Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Algselt postitas Miq

Algselt postitas reix

Sina elad tallinnas sul on 5+ minna mängule teen peale tööpäeva väikese trammisõidu ja ongi asi ants! Mujalt eestist on ikka vähe sitem see lugu või mis???? Selle pärast vittu, asi muutub lihtsalt nii tallinna keskseks mõistad! See on lihtsalt ebaõiglane! Ja parandan siinkohal ka ennast siis, VITTU JALKALIIT!
    Eesti koondisel on 2a jooksul 6 kodumängu, kõik algavad 19:00 või hiljem. Kõige kaugemast Eesti otsast sõidab Tallinnasse ära max 4-5 tunniga, oleneb, millega tulla, aga see on juba organiseerimise küsimus. Ehk siis peaks hakkama tulema, ca 13 paiku. Pärnust isegi piisab, kui kell 16 tulema hakata. Kui sa ei saa 3 korda aastas hakkama töö juurest selle paari tunni vabaks saamisega, soovitan kas töötajasõbralikumasse ettevõttesse minekuga või oled ise lihtsalt saamatu tegelane.

BTW, moded võiks selle karvaste ja suleliste hunniku nüüd siit ka ära kustutada.
    Kõigega nõus v.a. sellega, et minu mälu kohaselt mäng Eesti vs Venamaa 24/03/2007 algab kell 18:00. Samas see märkus on üsna retooriline siin, kuna antud mäng toimub laupäevasel päeval.
    Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Tundmatule nii palju et ma olen alates 2001 aastast käinud tallinas vaatamas kõiki koondise valikmänge, lisaks suurel hulgal sõpruskohtumisi ning põnevamaid meistriliiga mänge ja ka mõned klubide euromängud! Üksikmüügist olen saanud alati problreemideta pileti kaasa arvatud holland , portugal , venemaa!

Reinule nii palju, et sa ei saa vist üldse millestki aru.

Miq-le: ma saan väga hästi aru et meil ei ole mujal korraliku staadioni ja ma polegi rääkinud et toome mängud pärnu raeküla staadionile. Vaata üks asi on tallinnase sõit 4-5 tundi aga teine asi on katsu peale mängu tagasi saada/sõita 4-5 tundi! Mina isiklikult töötan kahes vahetuses aga olen suutnud ennast vabaks saada või vahetusi vahetatda! Kuid igal pool ei ole see lihtsalt võimalik! Ja nagu ma eelpool mainisin, rahas pole küsimus! Ma usun et kui te järele mõtlete nõustute kah et 10000 inimest mahutava staadioni puhul oleks olnud mõistlik panna 500-1000 piletit üksik müüki! Et oleks nii öelda demokraatia ja valikuvabadus! JA loomulikult sõidan ma vaatama makedoonia ja isreali mänge kui pileti saan üksik müügist!

Kommentaar

reixile: siis Sul on lihtsalt vedanud! Minul jäi viimane Portugali mäng pilet ametlike kanalite kaudu ostmata, pidin mahhinaatoreid sponsoreerima. Lihtsalt üksikmüügi ajal asusin Ameerika Ühendriikides.
        Jõudu Sulle, ehk siiski saad üksikmüügist piletid!
        Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas reix
          Üksikmüügist olen saanud alati problreemideta pileti kaasa arvatud holland
          Päris õnnelik tegelane olid, ma siiani meenutan heldusega hetki, kus piletimüügi päeval ülivara jooksime seltsimees Koskiga mööda linna ringi ja otsisime kõige lühemat saba, Draamateatri oma osutus selleks. Ja kui päeval kell 2 jalutas mulle juba nutetud silmadega neiu vastu, kes kurtis, et piletid on otsas.

Algselt postitas reix

Miq-le: ma saan väga hästi aru et meil ei ole mujal korraliku staadioni ja ma polegi rääkinud et toome mängud pärnu raeküla staadionile. Vaata üks asi on tallinnase sõit 4-5 tundi aga teine asi on katsu peale mängu tagasi saada/sõita 4-5 tundi! Mina isiklikult töötan kahes vahetuses aga olen suutnud ennast vabaks saada või vahetusi vahetatda! Kuid igal pool ei ole see lihtsalt võimalik! Ja nagu ma eelpool mainisin, rahas pole küsimus! Ma usun et kui te järele mõtlete nõustute kah et 10000 inimest mahutava staadioni puhul oleks olnud mõistlik panna 500-1000 piletit üksik müüki! Et oleks nii öelda demokraatia ja valikuvabadus! JA loomulikult sõidan ma vaatama makedoonia ja isreali mänge kui pileti saan üksik müügist!
          Eks selle tagasisaamisega on jah nagu ta on, kui mäng lõpeb mõnel juhul õhtul 23 ajal. Kuna Tallinnas elab siiski 1/3 Eesti rahvastikust, siis on küllaltki tõenäoline, et kuhugi esikunurka peaks ikka oma magamiskoti saama visata. Ja kordan veel, kõik on organiseerimise ja viitsimise küsimus - kui sa Vastseliinast ikkagi suudad 5 meest ajada liikvele ja ühel on auto, siis pole sõit eriti kallis ja saab veel kodus ka magada.

Rääkides üksikmüügist, siis tahame me või ei, aga jalgpall on juba pikemat aega globaalne äri ja ka jalgpalliliidul ei ole mingit põhjust jätta müümata 6 piletit korraga kõikidele mängudele ja selle asemel loota, et saavad oma 1,5 mil eeku kätte üksikmüügist pileti ostjatelt. Ja kui ikkagi nõudlus suur on, ostetakse need 1000 üksikpiletit 5 min ära, nii et lootust neid saada on küllaltki väike.
          Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas asdf

Algselt postitas elx

olgu mis on aga üksikpiletite puhul juhtus mitte vedama, siis kannatasid ühe mängu, praegu aga kogu tsükli.. ja vastupidi.
            Ei ole ju nii. Vähemalt pooltel mängudest (Makedoonia, Iisrael, Andorra) toimub ju ka üksikmüük.
            et ostad siis teise pileti juurde lisaks paketi piletile
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Noh kui müüakse nikuinii need 1000 piletit ära siis jalkaliidul pole vahet ja see on juba minu probleem kas ma saan selle viie minutiga pileti või ei saa! Ja ma saan aru ka sellest et jalkaliit tahab kasu saada ja seda ta ka saab aga ärgu ajagu sellist juttu et nad muretsevad inglismaa mängu ajal tõeliste koondise toetajate pärast! Ma arvan et jalkaliidul on täiesti pohhui kes seda mängu gvahib kui staadion on välja müüdud! Noh aga vähemalt saite pisut aru mida ma öelda tahtsin ja rahunesite vähe.

Kommentaar

Mulle jällegi ei meeldi selle süsteemi juures see, et nii vähe pakette tuli vabamüüki. Kõik paremad kohad olid ära võetud ja sai ainult IX, XI j XII sektoritesse. Ma tean, et suudan ka sealt kaasa elada, aga asi on võrdsusest ju kaugel .

Ja tõesti on jama iga kord tallinnasse mängule reisida, sest rongipilet maksab kah juba suht palju, kuid soovitan näiteks üritused kokku põimida. Juba kaks aastat järjest on olnud tallinna sügisjooks samal ajal kui jalgpall. Kui maksta osavõtu tasu jooksule ära siis saab paljudest eesti nurkadest tasuta tallinnasse + natuke sporti ka teha.

Kuigi üldjoontes pole ma ikka selle paketisüsteemiga rahul, siis kahjuks on demokraatias nii, et enamuse võim.

Aga mis ma ikka enam halan, loodan, et need kes ikka tahavad mängu kohapeal näha, leiavad selleks ka mingi toreda lahenduse ja kõik on rõõmsad.

Kommentaar

Pole kõik see asi siin nii hull midagi
                  Kes ikka väga tahab-saab. See, et pealinna inimestel on lihtsam, on igas mõttes tõsi külll, mina ise aga käin kohal Hiiumaalt igal mängul ja ei virise, oma piletid saan ka kätte ning piletipaketi tõttu ongi mulle näiteks lihtsam, pole vaja iga pileti pärast rabeleda, kuna siit neid muretseda on üsnagi võimatu.

Kommentaar

Algselt postitas Miq

Siiani oleme lihtsalt ilmselt ära hellitatud 100 eeguste koondisemängupiletitega, oleme lihtsalt jõudnud Euroopa tasemele, kus normaalne piletihind ongi min ca 15 EUR.
                    Ei ole millegagi ära hellitatud...mis jõudnud Euroopa tasemel..vaadates sissetulekuid siis oleme küll oma 10a maas..seega 100.-/pilet on väga mõistlik mitte 250.- või enam...

Kommentaar

ega me 100 eekiste piletitega nii ära ka ei ole hellitatud....enne olid pooled 250 eekised ja pooled 100 eekised aga nüüd lihtsalt kõik 250 eekised.

Kommentaar

Noh varsti jõuame inglaste tasemele, neil peaks olema vist 20-40£ kvalifikatsiooniturniiri piletid, aga palgatasemelt jääme küll alla.

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Ei ole millegagi ära hellitatud...mis jõudnud Euroopa tasemel..vaadates sissetulekuid siis oleme küll oma 10a maas..seega 100.-/pilet on väga mõistlik mitte 250.- või enam...
                          Olles käinud ikka tugevalt kahekohalisel arvul välismängudel, siis on ka Eestiga majanduslikult võrreldavates riikides (nt Slovakkia, Horvaatia) olnud pilet sarnase hinnaga. Aga miskipärast on jah Lääne-Euroopa riikides pilet ka umbe sama kallis. Üldiselt valitseb meil turumajandus - nagu näha, nõudlust on, järelikult saab ka hinda küsida. Mis mind isiklikult muidugi ärritaks, oleks see, kui nüüd EJL torkaks n-ö mõttetumate mängude piletid odavamalt mängu.
                          Jube Tige Kala

Kommentaar

Pileti hind kallis, no ma ei tea. Hollikasse või Parlamenti sissepääsuks maksate enamus ala 125.-õhtu eest(kui mõni kodukootud staarihakatis pilli juhtub mängima).

Ei ütleks, et värskes õhus rahvusvahelise tasemega jalgpalli vaatamise eest 250.- väga ebaõiglaselt suur summa oleks. Mina isiklikult olen 250.-vutikoondise mängu eest Lillekülas nõus välja käima iga kell, aga Kadrioru staadionile ma üle 150.- ei maksaks. Õhkond maksab.
                            Võime ju natukene sponsoreerida Eesti jalgpalli, mida te halate.

Muide piletipaketi jalgpallihaigla liikmetele mõeldud eelmüügi magasin puhkuse tõttu maha, aga soetasin selle siiski ja alles täna. Tundub, et pakett minusugustele just välja mõeldigi.

Huviga ootan mängu Makedooniaga, vaatamaks kui palju siis ikkagi väljamüüdud piletitest oma õigust staadionile tulla planeerivad.

Kommentaar

Algselt postitas Miq

Algselt postitas Ramm

Olles käinud ikka tugevalt kahekohalisel arvul välismängudel, siis on ka Eestiga majanduslikult võrreldavates riikides (nt Slovakkia, Horvaatia) olnud pilet sarnase hinnaga. Aga miskipärast on jah Lääne-Euroopa riikides pilet ka umbe sama kallis. Üldiselt valitseb meil turumajandus - nagu näha, nõudlust on, järelikult saab ka hinda küsida. Mis mind isiklikult muidugi ärritaks, oleks see, kui nüüd EJL torkaks n-ö mõttetumate mängude piletid odavamalt mängu.
                              Aga see 250 per mäng on lihtsa jagamistehte abil saadud arvutus, ag vaadakem olukorda kus inglismaa mäng maksab 500 ja ülejäänud 200. Või Inglismaa ja venemaa rohkem ja seda vähem maksavad need huvitavamad mängud eesti mängupildi suhtes.

Kommentaar

uldiselt mujal maailmas ongi jalgpallimangu vaatamine staadionitel suhtkoht rikkama voi keskklassi hobi. inglismaal on norm kui klubi pilet on a la 30-50 naela, hispaanias on taitsa norm alates 20-30 eurost, sel aastal ongi vist Barcelona piletid Camp Noul alates 30-40 eurost, aga kataloonlane on ehk heal juhul 2korda suurema palgaga kui eestlane, kui sedagi, varsti vist suht vordne palgatase hispaanlastega, ja inglane muidugi on 3-4 korda suurema palgaga
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X