Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas siin on veel keegi, kes endale elisa kaudu piletid hankis ja esimeses sektoris istub? Vaja see staadioni nurk ka elama panna. Loodetavasti ei loobita märtsis ja juunis ülevalt Põhjatribüünilt päris vigaseks .
varem pole ükski kodumäng vahele jäänud. Nüüd saan ainult sõpruskohtumisi näha. Jess. Aitäh EJL.
Kindlasti mitte ei pea Sa leppima sõpruskohtumistega (eeldusel, et Sul pole lihtsalt rahaliselt võimalik korraga 1500 krooni välja käia). Praegu peaks minu teada olema veel piletipakette müügil, samuti tulevad kõikide mängude piletid (välja arvatud Inglismaa ja Venemaa ilmselt) ka üksikmüüki ju. Nii et ei jää Sul midagi nägemata, kui tahad mängule tulla
varem pole ükski kodumäng vahele jäänud. Nüüd saan ainult sõpruskohtumisi näha. Jess. Aitäh EJL.
Ja kes selles süüdi on, et piletita jäid?
Noh, kui oleks normaalsem süsteem siis ma saaks vaadata vähemalt pooltest mängudest. See, et mul polnud 17ndal raha, et piletit osta, ei tohiks põhjustada seda, et ma ei näe ühtegi valikmängudest. Aganoh, mis teha, ehk järgmine kord on mõistlikum süsteem.
Noh, kui oleks normaalsem süsteem siis ma saaks vaadata vähemalt pooltest mängudest. See, et mul polnud 17ndal raha, et piletit osta, ei tohiks põhjustada seda, et ma ei näe ühtegi valikmängudest. Aganoh, mis teha, ehk järgmine kord on mõistlikum süsteem.
See, kui inimesel pole raha, et toodet osta põhjustabki tavaliselt selle, et tal jääb vastav toode tarbimata. Juhul kui tegu on hulgimüügiga, on ka tarbimata jääv toode suurem. Ja mis selles süsteemis siis halba on? Kellel on piisavalt pappi saab toote ja teised jäävad ilma, minu arvates on see täiesti normaalne.
minu arvates toodab see süsteem tühje tribüüne, sest paljud kes oleks üksikpiletiga vaatama tulnud, ei saa, kuna pileteid lihtsalt pole - staadionid on \"välja müüdud\".
Samas see, et paketid tulevad juulis müüki hinnaga ca 1500, oli teada umbes poole mai pealt.
Kui tarbija ei suuda oma rahavooge juhtida, et vajalik toode osta on patt müüjat süüdistada
Noh, ega ma muud poleks tahtnudki, kui oleks ~1000 piletit igale mängule üksikuna. Ja samas kuna ma ei kuulu ühtegi toredasse organisatsiooni oligi mul ainus võimalus osta pärast kuueteistkümnendat. Kahjuks jäin natuke hiljaks.
Ma ei saa aru mis sellle inglismaa mänguga nii erilist on, et kohe süsteemi muuta. Mäng nagu iga teinegi, mille Eesti 2:1 võidab .
Ma ei nuriseks selle paketi pärast nii palju kui enamus piletitest oleks kasvõi paketina müüki tulnud, aga ei, ikka peab osadel olema mingi eelis.
Kommentaar