Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas 112
    Milleks on vaja jälle seda klubidega jamamist, kas see oleks normaalne olnud kui Metallica pileteid oleks enne müüki jõudmist saanud osta eesti muusikakollektiivide kaudu?
    väikeseks vahemärkuseks: Metallica pileteid olevatki saanud varem osta
    Just. Alati on igasugustele kontsertidele jms üritustele rohkem pileteid kui müüki pannakse. Need antakse lihtsalt valitud inimestele. Seekord on valitud inimesteks Jalgpallihaigla liikmed

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy
      Samuti võiks, toonitan võiks, olla võimalus ise endale moodustada pakett mängudest, mida soovid näha. Ütleme, et näiteks 4 kodumängu, mis huvitavad sind rohkem.
      See peaks olema elementaarne. Pisut kahtlen, kas minusugune laiskvorst viitsib kõiki kodumänge vaadata. Seega jääb minul ilmselt ka see ülikallis pakett ostmata.
      Tulemus on võib-olla see, et lisaks Inglismaa (keda ma tahan staadionil vaadata) ja Venemaale (keda ma ilmselt ei taha staadionil vaadata) jäävad mul nägemata ka kõik teised mängud. Kui (teoorias) terve staadion nende pakettidena välja müüakse. Täismaja on aga ainult Inglismaa ja võib-olla ka Venemaa mängudel. 14000 staadion ei tule võib-olla Venemaa mängukski täis.
      Minu arvamus ilmselt kedagi ei üllata: kõigile võrdsed võimalused pileteid soetada. Mitmemängulisi pakette võib olla, aga suhteliselt väikesele osale staadionikohtadest. Ei mingeid kuramuse fänniseltskondi või klubisid, vaid paketid võrdsetel alustel vabamüüki. Ülejäänud üksikpiletid samuti vabamüügis võrdsetel alustel osta. Nagu on enamike suurüritustega. Eesti koondise vaatamisõigus ei tohiks kuuluda mingile siseringile ja rikkuritele.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Parandage mind kui ma eksin, aga kas näiteks inglise koondise kodumängu pileteid ei saa ainult läbi ametliku fänniühenduse?
        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas 112
          Milleks on vaja jälle seda klubidega jamamist, kas see oleks normaalne olnud kui Metallica pileteid oleks enne müüki jõudmist saanud osta eesti muusikakollektiivide kaudu?
          väikeseks vahemärkuseks: Metallica pileteid olevatki saanud varem osta
          Just. Alati on igasugustele kontsertidele jms üritustele rohkem pileteid kui müüki pannakse. Need antakse lihtsalt valitud inimestele. Seekord on valitud inimesteks Jalgpallihaigla liikmed
          Jah aga erinevalt jalgpalliliidust ei promo teised oma piletite jagamist ja eeldavasti on piletite jagamine seotud põhiliselt sponsorlepingutega.
          Kas Jalgpallihaiglassse kuuluv fänn on fännim kui jalgpallihaiglasse mittekuuluv fänn?

Kommentaar

Algselt postitas oku

Parandage mind kui ma eksin, aga kas näiteks inglise koondise kodumängu pileteid ei saa ainult läbi ametliku fänniühenduse?
            ei, see süsteem kehtib Inglismaa välismängude kohta. loe altpoolt.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

no kodumängude puhul seal ju ka ametlikul fänniühendusel eelis, tsiteerin. \"englandfans remains the best way of getting your hands on official tickets for home, away and tournament games.\"

siit saab pikemalt lugeda kuidas inglismaal on piletite ja fänniühendusega lood

Kommentaar

eelis on ofkoors, oku pakkus \"ainult\".

Kommentaar

muide, üks oluline nüanss:
                  oletame, et staadioni suurus saab olema 14 000. Inglastele antakse põhjatribüün ehk 2000 piletit. Seega saab EJL müüa 12 000 paketti.
                  Ent Makedoonia, Andorra, Iisraeli, Horvaatia fänne tuleb Eestisse oluliselt vähem, mis tähendab, et põhjatribüünil ehk vastasmeeskonna fännide tribüünil jääb hunnik kohti vabaks - need kohad EJL tulevikus ilmselt paiskabki üksikmüüki.

Kommentaar

ma küll päris täpselt neid reegleid ei tea,aga minu arust vastaste fännidega kohalikke kaasaelajaid kokku ei panda ühele tribüünile.nii et pigem jäävad seal kohad tühjaks
                    Kapten Trumm

Kommentaar

minu arust on siin foorumis valdavaks mentaliteediks praegu see, et \"miks kurat ma peaksin ostma pileteid mängudele, kui ma ei taha kõiki näha, ja seepärast ma nüüd ei saagi inglismaad näha.\" seega paistab, et pakettsüsteem on end juba enne kehtima hakkamist õigustanud. lugedes sarnaseid kommentaare, ei suuda ma kuidagi uskuda, et meil leiduks tuhandete ja tuhandete viisi täispaketi ostjaid. ...kuigi ma võin ju alahinnata spekulantide osa, aga minu arust ei tasuks see risk ennast praegu meie riigis rahaliselt ära, eestlased ei ole veel nii suures ahvivaimustuses jalgpallist, et oleksid valmis tuhandeid ühe mängu eest välja käima... see ei ole metallica.

lisaks, üksikpiletid või siis pisemad paketid tulevad nii või teisiti müüki, nagu siin ülalpool juba mainitud, kasvõi ainult välisfännide ja veel ehitamata ülemise tribüüni ja lisatribüünide arvelt. esialgne müüki tulevate pakettide arv saabki ju ainult 7000 olla, sest praegu staadion mahutab 9000 ja brittidele on juba 2000 kohta reserveeritud. ma ei kujuta ette, kuidas oleks võimalik müüa õhust veel valmimata tribüünidele pileteid...

Edit: neid fänne on varemgi ühele tribüünile kokku pandud. sektorid saab ju eraldada.

Kommentaar

Algselt postitas El President

ma ei kujuta ette, kuidas oleks võimalik müüa õhust veel valmimata tribüünidele pileteid...
                        seda kusi kinnisvaraarendajatelt kes meil veel paberil olevaid kortereid-maju muuvad maha
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas El President

ma ei kujuta ette, kuidas oleks võimalik müüa õhust veel valmimata tribüünidele pileteid...
                          Kahele 2001. aastal toimunud mängule müüdi ju pileteid kohtadele, kuhu ilma kiivrita veel minnagi ei tohtinud.

Kommentaar

palju on tavaliselt euroopas ja ka inglismaal koondisemangude piletihinnad? kui palju on oodata inglasi tallinna mangule? (ma ei motle siin seda kui palju ametlikult inglastel antakse) siit saab ka vastuse sellele kartusele spekulantide suhtes.

nagu siin keegi mainis kusagil et mingi seltskond inglasi on nous maksma pileti eest kasvoi 1500 eeku, oli vist nii? palju selliseid olla voiks hinnanguliselt? arvata on et nondapalju ostetakse ka taispakette hangeldajate poolt.

tehke kuramus nimelised piletid!
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

ma leian et see on ikkagi vale. vean kihla et pärast seda kui piletid läbi müüdud leiab kah veel hunnik \"tulihingelisi fänne\" kes praegu pooldavad hooajapileti süsteemi kuid jäävad sellest kah ilma ja pärast hädaldavad et sitt süsteem.
                              Ja kui me hakkame paketi kaupa müüma pileteid siis see võõrandab veel rohkem inimesi staadionitest. Kui palju on jalgpalli haiglas liikmeid praegu? foorumis paistab et mingi 429, Jalkaliit andku iga koondise mängu kohta jalgpallihaiglale niipalju pileteid kui palju on liikmeid ja ongi niiöelda tulihingelistel fännidel piletid olemas (eeldan et enamus neid kes siin kirevad et tahavad hooajaüpiletit ja kõiki mänge näha on jalgpallihaigla liikmed)! Mingi suts pileteid klubidele ja mitte piirtamatus koguses, miks peab klubidele müüma sadu pileteid? Ja kurat arvestage ikka teiste eestima osadega, mina ise olen pärnust ja olen suutnud käia kõikidel valikmänguderl ja osadel sõprusmängudel kah , aga kõigil ei ole seda võimalust et minna autoga, või võtta pool päeva või terve päev töölt vabaks et mingit mängu tallinnasse vaatama sõita! Ja kui palju juba kulutab raha pärnust tulnud inimene ainult sõidu ja jandi peale: 200 piletid bussiga tallinna ja tagasi mingi 30-40 krooni tallinnas trammidega sõitmiseks lisaks pane veel niisama mingi 100 otsa juua süüa ja siis maksa veel 1500 hooajapiletit teadmata kas sa saad minna või ei saa! MUL EI OLE ÜKSGI MÄNG JÄÄNUD NÄGEMATA SELLEPÄRAST ET PILETIT EI OLE SAANUD! ÕIGE FÄNN LÄHEB JA OSTAB PILETI ENDALE SIIS KUI SEE MÜÜKI TULEB JA ASI ANTS! ÜLEJÄÄMNUD VÕIVAD OLLA ÕIGED FÄNNID AGA SEE ON PARAKU NII ET HEAD ASJA KÕIGILE EI JÄTKU!\"

Kommentaar

Viimase valiktsükli viimase, Inglismaa-Poola mängu piletid olid hinnaga 25, 40 ja 50 £. Arvuta ise.

Mis nimelisi pileteid puudutab - ma väga tahaks mängule minna, aga jään haigeks. Sõbrale/vennale/vanaemale piletit edasi anda ka ei saa. Staadionil tühi koht. On mõttekas? Üksikute mängude puhul see veel kuidagi toimiks, paketi puhul kindlasti mitte.

Kommentaar

Working...
                                X