Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

oot kuidas selle rongkäiguga oligi, siiani olen aru saanud et algab Tammsaare pargist miski kella 18 paiku ja siis liigutakse edasi alekokk arenale ? või toimub asi kuidagi teistmoodi?

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      Tänane Venelaste Sport-Express väidab ,et koondise kapteniks saab Arshavin ,Zenidi äärmiselt ohtlik ründaja. Vaatamae ,kas vastab tõele. Venelastel on kapteni roll meeskonnas äärmiselt oluline.
      Täpselt nii ongi.

Kommentaar

Algselt postitas eino112 Vaata postitust
        oot kuidas selle rongkäiguga oligi, siiani olen aru saanud et algab Tammsaare pargist miski kella 18 paiku ja siis liigutakse edasi alekokk arenale ? või toimub asi kuidagi teistmoodi?
        18:00 kogunemine (võid ka varem minna), kell 18:30 hakatakse liikuma

Kommentaar

ok aitäh!
          pole kunagi varem rongkäigul käinud sellest minu lollid küsimused, aga millal veel parem oleks oma debüüt ära teha kui vene mängu ajal

Kommentaar

Muide, mehed ei taha pessimist olla, aga ega liigne optimismgi inteligentsuse tundemärk ole.

Vaadates kuu aja jooksul toimunud Balti liiga mänge mina Eesti võitu küll kuskilt välja ei loe, heal juhul kobistatakse viik.

Aga loodetavasti ma eksin

Edit: siin pole müügikuulutuste koht.
            Last edited by Martin; 23.03.07, 09:49.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              Mina soovitaksin meie pressile : nähke rohkem vaeva ,õppige kas või teistelt ,vajadusel võib isegi midagi kopeerida ja üle võtta. Peaasi ,et lihtinimene hakkaks asjadest õieti aru saama.
              Ma tahaks Rootsi Kunniga sellel leheteemal pikemalt rääkida, kuid siin on liiga palju müra. Üldiselt pole ma Kunniga väga nõus, kuigi pean tõdema, et tänane jalgpallileht Postimehe vahel tegi ikka väga-väga-väga kurvaks.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                Ma tahaks Rootsi Kunniga sellel leheteemal pikemalt rääkida, kuid siin on liiga palju müra. Üldiselt pole ma Kunniga väga nõus, kuigi pean tõdema, et tänane jalgpallileht Postimehe vahel tegi ikka väga-väga-väga kurvaks.
                aga kui kunniga räägitud on siis andke aga lõpptulemused (kokkuvõte) ka teada, tahaks ka teada mida lehed teevad seal et halb tase viimasel ajal on (loe: midagi uut ega huvitavat lugeda pole). visnapuu kirjutised võiks tagasi tulla mis ta kunagi kirjutas, pole tükk aega näinud neid

Kommentaar

Väike näide siis Venemaa pressist ühe ajalehe artiklite pealkirjade näol:

1 МИД Эстонии: В визе отказывали только тем, у кого не было билета
                  2 Жириновский: Эстония еще до начала матча применяет политические санкции
                  3 «Bravo, Kerzh!» Такими словами Гус Хиддинк подбадривал нападающего «Севильи» Александра Кержакова
                  4 Главный тренер сборной России Гус Хиддинк: Лентяев подниму с петухами!
                  5 Гонки за звездами. Прохожие с изумлением наблюдали, как Сычев и Кержаков убегают от фотографов по улицам Таллина
                  6 Защитник сборной России Денис Колодин: Сам сказал Хиддинку, что не смогу играть
                  7 Вратарь сборной Эстонии Март Поом: Подвиг Палопа повторять не хочу
                  8 Нападающий сборной Эстонии Тармо Кинк: «Спартак» мог меня дисквалифицировать
                  9 «А ле кочка Арена». Поле на стадионе «А ле Кок Арена» узкое и местами холмистое
                  10 Полиции на стадионе не будет
                  11 Полузащита сборной России в нынешнем отборочном цикле
                  12 Полузащитник сборной России Константин Зырянов: Я ушел из «Торпедо» ради сборной
                  13 Проблем нет только на флангах
                  14 Неприступный Таллин-2. Вчера «Советский спорт» вспоминал о первом матче сборной России в Таллине – 1:2. Сегодня рассказ о втором, тоже неудачном...

jne..... Kokku siis 71 erinevat teemat
                  tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Venemaa press Eesti-Venemaa mängust:

Neljapäeva hommikul Evgeni Aldonin (keskpoolkaitsja) ei osalenud trennis sest temal on seljavalud. Hiddink ei tea kas ta mängib laupäeva mängus või mitte.

Kaitsja Deniss Kolodin ei osale laupäeva mängus.

Pärast õhtusöögi (neljapäeval), Kerzhakov ning Sõtšjov läksid “Radissonist” välja, läksid nurga taha ning ...pagesid ajakirjanikute ja jalgpallihaigete eest : )

A le Coq Arena väljak on hirmuses seisus-lagendikud+pori ning pind kesktsoonis. Lisakse liivi, et mainitud puuduseid varjama. Mihkel Uboleht ütles-“Väljaku seis on tore! Sel aastaajal Venemaa väljakud on veel halvem” : )

Pijroja osales neljapäeva trennis. (?)

Aleksander Mostovoi ütles, et pärast 2002 aasta Eesti vs. Venemaa sõprusmängu (2:1), Venemaa peatreener Oleg Romantsev riideruumis karjatas (tunni aja jooksul) palluritele täiest kõrist.

Huvitav, et Venemaa Meistriliigas mängivad 68 legionäärit, kes läksid sel nädalal oma koondisteks mängima (ametniku,-sõprusmängudes). http://www.sport-express.ru/art.shtml?136246

Kommentaar

No, venelased jillisid linna peal, Stockmannis.

Tegelikult nad muud ei teinudki, kui mängisid oma telefonidega. Koguaeg olid käes.

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
                        No, venelased jillisid linna peal, Stockmannis.

Tegelikult nad muud ei teinudki, kui mängisid oma telefonidega. Koguaeg olid käes.
                        nad ei mänginud mobiilidega, nad hoopis tõid kultuuri meile nagu aastakümneid tagasi tegid

Kommentaar

kas täna õhtul koondisel trenn kah ikka kavas om ?
                          kui jah siis mis kell ja kas saab vaatama ka minna?

Kommentaar

Trenn pidi olema kell 19.00. Tahaks kah teada, et kas on avatud treening või mitte.

Kommentaar

Martin minu arust on kah spordiajakirjanikud meil ikka täis tropid ,nii,et võid ka minuga rääkida

Kommentaar

Välja koha pealt pangu venelased suu kinni . Plats on selle kevade kohta isegi väga heas seisus. Vaadaku oma kapsamaid. Mäletan väga hästi Krasnodari väljakut. Venemaa põhja regioonides pole praegu ühtegi nii head väljakut ,kui on Arena. See on selline kiunumine ,mis neile eriti au ei tee ja mis meid absull ka ei huvita. Aga jah... artikleid ja teemasid tuleb nende pressist nagu saelaudu Vändrast.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X