Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Esimesed 20 minutit olid väga head. Siis vajus ära ja jäigi sinna.
    Pärast Iisraeli mängu Jelle kas astub tagasi või saab kinga, on minu arvamus. Kui seda ei juhtu, siis ei oska midagi kommenteerida. Selles mõttes, et kui tulemusi ei tule, siis ei ole midagi teha, vaja treenerit vahetada.
    "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Eesti koondis, 0 punkti 0 väravat. See ütleb päris palju, kuid esmajoones siiski seda, et Jelle out.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
        Rongkäigul mõtled?

seesama "staar"
        http://pilt.delfi.ee/picture/398628/
        Ballack, sina või? ae!

Kommentaar

Natuke statistikat pärast mängu.

0 punkti on seni Eestil, Andorral, Luksemburgil, Fääri saartel, San Marinol ja Liechtensteinil.

0 väravat on seni löönud Eesti, Armeenia ja Fääri saared.

Luxembourg sai värava löömisega hakkama.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ah mis siin ikka vinguda,pole vaja seda treenerit süüdistada vaid mängijaid kah.Kui mõned mängivad meil välisklubides,vaadates koondisemänge siis tekib vahest ikka küsimus kuidas nad sinna nii kaugele jõudsid.Nagu mingi krampis olek on platsil,keegi ei julge enda peale võtta seda mängu ja palli kardavad ka nagu mingit granaati(ei julge hoida palli vaid nii kui saavad enda jalale siis see oleks nagu granaat,mis iga hetk lõhkeb ning vajab kohe eemale löömist).See kehtib ainult koondisemängudel millegi pärast.
            Treeneri poole pealt ma ei saa aru miks iga mäng mingi teistsugune mängujoonis.Mingi venemaa vastu minnakse 1 puhta ründajaga,no krt mõtleb et mingi Peeter Paan on seal ees,kes lendab neist üle ja kannaga lööb värava,või loodab jumala imele(mille peale ma ise ka mõtlesin,kui nägin mängujoonist)?Kõige tugevamate vastu on millegi pärast Jellele meeldinud 1 ründajaga mängida,pole siis ime et oleme kuival(ise 0 väravat löönud).
            Üleüldse on meeste füüsiline vorm nõrgem kui teistel meeskondadel kes on alagrupis eespool.Mängu alguses tõmblevad nagu ussid aga pärast kui elektripostid.Eks see tuleb vast ka sellest et meie koduliigas pole piisavalt raskeid mänge.Mingi trans-flora-tvmk-levadia vahelistes mängudes on märgata mingit taset aga ülejäänutega mängitakse a'la "anname varumeestele ka mängida".

Aga noh mis inimene ma ikka ka olen,eks treener teab paremini.

Kommentaar

mängu nõrgimad lülid olid kruglov ja shishov!!! esimesel oli tunda koheselt suurt mängupraktika puudumist ja teisel närvipinget. see oli ajal küsimus millal need kaks rängalt eksivad. shishovi süü oli esimene värav kuidas küll ta lasi venelasel nii lihtsalt pöörata!! ei ole midgai öelda kui suur eksimus ja teinekoll oli samamoodi kruglov lihtsalt eioska kaitses enam olla jätab mehi vabaks ja paneb muretsema igakord kui pall vasakul on. kaks nõrka lüli kaks kolli igati loogiline tulemus ses suhtes kahjuks.

imelikon see et eesti kaitses pole seda kompaktsust mida on nt levadial mehed hoiavad kokku ja sealt raske läbi juba murda aga eesti kaitse on hajutatult kuskil laiali. uskumatu kuidas venkud lollitasid meid eesti alas naljaks veits, jellel on mida õppida rüütli pealt kuidas kaitses tuleks mängida.

STJOPA oli tasemel

Kommentaar

Kruglov polegi mingi kaitsemees,pigem äärepoolik...

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                  Kruglov polegi mingi kaitsemees,pigem äärepoolik...
                  masendav oli kruglov...ahjaa terja oli päris ok esimest kord aüle aastate nägin kuidas vend MÄNGIS ISUGA!! tubli terja aga jah jelle taktika on masendavkuidgai...RÜÜTLI KOONDISE PEATREENERIKS

Kommentaar

mis seal salata,v.a. paar meest on ju enamus igalpool pingipoisid või siis rändavad pidevalt ilma mängimata.ja noh arvestades eesti liiga taset ja lemsalu vanust sai ta minumeelest üsna okeilt hakkama.gamsi kohta ei saagi nagu miskit öelda,sest peale selle ühe pealelöögi nagu ei mäletagi teda.kingist ja neemelost pole mõtet rääkidagi... üldiselt on tunne selline et jelle on hätta jäänd sitast sai loomisega ja kui ta lahendust ei suuda leida kuidas seda teha võiks vast hakata mõtlema kellegi uue peale. aga see minu tagasihoidlik arvamus ainult
                    b-day

Kommentaar

arno on saanud hakkama kaugel maal sitast saia loomisega,boratid suutsit serbiat 2-1 võita
                      b-day

Kommentaar

Mida te Kingist tahate, kui tüüp pandi Leetma asemel keskele lõhkuvat poolkaitsjat mängima!? On ta Rähni tüüpi mees teil vä? Oleks ta Raku asemel saanud nt äärel lükata, siis mine tea.. Lemsalu kirjutale.. No ma ei tea, sita Eesti üksi parimatest (vb tuleb arvamus ka sellest, et pole teda ammu mängimas näinud vms) Poom ka ikkagi asjalik võrreldes ülejäänutega. Šišovist saia ei tee, tooge Meet tagasi koondisesse, kui muidu paremkaitset pole!

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                          Mida te Kingist tahate, kui tüüp pandi Leetma asemel keskele lõhkuvat poolkaitsjat mängima!? On ta Rähni tüüpi mees teil vä? Oleks ta Raku asemel saanud nt äärel lükata, siis mine tea.. Lemsalu kirjutale.. No ma ei tea, sita Eesti üksi parimatest (vb tuleb arvamus ka sellest, et pole teda ammu mängimas näinud vms) Poom ka ikkagi asjalik võrreldes ülejäänutega. Šišovist saia ei tee, tooge Meet tagasi koondisesse, kui muidu paremkaitset pole!
                          Aga kas Kink ei läinudki sinna ette/äärele tatsama ja lindperet ei toodud tahapoole, kui ma õieti mäletan?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                            Mida te Kingist tahate, kui tüüp pandi Leetma asemel keskele lõhkuvat poolkaitsjat mängima!? On ta Rähni tüüpi mees teil vä?
                            Klavan läks keskel ja Kink äärele ju.
                            Aga noh, mis siin mängust ikka rääkida. Mäng oli selline mitte kõige hullem, aga tulemus on taaskord sitt. Koondis peaks kiiremas korrras kahe ründaja süsteemile üle minema. Teisel poolajal oli Oper täiesti üksi ees, äärtelt ega Joelilt absoluutselt abi ei tulnud.

Kommentaar

Pigem oli jah nii, et Juki läks keskele Liivo kohale ja Kink siis AM-ks. Ent siiski, ka see ei ole Tarmo õige koht. Äär härrad, äär, kust ta sai eile proovida max. 3 korda.

Kommentaar

Mina palusin seda neoonrohelises tüüpi seal platsil,et ta selle jama ära lõpetaks,piinlik hakkas.Tra,kas me ei oska lüüa enam?Peame palliga väravasse sisse jooksma?
                                Aga mul on heameel nende pärast kes,nagu sead aia vahel,lasid kiunu kui Taki koondisesse kutset ei saanud-millińe suurepärane tehnika,millised löögid,milline kaitsemäng-super ma ütleks.
                                Jelle-tuhat tänu nende suurepäraste vahetuste eest...
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X