivne mäng, kuigi üht-teist jäi ikka häirima ka. Ei ole nüüd nii suur asjatundja, aga Eesti poolkaitse istub väga taga, kui vastastel pall on ja hakkab alles väga vähe enne oma kaitseliini neid peale võtma. See jättis šotlastele väga palju vaba ruumi keskväljal ja ime, et nad sealt midagi välja võluda ei suutnud. Samas šoti poolkaitse hakkas meile palju varem peale käima ja kuna meie keskpoolikus olid ainult kaitsvad mängijad, siis mängitigi kohe tagasi läbi kaitse või kaotati pall ja rünnakust midagi ei tulnud. Miks ei võiks seda muuta proovida ja üritada samuti vastaste rünnakuid kõrgemalt lõhkuda?

Õhus allajäämine oli ka väga suur, kohavalik tundus ka kohati nii müstiline, et mul tekkis arvamus, et kõrgete pallide puhul oligi plaan vastane, kes seda võtta tahtis, lihtsalt ära blokeerida ja lasta tagumisel vennal see rahulikult jalaga omaks võtta. Ja Jääger jääb keskkaitses Briti saarte võistkondade vastu küll hätta, peapallide osas ta vist kaotas valdava enamuse võitlusi. Muidu tundus ta mäng ka kuidagi ebakindel, aga noh, noor veel ja küll ta areneb ja hetkel kedagi muud ka võtta polnud. Äärekaitse oli täitsa hea meil, nii Klavan kui ka Allas. Ja Kaalma oli kindlasti MOTM Eesti poolt, ei ole teda veel nii hästi mängimas näinud, väga positiivne.

Ja ka minu meelest oleks vaja Kinki ründes proovida, äärel tast eriti kasu pole, ta võib ju vastased seal läbi triblada, aga see ei kujuta veel endast midagi eriti ohtlikku, sest ta peab ju pärast seda ikkagi tsenderdama, samas Viikmäe asemel mängides võib sellele kohe 1-1 olukord järgneda. Minu meelest olekski võinud Kinki vahetusest ründesse tuua ja näiteks Viikmäe äärele lükata, ta on ju Floras kah seda positsiooni mänginud, mis siis, et koondises on seal vaja kaitsvamalt mängida. Reinumäest nüüd äärel küll kasu pole, ta on täpselt nagu Reim ja Rähngi kaitsev keskpoolik ja neist veel nõrgem ka. Eestil oleks hädasti vaja ühte keskpoolikut, kes on võimeline rünnakuid üles võtma ja ohtlikke olukordi looma, muidu on mäng väga ühekülgne ja isegi kui keskpoolkaitse ka üles tõuseb, on nad ikkagi suht kasutud seal.

Kommentaar

Minu visioon:

Kui hakati peale käima vastasele, hakkasid kohe ka nemad eksima. Paraku aga käidi peale ainult siis, kui oldi kümnekesi juba omal poolel. Teine asi, miks peale lühikest söödumängu, mis tuleb eestlastel välja küll kui proovida (keegi peaks Rähnile ütlema, et tema viga polnud selles, et ta ette ei löönud, vaid selles, et ta väga kehva söödu andis!), minnakse kohe keskjoonelt tormi edasi? Miks ei püüta rünnakut kombineerides üles võtta kasutades ka teisi peale kaitsjate ja väravavahi? Miks minnakse noorte ja kogenematutega kiiretempolise mänguga kaasa? Ma pole küll üldiselt jalgpallitreener, aga ma leian järjest rohkem taktilisi puudujääke koondise mängus.

Kommentaar

fännidest veel niipalju et need pasunad on küll väga koledad ja eriti kui neid täitsa umbes puhutakse ega see mingi vormel pole...

Kommentaar

Originally posted by erne

fännidest veel niipalju et need pasunad on küll väga koledad ja eriti kui neid täitsa umbes puhutakse ega see mingi vormel pole...

A sa dirigenti ei oleks tahtnud tribüüni ette.
                              Igaüks las elab meeskonnale kaasa nii nagu ise tahab.

Kommentaar

šoti mäng oli jah täitsa enamvähem. aga pijpers on mures parema ääre pärast ja ausalt öeldes mina ka. et keda taani mängus sinna saata, terehhov ja rooba on väljas. ma ei tea.
                                LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Working...
                                X