Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Üritan siis praegusele seisundile vaatamata mõned read kirjutada. Fännid on Eestil ikka ülikõvad, koguarvu ei oskagi välja pakkuda... no üle 300 kindlalt. Igatahes oli teleülekandes terve mängu jooksul vaid meie kisa kuulda olnud. Krt ühte meie väravat oleks tahtnud aga ikka näha, enne oleks näiteks 1:4 nõus kaotama... aga noh... ok

Reisi korralduslik pool kukkus aga täiega p....e, pean tunnistama saamatust reiskorraldaja ametis. Lohutust pakub vast asjaolu, et see oli viimane kord kah.

P.S. Kõik piletite eest maksnud hakkavad lähiajal oma a/a-delt leidma tagasimakset tähistavaid numbreid. Lihtsalt ei viitsinud reisi ajal peenrahaga sebima hakata.
    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Seltskond oli tõepoolest viimase peal ja ootan juba kannatamatult järgmist ühisreisi
      Jalgpallihaigla patsient #172
      Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Originally posted by Mayhem

Reisi korralduslik pool kukkus aga täiega p....e, pean tunnistama saamatust reiskorraldaja ametis. Lohutust pakub vast asjaolu, et see oli viimane kord kah.
        kas saaksid lähemalt seletada, ei pannud nagu tähele, et miskit viltu oleks läinud.
        Supplies!

Kommentaar

Ei noh, lahe reis oli ja pold sellel reisikorraldusel kah häda miskit. Kui siis oleks võind paar tundi varem kohale jõuda ja kesklinnas bussilt maha saada, aga pole hullu.

Mayhemist on kahju, et muudkui sebi ja silu seal asju. Huvitav mitu korda ainuüksi Aff bussijuhti prse saatis?
          Mõnus kogemus sellegipoolest. Meie omad mängisid hästi, laul oli kõva. Ainus aeg kui meie kisakoor kowalskite omale alla jäi, oligi peale värava lõõmist + siis veel 10 mintsa. Loodan et Mayhem seda viimast korda tõsiselt ei võtnud. Kuigi paari reisune puhkus, kus sa ise saad täiel rinnal asja nautida, kuluks sulle küll ära

Üks asi veel: Peale ja enne mängu tahtsid paljud poolakad ju oma sallide vastu, meie omi vahetada, aga mitte ei raatsi ju anda oma uhket mõnusat villast salli ühe paraja vufloo vastu. Jõle norm oleks kui oleks ka endil mingid sellised vähe odavamad ja kehvemast materjalist sallid kah olemas, mida just saakski reisudele vahetamiseks kaasavõtta.

Igatages: Uwaga, uwaga ........

Kommentaar

Uwaga, Mayhem! Reis oli vääga lahe ja need paar asja, mis oleks võinud teistmoodi olla ei häirinud ju lõppkokkuvõttes üldpilti.
            Juube lahe seltskond oli ja nalja sai nii palju, et me nüüd elame kõik vähemalt nii kaua, et näha kuidas Eesti viiendat korda maailma meistriks tuleb
            Ja on ikka igavesti uhke ja ülev tunne kui 200-300 eestlast laulavad: Iga mees on oma saatuse sepp... nagu laulupidu ja puha:P
            onju!

Kommentaar

SUUR TÄNU KÕIGILE!!!
              Loodan, et keegi me lärmist ja roppudest naljadest väga pahaseks ei saanud ja ka järgmistel reisidel sama fantastilise bussitäie rahvast kokku saame.

Ja staadionil oli võimas. Nii vähe kui meid seal ka võrreldes panidega polnud, tundus mulle küll, et me laulsime nad veidike üle. Minu hääl eksleb siiani Poolamaa avarustel.

Veelkord aitäh!

Originally posted by kyps
              Üks asi veel: Peale ja enne mängu tahtsid paljud poolakad ju oma sallide vastu, meie omi vahetada, aga mitte ei raatsi ju anda oma uhket mõnusat villast salli ühe paraja vufloo vastu. Jõle norm oleks kui oleks ka endil mingid sellised vähe odavamad ja kehvemast materjalist sallid kah olemas, mida just saakski reisudele vahetamiseks kaasavõtta.
              Igatages: Uwaga, uwaga ........
              Hea mõte. Odavamaid salle võiks küllasõitnud meeskondadele trofeedeks kinkida küll. Kui ma enam-vähem selgelt mäletan, siis tahtsid poolakad oma salli eest 25 zlotti. Aga ega ma kõike nii täpselt ei mäleta ka

Veel sallidest rääkides, kellegi kolme lõviga kaunitar jäi minu kätte. Nii, et kellel sall puudu, andke teada. Tagastan tasuta

Oku

Ja Mayhem, loll jutt klaviatuuri tagasi Mina nõustun edaspidi reisima ainult sinu organiseeritud reisidega. Nii vahva pole mul ammu olnud. Ma just muretsen, kas meie sind liig ära ei tüüdanud
              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Mayhem, kurat, mokk maas- reis oli täiesti mega ja pane tähele, et varsti hakatakse massiliselt allkirju koguma, et sa ka edaspidi bussi üürimisega tegeleksid. Ainult et seekord peab bussijuht veidi rohkem Psühhoterrorit makist laskma, muidu 1 kodanik läheb hulluks

Aga jah, seltskond oli täiesti megasuper ja vahva ka veel peale selle, õllekest tarbiti ohtralt, kuid siiski enam-vähem mõistuse piirides. Igastahes mega kogemus mulle isiklikult esimese välisreisi kohta.

Ja Gaskoff, sa võiksid ka Eestis olles inimesi nudismiusku pöörata, poolakatele tundus see va uvaga-uvaga täitsa peale minevat

Ja nüüd tagasi halli argipäeva
                http://www.facebook.com/TallinnaFcReaal

Kommentaar

Originally posted by Andy

Mayhem, kurat, mokk maas- reis oli täiesti mega ja pane tähele, et varsti hakatakse massiliselt allkirju koguma, et sa ka edaspidi bussi üürimisega tegeleksid. Ainult et seekord peab bussijuht veidi rohkem Psühhoterrorit makist laskma, muidu 1 kodanik läheb hulluks

Aga jah, seltskond oli täiesti megasuper ja vahva ka veel peale selle, õllekest tarbiti ohtralt, kuid siiski enam-vähem mõistuse piirides. Igastahes mega kogemus mulle isiklikult esimese välisreisi kohta.
                  Ma tänaks Jansat ja kogu Jansa bussi rahvast
                  Reis oli SUPER!
                  Ja loodan järgmisel nädalal saada SL Õhtulehe fotograafilt kõik fännidest tehtud pildid digitaalselt. Siis riputan kuhugi need ka üles.

Kommentaar

..ma hingan - tähendab olen elus ja elusana tagasi...
                    Tänan omakorda meie bussirahvast ja vabandan väikeste viperuste ja intsidentide tõttu...käivad asja juurde... loodan et jäite rahule...
                    RummaBastards!

Kommentaar

Mayhem, kummardus maani sinu ees-oli tõesti viimase peal reis.
                      Lisaks veel see mega seltskond,mis muud kui tuleb oodata uut välisreisi. Kui midagi tulekul anna aga ikka teada.
                      P.S. Kas kuskilt saaks mängu täisvideo ka tõmmata? Me olevat poolakad täiega üle karjunud-tahaks raskelt näha.
                      Algselt postitas tank
                      Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Teiste kohta sõna ei võta, kuid mina ja minu näitsik küll jäime ülimalt rahule. Ning kui isegi ülikriitilised ajakirjanikud jäid rahule, nagu tänane õhtuleht kirjeldab, siis on ju megahästi...
                        keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Originally posted by vibu

Teiste kohta sõna ei võta, kuid mina ja minu näitsik küll jäime ülimalt rahule. Ning kui isegi ülikriitilised ajakirjanikud jäid rahule, nagu tänane õhtuleht kirjeldab, siis on ju megahästi...
                          Ei tea küll, kust Põldoja võttis, et meid oli kümme ning meid saatis 2 politseinikku... Meid oli 30 ja saatis terve bussitäis politseinikke

Kommentaar

Meie pundil oli pidevalt Varssavis vähemalt üks politseimasin sabas ja selles miski 5 matsi vähemalt. Ju oli neil kurb kogemusi eelmistest mängudest või arvasid et just meie oleme hooligan´id,keda peab valvsalt jälgima. Kuid iseenesest lõi see mõnusa turvatunde. Oleks see ka siin kodumaal, eriti õhtuti...
                            Poola politseile hindeks 5+

Kommentaar

Arvan tegelt et need politseid olid pigem meie turvalisuse huvides
                              Me käisime linna peal nii 6-10 inimes grupina(aegajalt keegi kadus ja keegi lisandus seltskonda:P ) a politseid ei näinud kuskil ennem kui staadionil
                              sigpic

Kommentaar

Kellel veel ei ole, mingu ostku endale Õhtulehe PABERVÄLJAANNE. Poola-reisist pikk reportaazh+1 mega-suur pilt, kust päris paljud võivad ennast avastada
                                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Working...
                                X