Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Nii see ongi, Rüütli sõimajad ei saa aru, et meie meeste tasemeks hetkel ongi keskpäraste liigade keskpärased klubid ja sealgi istuvad pooled pingil. Ja meisterlikkus, õigemini selle puudus lööb sellisel tasemel välja kõige enam tavalises söödumängus. Rüütli ajal vähemalt omal poolel, kui vastane väga peale ei käi, juba kiigutada julgetakse aga ühepuutesöötu me mängida ei suuda, palli kohati surmame amatööritasemel, ühesõnaga lihtsad, lihtsad vead...>Ei arva, et füüsiliselt või võitluslikkuse poole pealt väga alla jääme.
    Aga lootust annab, et meeskond suht noor ja uued mehed peale tulemas.
    Kui mängijate oskused ei luba söötu lükata ja avatult mängida, kas siis ei peaks mängutaktika vähe teistsugune olema? Ja kelle viga see siis on? Ma niisama küsin.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
      Huvi pärast uurisin BIH ajalehte ja muidugi oli seal esilehel tänasest võidust, vaatasin ka galeriid ja leidsin selle turvaonu pildilt
      Kui mängul olnud turvamehed kommenteerisid fännide tegevust lausetega "So far, so good" ja juubeldavate mängijate kohta, et "Näe, kus provotseerivad fänne", siis ma arvan, et mehel jooksis kogu elu silme eest mööda ja nüüd saab ta psühholoogilist tuge kuskil.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
        Mäng oli tõesti kehva, aga see-eest fännid olid jah tasemel. Ja ma ei teeks meid endid ka maha, lihtsalt kultuur on teine ja fänlus vähe teisel tasemel. Aga jah, enamus Bosnia fänne olid Rootsist ja Norrast kohale tulnud ning teadsid üsna mitmeid Eesti pallureid. Näiteks Piirojat ja Poomi kiideti, samas Viikmäe tehti täiesti maha. Siiski olid nad ka üsna üleolevad, väites et Eesti jalgpall on pask ja rõhutades korduvalt, et me pähe saime. Aga ei, üldiselt muhedad kutid, keda iseloomustavad metromeeste sonksid, armastus kiirtoidu vastu ning Bosnia juurtega rootslase Ibra ülistamine. Belgia vastu ootaks aga meie koondiselt enamat!
        Eks selles jutus, et Eesti jalgpall on alles kandmas oma esimesi susse, on ka väike iva sees. Muidugi ükski normaalne fänn ei lähe ütlema vastasfännile: '' teie jalgpall on pa*k.''

Ei saa küll nende eest rääkida, aga arvan, et eks bosnialased peavad end üheks euroopa tugevamaks jalgpalliriigiks. Mängijad on üsna arvestatavates klubides arvel, paljud on omale juba nimegi teinud jne.

Ja öelda, et Eesti on praegu augu põhjas, on ka pisut vale. Augu põhjas olime me aasta - kaks tagasi, Rüütli ajal on teatud tõusuke juba tehtud- siin palju kiidetud Portugali, Brasiilia, Türgi mängud, muidugi ka Belgia mäng võõrsil. Kahju on pigem sellest, et Rüütli ei julge proovida uusi nägusid (muidugi eks ta õige ka on, et see pole tõesti koht, kus minna lihtsalt proovimise peale välja), samas peame ka tõele näkku vaatama ja tõdema, et meil pole igale positsioonile valikut 5.-6. maailmatasemel mängija näol. Eks vist tuleb hakata ootama pikisilmi aega, mil tänased U-21 koondislased saavad A-koondise väärilisteks mängijateks, sest tundub, et selles noortekoondises on tõesti materjali. Iseenesest võiks ju mõnes rahvusvahelises sõprusmängus mõnda n.ö kõvemat noort testida.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
          Kui mängijate oskused ei luba söötu lükata ja avatult mängida, kas siis ei peaks mängutaktika vähe teistsugune olema? Ja kelle viga see siis on? Ma niisama küsin.
          See on noortetreenerit viga ja kui sealt veel edasi minna, siis kogu süsteemi viga. Head jalgpallurid ei kasva üleöö. Selleks on ikka natuke rohkem aega vaja.
          Samuti nõustun Mikuga- treenerit sõimata ja tema vallandamist nõuda on kõige lihtsam. On teil kedagi paremat Rüütli asemele muidu pakkuda ka või?
          Äkki peaks EJLi juhatus hoopis tagasi astuma. Liiga kaua on üks mees seda vedanud. Samas on ta palju ka andnud, aga äkki oleks aeg lasta uutel tuultel puhuda?!
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Rohi olemas: Järgmine mäng tuleks teha järgmist. Väljakule Levadia. Varumeesteks Sillamäe. Trans pallipoisteks. Flora hümni laulma ja ülejäänud pealtvaatajateks.

Kommentaar

Algselt postitas Ayahuasca Vaata postitust
              Rohi olemas: Järgmine mäng tuleks teha järgmist. Väljakule Levadia. Varumeesteks Sillamäe. Trans pallipoisteks. Flora hümni laulma ja ülejäänud pealtvaatajateks.
              Meil teevad mängu ikka pigem välismaa klubides mängivad pallurid. Nagu mängu ajal keegi mainis, et Eestil ainult üks koduklubis palliv mängija väljakul .
              Jalgpall

Kommentaar

Vaatan ja sirvin siin selle nädala ajalehti ja ei väsi imestamast ,kui primitiivne on ikkagi meie ajakirjandus .Kui lihtsalt ja ainult ühest aspektist lähtuvalt bosnia fänne ja nende siiasaabumist kirjeldati . Kogu aeg käis meie inimeste ajupesu vaid sellega ,et tulevad kaklema , lõhkuma, räuskama .Kui kõvad on turvariskid jne.
                Olgu . Olen nõus Sellest pidi samuti rääkima ,kes seda eestlast teab , äkki jääb veel koju pabistama.
                Aga ,miks ei räägitud kordagi kas või sellest ,et 1500 (või oli neid rohkemgi) jalgpallituristi toovad masu ajal Tallinna hotellidele , baaridele , Tallinki laevakompaniile ,veel paljudele, paljudele firmadele märkimisväärse tulu. Läbi kõigi nende saab tulu ju ka linn ja tööd sajad inimesed. Ma ise olen üks neist ,kes näiteks fänniatribuutika müügi pealt tulu teenis , rentides Tallinna linnalt maad ja makstes linnakassasse raha ,et oma telk Lillekülas püsti panna. Kuid te ei kujuta ettegi millisest kadalipust pidin ma enne seda läbi käima .
                Praegu ma sellel teemal pikemalt ei peatuks ,sest tänu Aivar Pohlakule said probleemid lahendatud.
                Aga olen kindel ,et tuleb aeg ,kus linnavõimu ja teatud firmade räpane mäng ja seaduste rikkumine päevavalgele tuuakse.

Nüüd edasi aga arutleks natuke jalgpalliturismi teemal. Tallinna linnavõim olgu seal võimul kes tahes , pole selle aja jooksul ,mis meil Lilleküla staadion on olnud , veel aru saanud ,mida tähendab jalgpall näiteks linnale.
                Meenutame suuremaid fännide invasioone ja horde ,kes siin on käinud ja miljoneid raha kulutanud. Spermapanga täiendamisest rääkimata
                Tuhandete kaupa on käinud kõigepealt shotlased siis hollandlased siis inglased siis venelased siis iirlased ja siis bosnialased. Kusjuures vene jalgpalliturist oli paljude kõrtsipidajate ja suveniirimüüjate meelest kõige heldem rahakulutaja nii linnas ,kui staadioni juures.
                Siit edasi võib minna klubijalgpalli juurde ja isegi siin ,kus meie klubid enamuses suurte liigade algfaasis välja langevad on toimunud üsna suuri välismaa jalgpallituristide invasioone Tallinnasse. Meenutame ,kas või hiljutisi Djurgardeni või Krakovi Wisla sadu fänne aga on neid varematest aegadest teisigi ,kes kohe praegu ei meenu.
                Ja lõpuks me ise -Eesti fännid ,kes laevaga Soome ja Rootsi on reisinud , tuues tulu jällegi Tallinkile või bussidega lähiriikidesse sõites oleme usinalt kasutanud kohalike bussifirmade teeneid.
                Kõike kokkuvõttes on tegemist miljoniliste käivetega , kümne -viieteistkümne aasta jooksul.
                Kas tõesti ükski võimulolev partei või poliitik pole seda tähele pannud ,et jalgpalliga võib suurt edu saavutada nii poliitikas ,kui edukalt ka majandada ja linna arendada olgu see siis Tallinn või mõni muu linn.
                Mitte ühelgi spordiala pole maailmas , veel vähem Eestis , jalgpalliturismile midagi sarnast vastu panna. Millal te olete näinud näiteks Saku Suurhallis 3-4 tuhandet välisfänni ümber maja tiirlemas ja üritades 200 naelaga kusagilt piletid hankida.
                Mida ma tahan lõpetuseks öelda ? Aga seda ,et ,kui jalgpall annab miljoneid linnale ja riigile tulu siis võiks ta midagi ka vastu saada ja seda tuleks arendada edasi .Investeerida maailma kõige populaarsemasse mängu, ehitades staadione , tehes korda vanu , korraldades valgustust Kadriorgu ja ostes tabloo Lillekülla , toetades mõnda Tallinna jalgpalliklubi ja seda korraliku rahaga ,et mõni neis Ventspilsi kombel alagruppi jõuaks ja tuhanded ja tuhanded fännid jällegi oma miljonid siia tagasi tooks ning klubi UEFA poolt teenitud rahaga ise edasi majandaks..
                Lõpetage ära see pull ja tehke silmad lahti ükskord hr-d .Laarid ,Savisaared jne.,kui tahate võimule saada või seal püsida siis toetage rohkem jalgpalli

Krt. sai vist nagu mingi valimiseelne kihtuskõne.) aga noh pole hullu ,kõik said vist aru mida ma mõtlen.
                FCF Forever

Kommentaar

türa te suitsetate seal tribüünil.
                  Algselt postitas JT8055
                  Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Kas keegi üldse teab, mida bosnialased mängujärgsel perioodil tegid? Läksid viimase lennu või mismoodi üldse ära? Jäid linna pidutsema or sth? Muljeid?

Aa, btw, nice post, Kunn. :P
                    slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                      türa te suitsetate seal tribüünil.
                      tra jah, duubeldaks miljon korda, jatke see sitane suits valjapoole arenat, ja arvestades kui statal teeb moni tribkal laste juures suitsu..
                      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Nimelt olin üks kanderaami poistes ja nägin väga hästi seda et, Üks, kes suitsu tegi oli Bosnia treener .
                        aga mis ma nägin, siis seda et bosnia staar mängijad koos džekoga ei läinud mitte riietusruumi vaid naised käekõrval sinna vip ruumidesse, mis edasi juhtus seda ei tea!

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                          tra jah, duubeldaks miljon korda, jatke see sitane suits valjapoole arenat, ja arvestades kui statal teeb moni tribkal laste juures suitsu..
                          no seljatagant puistab üks kapuutsi sisse tuhka, jole ju normaalne. teine vend on üks kuulus fänn, kelle kaasabil sai mitu suitsu järjest teha.
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                            Vaevalt, et mõnel bosnia vutifännil tubakateemal halamine mõttessegi tuleb.
                            Fännisektor ei ole koht, kus plikakeste kombel vingutakse.

Lugege parem, kuidas BiH peatreener fännidesse suhtub:

Kunni post on super, vajaks mõnes suuremas ajalehes avaldamist.

Kommentaar

Kui keegi ei viitsi tõlkida, siis ta räägib kui imelised nad olid.. Kuidas nad austasid 24-aastast Vedran Puljicit ja olid vait 24.minutini. Nad olid väga kõrgetasemelised fännid, ja Bosnia meeskond ei suuda olla ilma fännideta. Ja peatreener tahab südamest tänada neid.

Oeh jah. Oleks Eestis ka nii.. aga ei, ma ainult paarkorda ajakirjandusest kuulnud, kus öeldakse et fännid olid tublid täna jne.

Kommentaar

Working...
                              X