Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

kui nimelist tooli tahate - minge ostke VIP-sektorisse üks, kindlasti saate

aga miks ma nendest kohtadest rääkima hakkasin - kas on täielikult välistatud, et üksikpileteid üldse ei müüda? Kui see välistatud pole, siis tahaks ma näiteks mõnele mängule kellegiga, kes igale mängule ei tuleks, koos minna eksole.. aga sedasi ei pruugi just ühte sektorisse sattuda.

ja kas see tähendab siis ka seda, et fännitribüünile pääsevad ainult haigla liikmed? ok, tglt vahet pole.. peaasi, et mängud nähtud saab.. muidugi jube nukker oleks mõne vastase vastu kusagil sektoris üksinda istuda:P
    BVB - Vaprus

Kommentaar

kui lahterdada erinevat tüüpi inimesi staadionil siis ma liigitaks nii: 1) puberteediku eas tüdrukud kes tahavad ronaldot vaadata või mitte jalgpallihuviline kes tuleb staadionile lihtsalt selleks et näha mingit jalgpallisuurriigi koondist. 2) jalgpallihuvilised - on eesti poolt südames ja tunnevad jalgpallivastu huvi aga ei kanna atribuutikat (särk, sall, näomaalingud, mida iganes veel) ega ela kaasa. 3) \"vaiksed\" fännid - need kes kannavad atribuutikat aga staadionil ei laula kaasa. 4) \"välja elavad\" fännid (ultrad teisisõnu) - need kes ALATI kaasa laulavad ja üritavad igati ergutada oma meeskonda. 5) staadionile ära eksinud - need keda jalgpall ei huvita aga staadionile on tulnud ainult sellepärast et nad on pileti kusagilt võitnud või lihtsalt tasuta saanud või on kingitud see. 6) huligaanid - need keda vastasfännide peksmine ja nendega tülinorimina huvitab rohkem kui mäng ise.
      ma loodan et ma ei solvanud siin kedagi.
      ja fännitribüni nimi on tõesti starterritoorium.

Kommentaar

Algselt postitas ballack

mis on ikka tõsiselt rõve nimi

Kommentaar

Algselt postitas ballack

kui lahterdada erinevat tüüpi inimesi staadionil siis ma liigitaks nii: 1) puberteediku eas tüdrukud kes tahavad ronaldot vaadata või mitte jalgpallihuviline kes tuleb staadionile lihtsalt selleks et näha mingit jalgpallisuurriigi koondist. 2) jalgpallihuvilised - on eesti poolt südames ja tunnevad jalgpallivastu huvi aga ei kanna atribuutikat (särk, sall, näomaalingud, mida iganes veel) ega ela kaasa. 3) \"vaiksed\" fännid - need kes kannavad atribuutikat aga staadionil ei laula kaasa. 4) \"välja elavad\" fännid (ultrad teisisõnu) - need kes ALATI kaasa laulavad ja üritavad igati ergutada oma meeskonda. 5) staadionile ära eksinud - need keda jalgpall ei huvita aga staadionile on tulnud ainult sellepärast et nad on pileti kusagilt võitnud või lihtsalt tasuta saanud või on kingitud see. 6) huligaanid - need keda vastasfännide peksmine ja nendega tülinorimina huvitab rohkem kui mäng ise.
          ma loodan et ma ei solvanud siin kedagi.
          Ma lisan ühe \"liigi\" veel.
          Inimesed, kes jalkast tegelt mitte muffigi ei jaga ja tihti on põhiteema neil ennast enne mänge tihti täis kaanida ja siis staadionil hullu asjapulka panna ja kõvasti oma \"asjalikku\" arvamust kõvasti välja karjuda. Eriti tihti tuleb karjumisele fraas \"kohtunik on pede\". Jah, paljud neist on Jalgpallihaigla liikmed.
          Tegelt veendusin selles, et neid on päris palju eelmine aasta mingi koondisemängu vaadates...vastasmeeskond tegi väga ilusad seinasöödud järjest ja mängisid ühe venna kenasti vabale löögipositsioonile ning tüüp lajatas ~20m peale litaka ristnurga juurde latti. Fännitribüünilt aga hakkasid kõik nagu lambad kooris laulma amatöör!!! amatöör!!!

Joga Bonito!!!

Kommentaar

noo, kasv6i nendesamade metallica piletitega oli ju sama asi, et nt sportlandi klientidel eelisostu6igus (mitte ainult personalil eks),

m6elda vaid, kuipalju kliente elisal on, kellele piletipakette maha lykata

mu meelest pole neil neist lahtisaamisega mingeid probleeme

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Jansu

osad piletid lähevad oma töötajatele, kuigi see on väga väike hulk muidugi. iga töötaja saab tahtmise korral ainult kuni 2 paketti, mitte rohkem
            No Elisas peaks ju töötama 1000 inimest küll.

Kaks korda 1000 on 2000.

Üldiselt ma ei usu ka seda juttu, et Elisa saab 3000 piletit.Vaevalt , et kõik töötajad on jalgpalli sõbrad. Need kes eriti jalgpalli ei vaata mu arust küll 1500 korraga pileti eest välja ei käi.
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Niih.. tundub, et klubidele tehti vähenduskoefitsient kuna 800 tellimust oli \"üle\". Et vist ainult 2000 piletit lubati siis klubidele. Või on kellelgil asjapulgal täpseaid andmeid?

Kommentaar

aga kuna ikkagi saab neid pileteid endale soetada(JPH liikmed)?

Kommentaar

Broneerimise aeg on ju möödas....
                  Piletite väljaostmine peaks algama juuni kuu teises pooles. Piletite väljaostmine algab 26. juunist ja väljaostu tähtaeg on 16. juuli 2006.

link http://www.jalgpallihaigla.ee/?id=1&keel=ee&uudis=27&PHPSESSID=0fde5 91b9effee51627038420f9dd2e2
                  Tundmatu elab taas
                  Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

broneeritud..
                    lihtsalt küsisin kas teatakse täpsemalt mis ajast hakatakse müüma

Kommentaar

Jäin oma vigade paranduse ja lingi lisamisega lihtsalt hiljaks
                      Tundmatu elab taas

Kommentaar

eem.. äkki oskab siis keegi öelda millal nad vabamüüki tulevad?
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx

eem.. äkki oskab siis keegi öelda millal nad vabamüüki tulevad?
                          \"Piletite väljaostmine algab 26. juunist ja väljaostu tähtaeg on 16. juuli 2006.\"
                          http://www.jalgpallihaigla.ee/?id=1&keel=ee&uudis=27
                          It says so in the scriptures!

Kommentaar

ja peale seda ainult üksikpiletid?
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx

ja peale seda ainult üksikpiletid?
                              See borneerinute väljaostmine, hiljem peaks ülejäänud vabamüüki tulema.

Kommentaar

http://www.jalgpallihaigla.ee/?id=1&keel=ee&uudis=43&PHPSESSID=3e205 bd628ac3d95e0cdcf9c7ecaf06c
                                Tundmatu elab taas

Kommentaar

Working...
                                X