Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mingi lõngus, kellel oli värviline tuhatoosi moodi müts peas arvas, et ära osta piletit. ega järgmine kord ei ostagi enam.
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
      Milles Vosko siis parim on? See kindlasti ei saa olla ründetegevus.
      Eesti mastaabis on tegemist tõelise ründeässaga. Parim torreselik rabaja.

Kommentaar

Ma vaatasin, et paar korda võeti pasunaga Eesti maailmameister ette, aga peale riffi ühekordset mängimist asi jälle lõppes.
        A, sessuhtes, et ega see vend seal ees ei peaks muidugi paljas olema, kuigi silma võiks ta millegagi paista. Just nagu fännikasse oli see vastaste eestvedaja põhjakalt väga hästi näha. Keegi võiks asja enda peale võtta, kes käib igal (kodu)mängul ja veab seda asja eest, kes asja hingega võtab.. Ei tea kas on sellised võtta, aga see annaks kindlasti meile palju juurde. Samamoodi võiksid need jalgpallihaigla laulud olla ka näiteks soccerneti ja jalgpalli liidu lehel saadaval, et kõik soovijad saaksid sealt neid õppida. Ning muidugi ka see sõnade jagamine staadionil - super idee.

Kommentaar

Fänluse kohapealt paar asja siis, minuarust -

1) Võiks korrigeerida natukene laulusõnu ja võib-olla plaanida mõni uus laul.
          2) Mängudel võiks me kasvõi hüpata ( see ju nii lihtne, et kõik koos hüppaks AGA tulemus/vaatepilt on ju võimas) ja siis sallid kõik püsti panna ja lehvitada (http://images.orkut.com/orkut/photos...rKeTIlO3yh.jpg nagu seal näiteks).
          3) Kuidagi müüa istekohti nii, et fännisektori alune tribüün (seal värava taga) ja fännisektor ja fännisektori ülakorrus oleks rahvast täiesti täis.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
            Kellegil Contraga on tutvusi?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
              Kellegil Contraga on tutvusi?
              Eile mängul seisin Contra kõrval, oleks võinud küsida

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                Mina igatahes pettusin eile õhtul koondises totaalselt. 1250.- piletite eest ja vähemalt sama palju sellega seonduvate kulude katmiseks ning tasuks... hunnik sitta väljakul.

.......

Natukene naljakas oli kuulda inimeste kommentaare, kuidas Eesti võidab kolmapäeval Belgiat jne... Praegust seisu arvestades tuleb 2-0 Belgiale.

Tervitan seda tüüpi ka, kes leinaseisaku ajal karjus Eesti. Hästi tehtud.
                Päris andekas vend oled (heas mõttes)

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                  Fänluse kohapealt paar asja siis, minuarust -

2) Mängudel võiks me kasvõi hüpata ( see ju nii lihtne, et kõik koos hüppaks AGA tulemus/vaatepilt on ju võimas) ja siis sallid kõik püsti panna ja lehvitada (http://images.orkut.com/orkut/photos...rKeTIlO3yh.jpg nagu seal näiteks).
                  3) Kuidagi müüa istekohti nii, et fännisektori alune tribüün (seal värava taga) ja fännisektor ja fännisektori ülakorrus oleks rahvast täiesti täis.
                  Fännisektor võiks olla üleni sinine samuti. Eile oli muidugi tubli, alumine korrus oli peaaegu täitsa täis ja sinises värvis, ülemine oli paraku üsna tühi.

Kommentaar

Käed üksteise õlgadel hüppamine on minu arust ka üks väga hea kaasaelamise moodus. Esiteks saab sooja ja on üsna võimas vaatepilt, kui terve tribüün hüppab. Sai seda ka Bosnia mängul üritatud, aga kaua sa ikka üksi kargad ja laulad, imelik hakkab. Lisaks veel see, et tagumised töllid hakkavad mölisema, et "istu maha ma ei näe s..tagi" (fännitribüünil). Kas kuskil on öeldud, et ma pean istuma?

Aga mängust... ainus asi mida vaadata, oli vastastribüün. Võimas... ja veidike piinlik.

Kommentaar

Algselt postitas alx Vaata postitust
                      ...tagumised töllid hakkavad mölisema, et "istu maha ma ei näe s..tagi" (fännitribüünil)
                      sellist jama olen isegi kohanud!
                      pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                        Peale nende mälestustvaikimist, kui nad püsti tõusid ja möllama hakkasid jäi ülepoolel Eesti fännisektoril suu ammuli ja kõik vahtisid, kuigi me oleks võinud samamoodi teha, hüpata jne... Mulle väga meeldis Vassiljevi kriitika, Eesti fännide suhtes, lõpuks keegi ütles nii nagu asi on ja Eesti koondise fänlus on pikemat aega omadega persse kukkund, ei ole selliseid eestvedajaid ja vendi kes kutsuks rahvast üles hüppama, plaksutama jne, kahest-kolmest inimesest täiesti piisaks, kes kutsuks rahvast kaasa.
                        Absoluutselt nõus. Ma ausalt eu saa aru miks 90% inimestest tulevad FÄNNIsektorile ja ei viitsi üldse midagi teha. Nägin kuidas mitu korda Kojamees ja keegi veel üritasid näidata midagi, aga peaaegu kõik ignoreerisid neid.

Eilne passiivsuse pärast oli lihtsalt häbi. Vahetasin vaheajal kohta koos sõbradega ja tihti me neljakesi karjusime ja laulsime valjemeni kui terve "fännisektori" vasak tiib. Plaksutamisest jne ma ei räägigi... Ja proovisime hüpata küll tegelikult, aga tunne oli nagu olime mõned idiootid kes kogemata sattusid raamatukokku oma fänlusega.

Ainuke ilus asi oli algus suure lippuga. Muidu miskipärast just eile olid väga pettunud. Võibolla sellepärast et bosnialased olid lihtsalt suurepärased.

Loodan et Haigla vanad tegijad üritavad midagi ettevõtta.

Kommentaar

Ja seda märkasin ka eile, et I. poolaeg olin ma fännisektori nn. paremas tiivas ning üks pool laulis üht laulu ja teine pool teist laulu.. Ja ei kostu ühtselt tervikult üht suurt laulu. Kujutan ette, et kui keegi asja käsile võtaks ja prooviks siis areneks kohe asi kõvasti.

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                            võib-olla jah tundub mu virisimine mõttetu , sest nagunii ei muutu midagi,aga kari debiile teeb ikka suitsu seal kus ei tohiks teha(loe:spordiüritus)
                            minule, kui täielik suitsuvastasele inimesele, on see arulage, ei huvita mind kas tegu on fännisektoriga või mitte, suitsud jätke koju türa küll, või siis tehke ettenähtud alal, mitte nagu seda teeb meie kõrgtasemeline fänn Sen, ja 2 meetrit eemal on väike laps, imeline ..
                            Ärge Sen`i nüüd küll süüdistage:
                            1. Mina andsin Sen`le suitsu.
                            2. See väike laps, Sen`st 2 meetri kaugusel on minu poeg.
                            3. Ma ise teen ka suitsu tribüünil, kui närv mustaks läheb (kuigi jah, väldin teistele suitsu näkku puhumist).
                            4. Kui fännisektoris on suitsetamine lubatud, siis ei näe põhjust, miks peaksin eemale minema. Kuna see on kõigile seal sektoris viibijatele teada reegel, siis tuleks nendel, kellele see hingepiina tekitab oma iste- või seisukoht ära vahetada.
                            Thats it!

Kommentaar

Algselt postitas Kert1000 Vaata postitust
                              siis tuleks nendel, kellele see hingepiina tekitab oma iste- või seisukoht ära vahetada.
                              Thats it!
                              Õige!
                              Kui ikka ei suitseta siis ära oma nina fännisektorisse topi?
                              Fännisektor ongi ju selleks, et suitsetada, mitte koondisele kaasa elada...
                              Topi endale seesamune kuskile!

Fännisektoris on ikka midagi väga väga perses.
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas alx Vaata postitust
                                Käed üksteise õlgadel hüppamine on minu arust ka üks väga hea kaasaelamise moodus. Esiteks saab sooja ja on üsna võimas vaatepilt, kui terve tribüün hüppab. Sai seda ka Bosnia mängul üritatud, aga kaua sa ikka üksi kargad ja laulad, imelik hakkab. Lisaks veel see, et tagumised töllid hakkavad mölisema, et "istu maha ma ei näe s..tagi" (fännitribüünil). Kas kuskil on öeldud, et ma pean istuma?

Aga mängust... ainus asi mida vaadata, oli vastastribüün. Võimas... ja veidike piinlik.
                                See et istuda kästakse on täiesti tavaline, sest ega Eesti tennise publik just ise püsti tõusma ei kipu ja kuna ise harrastan seista mängu ajal siis kuulnud seda ikka ropult palju ja oioioi kui julged veel noorte mängul püsti seista, siis see nagu kuritegu , vaadatakse Sind sellise vihase pilguga nagu üritataks läbi puurida!

Kommentaar

Working...
                                X