Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Algselt postitas Malfoy

Pileti mure on mul ka, aga mind huvitab rohkem, et kuidas suudetakse 4000 inimest mahutava kergkonstruktsioon teha turvaline? Mina küll ei julgeks sellel staadionil kõrgemale rohkem ronida. Jälle miski 5M staadionisse. Kurat tehku selle raha eest sisehalli ehitamisega algust, küll me suudame englismannidega 9000 ees ka mängida.
    no inglastele lubati veel rohkem pileteid ka veel tagatipuks anda
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

ma kull kardan, et kui nuud koik ainult paketina maha muuakse, siis mingi mangu ajal on ikka tribuun tuhi, akki jaab moni eestlasest andorra mangude fann staadioni taha isegi jne..
      voiks olla susteem, et piletid on nimelised ja kui keegi soovib piletist lahti saada, ei soovi mangu vaadata voimisiganes, siis poordub EJL-i poole ja edasimuuk toimub ainult EJL-i kaudu. pole mingeid hangeldajaid. sama susteem pidavat olema paljudel suurklubidel, Barcal naiteks olen kuulnud oma klubimemberite suhtes
      kui sa ei soovi nt andorra mängu vaadata, siis võid ju oma pileti kellelegi ära anda ja täiesti tasuta

Kommentaar

Üldiselt olen mina selle - \"müüme kõik piletid paketina maha\" süsteemi osas üsna skeptiliselt meelestatud. Kui keegi juriidilise haridusega inimene leiaks aega veidi mõelda siis on täitsa võimalik, et kõigi piletite paketina müük ei pruugi olla üleüldse juriidiliselt võimalik. Või vähemasti on see äärmiselt ebaproportsionaalne a\'la lähed poodi leiba ostma ja siis pead veel kohustuslikuna kolm kilo banaane ja tordi ka veel võtma.

Kommentaar

minul pohh. mina ostan paketti ära ja asi ants. käin kõikidel mängudel ja kõik.
          Eesti surub kõik vastased vastu muru
          ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Üldiselt olen mina selle - \"müüme kõik piletid paketina maha\" süsteemi osas üsna skeptiliselt meelestatud. Kui keegi juriidilise haridusega inimene leiaks aega veidi mõelda siis on täitsa võimalik, et kõigi piletite paketina müük ei pruugi olla üleüldse juriidiliselt võimalik. Või vähemasti on see äärmiselt ebaproportsionaalne a\'la lähed poodi leiba ostma ja siis pead veel kohustuslikuna kolm kilo banaane ja tordi ka veel võtma.
            Juriidiliselt ei tohiks probleemi olla. Leivaga võrdlus ei sobi - leib on esmatarbekaup.
            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas oku
              Palun selgitage mulle lahti miks kuulutab tänane Postimees, et \"MM-mänge näeb AINULT mitmekaupa\"! Mina olen asjadest nii aru saanud, et 1500 krooniseid komplektpääsmeid müüakse nii palju kui huvilisi on ning siis tulevad müüki üksikpääsmed. Vähemalt nii ma lootsin.
              Kui nii ei ole, siis vabandan Postimehe ees ja avaldan arvamust, et EJL liidu poolt on tegemist tõsiselt totra otsusega.
              Vastupidiselt, kui hiljem saab aga üksikpileteid osta on Postimehe artikkel eksitav ja EJL liidule ning kogu Eesti jalgpalliüldsusele halba varju heitev.
              Esiküljele nupu teinud toimetaja on veidi vääralt tõlgendanud, nii et Oku, Sa oled asjadest põhimõtteliselt õigesti aru saanud.
              Ent õigupoolest ei ole EJL veel väga põhjalikult mõelnud, mis saab siis, kui enne Eesti - Makedoonia mängu ei müüda kõiki pakette ära, kuivõrd liidu prognoosi järgi leiavad kõik paketid üpris kiiresti omaniku. Ja ilmselt nii ka juhtub, seega tuleb piletid ikkagi paketina osta
              erinevalt mõnevõrra eksitavast esiküljenupust, on sisus siiski kirjas, et
              Sireli sõnul pakutakse pääsmeid kõigepealt jalgpallifännide ühenduse Jalgpallihaigla kaudu, seejärel saavad pileteid soetada vutiklubid ja EJLi partnerid ning pärast seda jõuavad need jaemüüki

Algselt postitas El President

hindan teie optimismi, aga ma julgeks siiski kahelda, kas õnnestub kohe 14 000 täispaketti maha müüa, pigem pakuks, et heal juhul saab see arv olema ca 4000-5000 (heal juhul). kui mõned üksikud mängud välja jätta, siis siiamaani on ka 9000 koha täitmisega probleeme olnud.
              vabalt müüakse,
              ära unusta, et \'neid üksikuid mänge\' on selles paketis sees ja koguni 2 tk- Inglismaa ja Venemaa,
              muidugi veidi aeglasemalt kui paari tunniga (aga mõnes mõttes on spekuleerimine isegi veel lihtsamaks tehtud, on ju neil pigem rohkem vaba raha kui tavafännil),
              aga siis (ülejäägi korral) jääbki tavalisele fännile, kes kuhugi ülalmainitud org-i ei kuulu, ka mingi lootus seda paketti soetada
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Kas sa vahel komme ostad? Kui jah, kuidas sa siis suudad taluda seda, et neid müüakse ~20 pakis, mitte üksikult

Kommentaar

Algselt postitas oku

Algselt postitas Darren

Juriidiliselt ei tohiks probleemi olla. Leivaga võrdlus ei sobi - leib on esmatarbekaup.
                  Võimalik, et ei ole. Samas, olen tegev antud valdkonnaga suhteliselt sarnaste juriidiliste probleemidega ning analoogia leivaga on täitsa olemas. Kaup on kaup, olgu ta esmatarbe või luksuskaup. Lõpuks taandub kõik siiski proportsionaalsuse põhimõttele. Kui piletite täielik müük paketina oleks sedavõrd lihtne, siis peaksid seda ju kasvõi kõik inglise meistriliiga klubid tegema, kuid teadupärast müüakse ka seal suhteliselt suur osa üksikpiletitena, või ma olen valesti aru saanud?

Eelistaksin siiski, et müügil oleks kindlasti ka suurem arv üksikpileteid. Minu silmis on piletite paketina müük täies mahus kasulik ainult EJL-le. Samas ei tule enamikele mängudele niikuinii täismaja va. Inglismaa ja Venemaa, seetõttu maksab hulk inimesi teenuse eest, mida nad tegelikkuses tarbida ei soovi (st. ei lähe näiteks põhimõtteliselt makedoonia mängu vaatama). Eelnimetatu on mõistagi paketi ostnud vaataja enda isiklik personaalne probleem, kuid see ei peaks andma põhjust üksikpiletite müüki täielikult ära jätta.

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas Darren

Kas sa vahel komme ostad? Kui jah, kuidas sa siis suudad taluda seda, et neid müüakse ~20 pakis, mitte üksikult
                    Kommiost põhineb sellel, et inimesel on tavaliselt valida, kas osta suurem pakk, väiksem pakk või teatud juhtudel ka kasvõi ühekaupa. Kui sisuliselt erinevat kaupa (erinevate mängude pileteid) müüakse omavahel täielikult seotuna ning sul pole võimalik osta kaupa vastavalt oma vajadusele (ühte neetud piletit Inglismaa mängule), siis kas sa leiad, et selline setup on sulle kasulik?

Meie võime siin jalgpallihuvilistena mõelda küll, et ostes nn. hooajapileti saab allahindlust ja kindlalt kõigile mängudele kohale, kuid suurel osal Eesti elanikest pole selliseid huvisid st. nad soovivad vaid ühele-kahele mängule tulla.

Kommentaar

koondise mangude pileteid ei tohiks muua enamuses fanniorganisatsioonide kaudu. muidu tekib lihtsalt olukord, et tava eestlane ei saagi mangule. fanniorganisatsioonide kaudu voite muua klubide pileteid. igal eestlasel peavad olema vordsed voimalused soetada piletit eesti koondise mangule. ja ma ei raagi sellest et on ainult 15000 piletit saada. lahtealus soetamiseks peab olema vordne, mitte et mingid fanniorganisatsioonid ja meistriliiga klubid saavad eelisjarjekorras
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Tundub et jalgpalliliit ei suuda ikka konkreetseid ja arusaadavaid otsuseid vastu võtta, ma ei saa aru mis keerulist on tuleks öelda et mingi kuupäev kl 10 tuleb piletilevis vms müügile näiteks 6000 piletipakketti, ülejäänud müüakse üksikmüügist 1 kuu enne mängu algust ja asi moos.
                        Milleks on vaja jälle seda klubidega jamamist, kas see oleks normaalne olnud kui Metallica pileteid oleks enne müüki jõudmist saanud osta eesti muusikakollektiivide kaudu?

Kommentaar

Ühte asja tahaks inimestele meelde tuletada: EJL alles katsetab kõiki neid piletite müümise variante. Sisuliselt on tegi katse-eksitus meetodiga. Klubide kaudu müümine testiti eelmine tsükkel ära, nüüd siis paketipilet. Meie jalgpallikultuur on tõesti väga noor ja sellised katsetused tuleb tahes-tahtmata läbi teha. Ega ilma valudeta käima ei õpi.

Kommentaar

Algselt postitas 112

Tundub et jalgpalliliit ei suuda ikka konkreetseid ja arusaadavaid otsuseid vastu võtta, ma ei saa aru mis keerulist on tuleks öelda et mingi kuupäev kl 10 tuleb piletilevis vms müügile näiteks 6000 piletipakketti, ülejäänud müüakse üksikmüügist 1 kuu enne mängu algust ja asi moos.
                            Milleks on vaja jälle seda klubidega jamamist, kas see oleks normaalne olnud kui Metallica pileteid oleks enne müüki jõudmist saanud osta eesti muusikakollektiivide kaudu?
                            Ma olen sinu poolt. Samuti võiks, toonitan võiks, olla võimalus ise endale moodustada pakett mängudest, mida soovid näha. Ütleme, et näiteks 4 kodumängu, mis huvitavad sind rohkem.
                            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Ühte asja tahaks inimestele meelde tuletada: EJL alles katsetab kõiki neid piletite müümise variante. Sisuliselt on tegi katse-eksitus meetodiga. Klubide kaudu müümine testiti eelmine tsükkel ära, nüüd siis paketipilet. Meie jalgpallikultuur on tõesti väga noor ja sellised katsetused tuleb tahes-tahtmata läbi teha. Ega ilma valudeta käima ei õpi.
                              just täpselt, ja minu meelest sellest eksperimendist täiesti piisas. Õige, et katsetama peab, aga sellest tuleks ka omad järeldused teha - eelmine tsükkel näitas, et paljud polnud selle klubide kaudu müümisega rahul. Milleks siis nüüd jälle. Ja muide, spekulante leidus mäletatavasti ka sel tel müües. Ma ei näe küll mingit põhjust, miks peaks ühed inimesed antud juhul ajaliselt kuidagi eelistatumas seisus olema kui teised. Tehku hinnasoodustusi, aga piletid peaks üheaegselt müüki tulema ikkagi kõigi jaoks.
                              Ja palun mitte hakata mingit \"tõelise fänni\" juttu ajama nüüd.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas 112
                                väikeseks vahemärkuseks: Metallica pileteid olevatki saanud varem osta

Kommentaar

Working...
                                X