Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Kui naine koristab, siis ta loodetavasti enda pileti viskab minema :H
    Loodetavasti, selle lühikese aja jooksul ei õnnestu mul hankida sellist last kes juba tikkudega mängiks :P
    Tundmatu elab taas
    Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

Algselt postitas soxx

...väga paljud huvilised jäävad staadionile tulemata.....
      Hmm, kui eeldatavasti tuleb Andorra, Makedoonia ning teistelegi mängudele täismaja siis nagu huviliste puudust ei ole ju või mis? Kogu Eesti elanikud nagunii Arenale ära ei mahu ning keegi peab paratamatult mänge telekast vaatama. Arvan, et EJL ei tee vahet, kas konkreetne inimene on Valgast, Tartust või kusagilt mujalt.

Kommentaar

Algselt postitas zilde
        Hmm, kui eeldatavasti tuleb Andorra, Makedoonia ning teistelegi mängudele täismaja siis nagu huviliste puudust ei ole ju või mis? Kogu Eesti elanikud nagunii Arenale ära ei mahu ning keegi peab paratamatult mänge telekast vaatama. Arvan, et EJL ei tee vahet, kas konkreetne inimene on Valgast, Tartust või kusagilt mujalt.
        kõigepealt tulgu see täismaja ei usu mina sellesse imesse.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx
          Omaette teema on aga see, et tahaks mõnele üksikule mängule mõne tuttava kaasa võtta, kellest võiks tulevikus saada koondise toetaja ja igal mängul käia.. nüüd on see võimatu. P***es süsteem nagu juba alguses oli karta.
          Ära üldse mitte pabistagi. Makedoonia ja Andorra (ilmselt ka juudiriigi) mängudele on kindlasti kuni 100 krooniseid pileteid turg täis. Neid ei saa küll Piletilevist, aga võimatu see kah pole

Kommentaar

Homme kell 12 minge siis sabadesse rüselema. Hakkame kihlvedusid tegema kaua müügiks aega kulub.

Kommentaar

olen ka üks \"sabas rüseleja\" ...peaks vist jah ikka suht vara kohale minema...
              Pärnu JK Poseidon

Kommentaar

aga mina ei lähe rüselema - jääb midagi üle siis jääb, ei jää siis kerigu EJL kus kurat!
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx

aga mina ei lähe rüselema - jääb midagi üle siis jääb, ei jää siis kerigu EJL kus kurat!
                  alati annab vaadata pubis või veel parem kodus, kus ka õlu odavam.

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Algselt postitas elx

alati annab vaadata pubis või veel parem kodus, kus ka õlu odavam.
                    Õige, see staadionil jalka vaatamine on üldse ülehinnatud tegevus. Ja kui veel vihma sajab, siis on ilge jama.
                    Supplies!

Kommentaar

Nonii, mul on piletid käes

Kommentaar

jeees, piletid käes....
                        aga mingit rüsinat küll ei olnud koos minuga ostis sealt pileteid ainult üks inimene
                        Pärnu JK Poseidon

Kommentaar

Seoses perekonna finantsolukorraga jääb minust ostmata. Kui mingile mängule üksikpileti saan, siis lähen. Kui ei, siis ei.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ma ei oska öelda palju mujal rüsinat oli aga mina ootasin Pärnus Papiniidu Statoilis pool tundi ainsana piletit, kuna server olevat kinni jooksnud. Peale ootamist ja telefonikõnesid selgus, et Pärnu Riia mnt Statoilis olevat \"auk lahti\" ja sai telefoni teel ilma kohti valimata piletid kinni pandud. Müüja ütles veel, et mul veel vedas, et üldse piletid sain, kuna onlines olevat näha olnud, kuidas iga hetkega oli piletite arv järsult vähenenud. eks nüüd hiljem ole näha kas paanika oli asjatu või oli tõesti tung nii suur. igatahes sektor IV, rida 10- siit ma tulen!

Kommentaar

Kas ma võin sellest järeldada, et pileteid ei olegi enam ja mul jääb kahe järgmise aasta Eesti koondise mängude vaatamine ära?

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL

Kas ma võin sellest järeldada, et pileteid ei olegi enam ja mul jääb kahe järgmise aasta Eesti koondise mängude vaatamine ära?
                                Kell 17:30 oli veel 364 paketti alles.

Kommentaar

Working...
                                X