Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Müün igale Eesti koondise mängule 1 pileti ära v.a. Eesti-Inglismaa ja Eesti-Venemaa pileti, hoian neid paremateks aegadeks. Kel soovi siis andke teada, saate varem juba pileti kätte. 1 tki hind 250 kr. Mõelge, ei pea meeles pidama, et piletit osta, ostate preagu ära, panete kapile seisma ja kui aeg käes, lippate mängule. Lihtne.

Kommentaar

Amority

Sa siis tervet paketti ei müü? Ma sain su esimestes postitustes niimoodi aru.
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

\"v.a. Eesti-Inglismaa ja Eesti-Venemaa pileti, hoian neid paremateks aegadeks\" - loe: kavatsen need rämeda vaheltkasuga maha müüa. Ja ongi piletipakett end igati õigustanud Pileteid on hetkel veel vabalt müügipunktides saada, seega kutsun ülesse pileteid spekulantidelt mitte ostma!

Kommentaar

Algselt postitas Evu

Amority

Sa siis tervet paketti ei müü? Ma sain su esimestes postitustes niimoodi aru.
          vaata probleem on selles, et makedoonia mäng on ukse ees, siis on üks pilet juba ju vähem. tank, ära ole naiivne, miks peaksin seda odavamalt andma kui kõik tingimused näitavad et sel pole mõtet.

Kommentaar

Ei ole ma naiivne midagi Üritan hoopis naiivikuid harida ja kutsun lihtsalt üles ostma pileteid ametlikke kanaleid pidi. Miks peaks keegi sinult ostma Eesti-Makedoonia mängu pileti sama hinnaga, kui see ametlikes müügipunktides saadaval on? Sellega julgustatakse ainult spekulante, kes on piletipaketid kokku kahmanud ning soovivad \"ebahuvitavate\" mängude pileteist letihinnaga lahti saada ning \"paremate\" piletitega lisaks veel pappi kokku lükata. Hetkel pakutakse kolmapäevase mängu pileteid juba 200 krooniga, mängupäeva lähenedes langeb hind veelgi.

Kommentaar

Pakun, et staadioni ees saab pileti 50ga või 100ga - umbes nii nagu metallica kontserdi piletigi.
              Sest tõenäoliselt selliseid tegelasi \"kes seda mängu just tulla vaatama ei saa\" on sadu kui mitte tuhandeid.
              Ja neid kes jätavad ostmise viimasele minutile on tunduvalt vähem.
              Ainult loll ostab pileti sellise hangeldaja käest nagu amority 250ga.
              memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

ka mina pakun piletit kolmap. mängule 250.-ga. miks peaks odavamalt? sõber hädas peab tööasjus ära minema ja tõesti ei saa tulla. kel huvi sektor IV rida 9 andke teada. triibik@jalgpallihaigla.ee Pileti saab kätte kas varem või samal päeval kohapeal.

Kommentaar

sa võid ka 350.- küsid lihtsalt ma ei usu, et keegi täishinda nõus maksma on.
                  ostja seisukohast on see hind mõttetu.
                  memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Algselt postitas indrek

Pakun, et staadioni ees saab pileti 50ga või 100ga - umbes nii nagu metallica kontserdi piletigi.
                    Sest tõenäoliselt selliseid tegelasi \"kes seda mängu just tulla vaatama ei saa\" on sadu kui mitte tuhandeid.
                    Ja neid kes jätavad ostmise viimasele minutile on tunduvalt vähem.
                    Ainult loll ostab pileti sellise hangeldaja käest nagu amority 250ga.
                    Aga kas tüdrukuid tisside näitamise eest ka saavad???

tahaks seda pulli näha
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas indrek

sa võid ka 350.- küsid lihtsalt ma ei usu, et keegi täishinda nõus maksma on.
                      ostja seisukohast on see hind mõttetu.
                      Mina jälle usun ja kogesin, et ilusti oldi täna nõus 250.- maksma
                      Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

tank ja muud sägad: Kadedus? Laiskus? Vaadake, point selles, et te ei pea ringi tuuslama mööda piletilevisid ja muid kohti, et omale pilet lunastada. Siinne kogukond on kindel ning usaldusväärne. Kui midagi lubatakse, siis sellest ka kinni peetakse. Mina leppisin oma piletiostjaga (Chiller) kokku, et saame tund varem statal kokku. Kui ta tuleb, ta teab et ma seal olen teda ootamas. Milles küss. Teise paketi ostsin ma oma naisele tegelikult kel tuleb aegajalt vahel harva jalgpallikihk peale ja kes seal siis rohkem mul poisivalves on.. Seekord on ta tööl, et õhtul Raplasse kontserdile minna kus ma saaksin Eesti võitu tähistada. Samuti - iga inimene mõtleb kust natukene raha teenida. Mina ostsin omale piletid ette ära, ma ei salga et magusaid pileteid on alati mõnus vähe kallimalt müüa. Ma olen siin foorumis alati pileteid mis üle on jäänud, tavahinnaga müünud mitte kroonigi rohkem (vähemalt minu mäletamistmööda ja kui mitte arvestada V.I.P. pileteid). Seega, ärge uluge siin, tehke seda mujal.. ntx Piletilevi sabas või kusagil kui Inglismaa pileteid tahate. Minul on neid tervelt 12 tükki praegu ja ma täiega koinan ning lähen õhtul peldikuuse nengega p***** pühkima.. fa,fa,faa. Saage aru - need on mu meeskonnakaaslastele.

Kommentaar

No mis kuradi kadedus ja laiskus? Kui üritad piletiostjaid kainelt mõtlema kutsuda? Milles see laiskus seisneb? Ja kadedus on see, kui heidad kellegile spekuleerimist ette? Eriti selles valguses, kus vutiliit on pakettide müümise põhjenduseks toonud spekuleerimise vältimise.
                          Olen endiselt seisukohal, et sellise paketi näol on tegu \"sundjalgpallistamisega\" ja see saab teoks ainult tänu inglismaa osalusele meie valikgrupis. Üheski teises Eesti poolt mängitud valikgrupis poleks olnud sellise paketi järele nõudlust. Kui kõik paketi lunastanud ka igas mängus staadionile tulevad, võib EJL käsi hõõruda ja kiita jalgpalli populaarsuse kasvu. Ja ühtlasi lõpetada oma seni olematu töö selle edasiseks populariseerimiseks. Uskuge mind, pilt ei ole nii roosiline järgmises tsüklis, kui meile inglismaad gruppi ei loosita.

Kommentaar

Kas sul on piletipakett olemas?

Kommentaar

kui julged ennustused on, et kui suur täituvus staadionil tuleb esimene mäng. ise pakun kuskil 5000 inimest ja 250ga piletid võid koju kapile mälestuseks jätta

Kommentaar

Mina ennustan natuke rohkem pealtvaatajaid 6000-6500 ,sest umbes niipalju müüdi pakette ja kes juba ostnud on see tuleb ka vaatama. Eks ilmast sõltub ka üsna palju.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X