Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Originally posted by jansa

.....uuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhh varsti on minek....

Nii see on

P.S. Homme jõuab Varssavis lõpule maanteeratturite Rahutuur, kus ka meie Andrus Aug on paaril etapil silma paistnud. Kui ette jäävad, siis tervitame

või lähme finishisse ja ütleme, et tegelikult me Augi fännama tulimegi
    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Ma usun, et ma ei ole ainus hetkel, kes istub tööl ja niheleb ja närveldab ja ei suuda keskenduda. PALUN PANGE TÖÖ KINNI! Hakkame juba minema!

Kommentaar

Ma olen viimased paar päeva kehvasti maganud, liig vara ärganud ja puruväsinud... on see reisiärevus või see, et lõputöö tahab kirjutamust.... igatahes saab väga väsitav reis olema, aga seeeest lõbus
        Supplies!

Kommentaar

Edu siis tõesti kõigile minejatele! Jääme siit kaugelt teile ja Eestile pöialt hoidma!
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by Kaida

Ma usun, et ma ei ole ainus hetkel, kes istub tööl ja niheleb ja närveldab ja ei suuda keskenduda. PALUN PANGE TÖÖ KINNI! Hakkame juba minema!
            nii see on... viimased paar tundi veel, siis lestad likku ning suund poola peale!
            peaasi, et pass ja rahakott maha ei jää, muu stuffi saab kuidagi ikka korvata!
            The other line moves faster.

Kommentaar

See on tõesti tõeline piin, kui pead arvutiga tõtt vahtima ja mingeid jooniseid joonistama, kui tead et Anz, Lua, Aif, Tembu jt linna pääl õlli lasevad ja ennast paganama hästi tunnevad.

Aga nats kannatust ja, ja, ja......

Kommentaar

Originally posted by Raix

peaasi, et pass ja rahakott maha ei jää, muu stuffi saab kuidagi ikka korvata!
                Võiks isegi öelda, et rahakott pole ka nii tähtis, seda saab alati laenata, võib ka heategevusliku korjanduse korraldada aga vaat´ passi ei laena sul keegi
                Supplies!

Kommentaar

Igatahes, kui nüüd tingituna minu keskendusvõime puudusest, ma mõne apsaka teen ja Tallinna Piimatööstuse hoone ümber kukkuma ja enda all mõne inimese ära lömastama peaks siis on nende näol kindlasti tegu jalgpalliohvritega.

On alles hirmus spordiala

Juua tahaks!

Kommentaar

Originally posted by kyps

Igatahes, kui nüüd tingituna minu keskendusvõime puudusest, ma mõne apsaka teen ja Tallinna Piimatööstuse hoone ümber kukkuma ja enda all mõne inimese ära lömastama peaks siis on nende näol kindlasti tegu jalgpalliohvritega.

On alles hirmus spordiala

Juua tahaks!
                    hea et veel Piimatööstuse hoone on, jumal küll mõtle kui se va Saku olema peaks, hirmus mõeldagi

Kommentaar

Originally posted by kyps

See on tõesti tõeline piin, kui pead arvutiga tõtt vahtima ja mingeid jooniseid joonistama
                      ametikaaslane... mul parasjagu Selver käsil, loodame, et seinad tulevad suurest erutusest ikka sirged!!

Kommentaar

Raix vaata et sa mõnd smailit sinna selverisse sisse ei joonista, kui end töötegemise ja forumismi ning sõiduärevuse vahel jagad
                        ¡No Pasarán!

Kommentaar

Originally posted by Raix

ametikaaslane... mul parasjagu Selver käsil, loodame, et seinad tulevad suurest erutusest ikka sirged!!
                          Päris ametivennad me vist siiski ei ole, sest mina teen ainult pinnase uuringuid ja joonestan siis miskit kokku. Seinade kõverus ja värgid jäävad ikka projekteerija ja ehitaja hoolde.

Aga nii või naa

Kommentaar

tervitusi otse Poolast!!!!!!!!yee tehke omme siis siin poolakatele tuul alla!!!!tulen ise ka võibolla mängu vaatama,ex siis otsin need ullud eesti fännid yles olge tublid!

Kommentaar

niisiis... õnnelikult tagasi!!!
                              raske on istuda tööl, väga raske... võtaks kohe paar päeva puhkust....:P
                              igaljuhul, väga kõva seltskond oli koos!!!! ohjeldamatu pidu käis koguseeaeg!!
                              ok, olge tublid!!

Kommentaar

Seltskonnale 5+!!!

Kommentaar

Working...
                                X