Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

sain paketi kätte aga statoili neiu ütles, et piletid on otsas. Läksin kesklinna ja sain sealt. Ehk siis õppetund \"kunagi ei tohi alla anda\". Nüüd olen küll selle paketi süsteemiga rahul!

Kommentaar

Lohutuseks neile kes ei saa pileti pakette, peaks ka igale mängule mingi teatud arv üksik pileteid müüki tulema.

Kommentaar

nii.. ostsin ka mina viimasel \"paketipäeval\" selle lõpuks ära, kuna enne oli lihtsalt kogu raha kinni teatud asjaoludel.
        ja noh.. tglt nüüd ei teagi kas nutta või naerda.. lihtsalt enda järgmise kuue EM valiktsükli mängu kohta vaadates tekib veidi kahtluseid. olid nurgasektorid kohe vastasfännide tribüüni kõrval ja siis esimeses sektoris esimene rida suhtvaba ja viimses reas üks koht..

kuna ma esimeses reas päris olla ei tahtnud, siis saigi see viimane rida valitud, kuid nüüd kaine peaga järele mõeldes (ostes oli lihtsalt hea meel, et pakette veel alles on) ei kujutagi ette, kuidas sealt viimasest reast vaadata on.. eks mõne floora mängu ajal tuleb teha \"peaproov\":P

nii.. nüüd vaatasin piletit - kas tõesti on Arenal ainul 15 rida???
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas nonoh

sain paketi kätte aga statoili neiu ütles, et piletid on otsas. Läksin kesklinna ja sain sealt. Ehk siis õppetund \"kunagi ei tohi alla anda\". Nüüd olen küll selle paketi süsteemiga rahul!
          Tüüpiline näide \"kui ma saan, siis on süsteem hea, aga kui ei saa, siis EJL mingu perse\"-loogikast

Kommentaar

EM-valikturniiri piletipakettide müüki pikendati

Kohe mitte ei taheta üksikpileteid müüki panna:P
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas nonoh

Tüüpiline näide \"kui ma saan, siis on süsteem hea, aga kui ei saa, siis EJL mingu perse\"-loogikast

lenc, anna andeks, kui mu iroonia ei olnud piisavalt nähtav

Kommentaar

Algselt postitas nonoh

Algselt postitas lenc

Algselt postitas nonoh

lenc, anna andeks, kui mu iroonia ei olnud piisavalt nähtav
                Iroonia või mitte, aga ütlus oli tabav. Veel parem näide on muidugi paar lehekülge tagapool:

Algselt postitas elx

aga mina ei lähe rüselema - jääb midagi üle siis jääb, ei jää siis kerigu EJL kus kurat!

Kommentaar

minu öeldu kohta su jutt ei saanud kuidagi käia, seda kahel põhjusel:

a) ma ei läinud ju rüselema võtsin täna rahulikult oma pileti ära
                  b) ma pole väitnud, et olen süsteemiga rahul - pole seda siiani. sest olgu mis on aga üksikpiletite puhul juhtus mitte vedama, siis kannatasid ühe mängu, praegu aga kogu tsükli.. ja vastupidi.

pealegi mis selles siis halba on, kui inimesed on rahul korraga ainult siis, kui see neile kasu toob? selles pole ju midagi halba, sest see on lihtsalt inimloomus
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx

olgu mis on aga üksikpiletite puhul juhtus mitte vedama, siis kannatasid ühe mängu, praegu aga kogu tsükli.. ja vastupidi.
                    Ei ole ju nii. Vähemalt pooltel mängudest (Makedoonia, Iisrael, Andorra) toimub ju ka üksikmüük.

Kommentaar

See on jama jama ja veel kord jama! Pealinna inimestel on väga tore aga ülejäänud eestile on seega vesi peale tõmmatud! Mul on raha et osta see pakett ja suure tõenäosusega ma leiaksin ka võimaluse minna vaatama kõiki mänge pärnust sest siiani olen läbi aastate leidnud, kuid seda paketti ma ei osta! See on lihtsalt ahnus jalkaliidupoolt sest nemad saavad oma raha kätte ja kui keegi piletit ei kasuta siis jalkaliit ju piletit tagasi ei osta! Mingi kasvõi 500 piletit IGALE mängule oleks pidanud üksik müüki tulema! See on värdjalikult ebaõiglane!!!! Vittu see eesti jalgpall! See ajab nii kuradi vihale!

Kommentaar

Algselt postitas reix

Vittu see eesti jalgpall! See ajab nii kuradi vihale!
                        Õige just.....nii kui midagi ei meeldi siis kohe vittu kogu Eesti jalgpall.Asi ju tegelikult polegi sinus kes vingub.....asi on Eesti jalgpallis.Ära tule jah enam staadionile,jalgpall ongi nõme tegelikult.
                        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Sina elad tallinnas sul on 5+ minna mängule teen peale tööpäeva väikese trammisõidu ja ongi asi ants! Mujalt eestist on ikka vähe sitem see lugu või mis???? Selle pärast vittu, asi muutub lihtsalt nii tallinna keskseks mõistad! See on lihtsalt ebaõiglane! Ja parandan siinkohal ka ennast siis, VITTU JALKALIIT!

Kommentaar

Kas Sa siis tõesti oleksid muidu tulnud Makedoonia, Iisraeli ja Andorra mängule?
                            Tõenäosus, et suudaks tunglemisel üksikmüügist osta Inglismaa või Venemaa mängu pileteid pean ma ebatõenäoliseks
                            Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas reix

Sina elad tallinnas sul on 5+ minna mängule teen peale tööpäeva väikese trammisõidu ja ongi asi ants! Mujalt eestist on ikka vähe sitem see lugu või mis???? Selle pärast vittu, asi muutub lihtsalt nii tallinna keskseks mõistad! See on lihtsalt ebaõiglane! Ja parandan siinkohal ka ennast siis, VITTU JALKALIIT!

Võid ka telekast mänge vaadata. TASUTA!!! Sõitma ei pea ka kuhugile, õlle saad näppu võtta ja puha.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas reix

Saa nüüd jälle kaineks ka vahelduseks - paraku pole mujal Eestis staadioni, kus saaks koondis valikmänge pidada. Kahjuks. Niipalju kui ma aru olen saanud, kavatsetakse Tartus teha üks staadion (Tamme?) selliseks, kus saaks väiksema publikuhuviga mänge pidada. Minul tallinnlasena on küll väga hea meel selle üle, ma käin palju parema meelega Tallinnast väljas mängudel, eriti meeldejäävad on veel väikest paadisõitu sisaldavad Kuressaare mängud olnud.

Eesti koondisel on 2a jooksul 6 kodumängu, kõik algavad 19:00 või hiljem. Kõige kaugemast Eesti otsast sõidab Tallinnasse ära max 4-5 tunniga, oleneb, millega tulla, aga see on juba organiseerimise küsimus. Ehk siis peaks hakkama tulema, ca 13 paiku. Pärnust isegi piisab, kui kell 16 tulema hakata. Kui sa ei saa 3 korda aastas hakkama töö juurest selle paari tunni vabaks saamisega, soovitan kas töötajasõbralikumasse ettevõttesse minekuga või oled ise lihtsalt saamatu tegelane.

Kui teemasse ka rääkida, siis toetan paketimüüki 2 käega. Minu arust on ka piisavalt palju võimalusi, et pakett välja osta, nii et see hala, et pakette pole saada, on paras hülgeila. Ok, hind on korraga päris krõbe välja käia, eriti veel, kui peres on üle ühe mängudelkäija. Siiani oleme lihtsalt ilmselt ära hellitatud 100 eeguste koondisemängupiletitega, oleme lihtsalt jõudnud Euroopa tasemele, kus normaalne piletihind ongi min ca 15 EUR.

BTW, moded võiks selle karvaste ja suleliste hunniku nüüd siit ka ära kustutada.
                                Jube Tige Kala

Kommentaar

Working...
                                X