Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Bona kunn on Indrek: +372 50 64 782

Indrek palus öelda, et Bona jalgpallireisijatele maksab mängupilet nagu lepitud 180 krooni. Pileti annab Teile Varssavis grupijuht.
    poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Tähtis tähtis!!!

Lua-Lua poolt tuli väga tähtis teade. Nimelt, Mayhemi bussis on teise koruse esimesed neli istet (need mis on suure esiakna juures) broneeritud.

Kõik kes istuvad saavad laksu!

Kommentaar

Gwrn, tore, et minu peale mõtlesid
        Jalgpallihaigla patsient #172
        Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Originally posted by Gwrn
          Tähtis tähtis!!!

Lua-Lua poolt tuli väga tähtis teade. Nimelt, Mayhemi bussis on teise koruse esimesed neli istet (need mis on suure esiakna juures) broneeritud.

Kõik kes istuvad saavad laksu!
          No siis läheb laksu andmiseks ja verevalamiseks. Krt, ma küsin et mis õigusega? Esimesena saavad ikka kohti valida tütarlapsed ja seejärel eakamad inimesed, mingi täkuklubi siin küll otsuseid ei langeta.

Teine asi: Paraku on Gaskoff oma kasseti valmis saand ja uusi lugusid vist sinna ei leiuta, aga väikse otsingu tulemusena leidsin sellise laulu "Victory in Poland-Angelic Upstarts", ehk keegi jõuab selle kuidagi lindi peale orgunnida?

Mayhem: sina oled selles bussis otsustaja, et räägi siis kuidas selle bronnimisega on.

Kommentaar

Pöhimötteliselt(nagu saarlased ütlevad) on mul pohh, kus istuda, aga siiski on see bronnimise asi nats vale ja ebaaus. Kohapeal paistab,kes kus ja kellega....

Kommentaar

Originally posted by kyps

Teine asi: Paraku on Gaskoff oma kasseti valmis saand ja uusi lugusid vist sinna ei leiuta, aga väikse otsingu tulemusena leidsin sellise laulu "Victory in Poland-Angelic Upstarts", ehk keegi jõuab selle kuidagi lindi peale orgunnida?
              Kui teil midagi väga hullu saksakeelse muusika vastu pole, võite tõmmata ka sellise laulu (kui veel jõuate) nagu Die Toten Hosen Auswärtsspiel, kah jalkateemaline teine.

PS Ei suru oma lemmikut teistele peale, ma üldsegi teises bussis.
              ¡No Pasarán!

Kommentaar

Mayhem: sina oled selles bussis otsustaja, et räägi siis kuidas selle bronnimisega on.
                No mingit isetegevuslikku bronnimist küll arvesse ei võta aga... ärge siis päris kaklema ka minge
                Kinni on pandud ainult esimesel korruse tagaosas asuv laud(+4 tooli selle ümber)
                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Kas keegi tahab endasse enne mängu sportlikku viha süstida st. kas võtan Holland - Eesti mängu video kaasa või mõjub väga masendavalt?

Kommentaar

Originally posted by Rainman

Kas keegi tahab endasse enne mängu sportlikku viha süstida st. kas võtan Holland - Eesti mängu video kaasa või mõjub väga masendavalt?
                    Kui lõpu maha kustutad ja näiteks kompunnid sinna mingi võidu mängu lõpu siis mina oleksin nõus.

Kõige rohkem aga tahaks näha Eesti-Saudi mängu, muidugi Eesti-Vene venelaste kommentaaridega oleks kah päris kõva

Kommentaar

äkki ma võtan John Gregory parimad hetked Villas kaasa.... ikkagi jalgpall
                      Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                      http://www.isepankur.ee
                      info@isepankur.ee

Kommentaar

Selle tagastatava 35 eeguga tekkis selline mõte, et võiks korraldaks ennustusvõistluse. Panuseks oleks 10 eek ja tagasi maksaks siis 25. Kui mõni ei soovi ennustada, siis talle maksan loomulikult 35 tagasi.

P.S. Kui keegi ei ennusta õiget tulemust(mis 70-e sõitja peale pole küll eriti tõenäoline), siis jack-pot'i kannaks JH arvele.

Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Kui lõpu maha kustutad ja näiteks kompunnid sinna mingi võidu mängu lõpu siis mina oleksin nõus.
                          Kui ma lõpu maha kustutan, siis on eriti masendav. Tegemist nimelt mänguga Hollandis, mitte Tallinnas. Ma kahtlen, et sinna võidumängu lõppu annaks orgunnida, siis peaks meie ründeliin ikka erilisi imesid tegema

Kommentaar

Originally posted by jollu

äkki ma võtan John Gregory parimad hetked Villas kaasa.... ikkagi jalgpall
                            Jollu, ära võta. Räägi Koskiga parem, et äkki ta on nõus sinu jaoks Pittsburgh Penguinsi särgi kaasa võtma

Mayhem, ennustuse idee on hea. Kuigi kõik reisijad ei ole JH liikmed, arvan et oleks normaalne selline diil, et kui keegi ei peaks tulemust õieti arvama siis kantakse raha JH tulevaste projektide toetuseks.

Teine võimalus, et raha loositakse kõikide ennustanute vahel välja. Mis mulle kah meeldiks

Kolmas see, et antakse oma raha tagasi.

(Ehh, vaatan et mayhem jõudis minust ette)

Kommentaar

.....uuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhh varsti on minek....
                              RummaBastards!

Kommentaar

edu Teile Maarjamaa mehed ja naised, näidake siis panidele ja pannadele, millised on sinisärklastest fännid, et kostku laul ja säragu meel.

tulge siis ikka tagasi ka

Kommentaar

Working...
                                X