Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Algselt postitas Sillu

Aga mina ütlen, et on ilmselge, et staadion jääb juba kitsaks.
    Staadion tuleb lõpuni valmis ehitada ja kiiresti
    Kitsaks ainult üheks mänguks, ülejäänud mängudel on vast pool staadionit täis.

Kommentaar

Ma kusjuures ei saa üldse teie pessimismist aru. Pakette on ju sitaks läbi müüdud. Miks siis inimesed makstud raha eest staadionile ei peaks tulema ja pool staadionit tühjaks jääb?
      League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Igaljuhul minu tutvusringkonnas oli see Elisa paketi broneerimine vägagi popp ja seda teedpidi sai ka ise piletid soetatud. Põhimõtteliselt võimalusi ju ostmiseks oli. Siingi keegi kirjutas, et käis ostmas ja mingit tormijooksu sellele paketile ei olnud ja kelle viga see on, et keegi magas kuupäeva maha
        Nii võib ju mängu kah maha magada

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Muusesas minagi ostsin paketina elisast ja oma sõpradega kes ka ostsid elisast tuleme kindlalt kõiki mängusid vaatama niisiis see paketi asi on minu arust väga hea leiutis.

Ning seda süsteemi kasutavad paljud teisedgi riigid.

Kommentaar

Minagi ei näe põhjust, miks peaks keegi, kellel pilet kodus olemas on, selle kasutamata jätma. Kes juba korra staadionil selle melu sees on omadele kaasa röökinud, ei jäta uut võimalust kindlasti kasutamata, kui pilet ka juba nagu nii olemas on. Piletipaketi mõte on iseenesest väga hea, kahju ainult, et neid piletipakette nii vähe on. Oleks staadion 2x suurem ja pilet 2x odavam, oleks staadion ikkagi rahvast täis. Kindel mats.
            Närige pori !

Kommentaar

kui kellelgi on veel pakkuda hooaja piletit 1500.-, siis palun andke teada .
              Keila JK nr 9

Kommentaar

Sain täna oma kätte. Eesti- Inglismaa: Võimas!

Kommentaar

Huvitav. kas kõik piletid väljamüüdud?
                  memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Uuri Piletilevist.
                    Nädala eest nad ju panid paketid müüki ja siis teatasid kui pakettidest miskit järele jääb siis täna Makedoonia mängu üksikpiletid.
                    Piletilevi enda kodukal samas praegu Makedoonia pileteid kirjas pole, selle loogika baasil võiks eeldada et müüdi välja
                    Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Mul endal olemas, aga tundsil lihtalt huvi. Mingit uudist, et piletid välja müüdud pole justkui silma hakand.
                      memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu

Uuri Piletilevist.
                        Nädala eest nad ju panid paketid müüki ja siis teatasid kui pakettidest miskit järele jääb siis täna Makedoonia mängu üksikpiletid.
                        Piletilevi enda kodukal samas praegu Makedoonia pileteid kirjas pole, selle loogika baasil võiks eeldada et müüdi välja
                        pakette ei pidanudki nad ju müüma vist läbi interneti

Kommentaar

Pakette on veel alles ca 250. Paketimüük kestab 25. juuli õhtuni. 26. juulist alates toimub Eesti - Makedoonia ja Eesti - Iisraeli mängude üksikmüük.

Kommentaar

Algselt postitas mömm

Algselt postitas Tundmatu

Uuri Piletilevist.
                            pakette ei pidanudki nad ju müüma vist läbi interneti
                            Vabandust, aga kus ma ütlesin, et müüakse läbi interneti?
                            Nii mõnedki piletid ja üritused mida Piletilevi pakub on küll kodukal olemas, kuid taga märge, ei müüa internetist.

Kommentaar

st, et ma saan siis näiteks homme poodi minna ja osta?
                              Ja kas ka statoilides müüakse pakette?

Kommentaar

Jah saad põhimõtteliselt minna ja osta pakette ka Statoilist

Kommentaar

Working...
                                X