Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Igal juhul olen superajalehe laiendamise poolt.
    Muide, aiFo, kas abi ka läeb vaja?

Tartust minejatele!
    See aeg tuleks juba käbe kokku leppida, millega minna, sest varsti ei pruugi enam pileteid saada.
    Ise pean paraku alt vedama, sest pean neljapäeval Tallinnasse põrutama ning ilmselt lähen sealt otse.
    Aga enne olin ajad juba üle vaadand:
    17:00, kohal 19:30 - parim variant, sest on ekspress.
    16:00
    16:30
    pileti hind 94/47 .-
    Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

kyps, sa oled täiesti 6igesti aru saanud pooleksmurtud A3 -- justament!!!

trykiabi teretulnud....

tembu, saada ära. arusaadavatel p6hjusel kustutan ma kirjast k6ik roppused ja saangi sedamoodi yhe pisikese toreda 4-realise nupukese... selle avaldan, ylejäänud leheruumi raiskan m6ttetule (omaenese) isikukultusele, nagu alati...

pRmt!
      Jalgpallihaigla liige
      Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Originally posted by aiFo

see on.... eee... see on... eee... reisikiri v6i nii... sai alguse 2001. aasta balti turniirilt, ehk siis mayhemi 1. reisilt... njah... kes on näinud, see teab. äkki oskab keegi paremini seletada...

Avastasin endal arvutist selle ajalehe kuna see siin arvutis kirjutatud oligi

Nt üks luuletus oli selline.

Kui kukkus teisipäeva seitsmes tund
        Poisid sinises ei näinud enam und.
        Buss rõõmsalt asus mõõtma teed
        Ja peatus selleks, et noored välja laseks veed.

Kuna paljud poisid olid purjus,
        Siis mõni käitus meist kui lurjus.
        Me rõõmsalt Riias ringi trallitasime
        Ja kauneid Läti naisi kallistasime.

Meist parimad mängulegi jõudis
        Ja valjuhäälselt võitu nõudsid.
        Just sellest hetkest mälu tuhmus
        Selles süüdi me enda juhmus.

Kui lõpuks viinauimast ärkasin
        Oh sa pime. “Buss Tallinnas” ma märkasin.
        Kuidas Eestil läks, ei tea,
        Sest siiamaani valutab mul pea.

Kommentaar

Või siis selline jutuke :

Njaaa… asi saab alguse kevades. Miskil imeilusal kevadpäeval pöördus Mayhem’i nime kandev tegelane EESTI koondise fännide poole üleskutsega organiseeruda Balti turniiriks. Kuid esialgu tundus, et kõigil on pohhui…

Mayhem ehmus, kuid proovis kuu aja pärast uuesti. Seekord… tundus, et asjale oli tekkinud ka miski hulk kaasajooksjaid…

Misiganes – Mayhem broneeris bussi ja jäi ootama, et EESTI rahvas võimalusest kinni haaraks… Aga rahvas… eeee… mnjah… tundus et esialgu lihtsalt ootas… ootas… ja ootas… Ootas oma saatust, mis niikuinii oli kindlaks määratud ja pidi tipnema Balti Turniiriga Riias… kuid rahvas miskipärast ei tahtnud seda tunnistada alul, kuid lõpuks tunnistas seda siiski!

Mnjah, ja mis siis selgus?! Mis selgus 3. Juulil 2001 Riia-nimelises linnas?! … Selgus, et Balti Turniirile oli ennast ajanud PARIM ja KÕIGE TOREDAM osa Eesti rahvast…

Mnjah, tore on ja suured tänud TEILE, kes TE tulite, et osa saada ja kaasa elada EESTI koondise etteastele Balti Turniiril. Lodame, et ettevõtmine on igati väärt seda aega ja raha, mis TE selle nimel välja käisite! Aitäh ja paremat!

jne jne.....

Kommentaar

Jansa või keegi teine tema bussist, kas on mingit infot piletiraha kogumise kohta? Või toimub see juba bussis? Jutt siis mängupiletist.
            Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Ot sa silverman said Jansa bussile koha juba või? Mul selline lugu, et kuna Rootsi Kunn veel ei tea, kas ta sõber ostab ära minu sõbra koha, siis äkki oleks mõtekas teha nii, et sa minu sõbra poolt tasutud koha peale tuleksid.
              Kui sa aga juba maksnud oled siis tuleb mul jah loota, et Rootsi Kunni sõber saab tulla.
              ¡No Pasarán!

Kommentaar

Dieter

Jah, koht on olemas. Nagu märkisin, jutt käib mängupiletitest (ehk siis Poola-Eesti mängu piletitest). Mayhem siin enda rahvalt aktiivselt korjab, sellest ka küsimus. Ei tahaks mitte ilma jääda.
                Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

mm'iks edu sooviv loosung kõlab poola keeli:

POLSKA, POWODZENIA NA MISTRZOSTWACH SWIATA DWA TYSIACE DWA!
                  Kas näiteks "Dobre szczescie w Japonii/Korea" lihtsam poleks?

Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Kuulge Tartud rahvas. Kas ei oleks mõeldav minna hommikul
                    7.48 rongiga? See jõuab Tallinnasse 10.58. Ikkagi odavam kui bussiga ja minu meelest jalkafännidele ruumi poolest kah sobivam. Mõelge, siis öelge.
                    äkker kallistab hea kombe kohaselt kõiki

Kommentaar

seesuuret... p6him6tteliselt, äkker... vastus samasugune mis luale idee kohta pärnusse trallima minna. rafas koolis, tööl jms...

muidugi läheb rafast ka rongiga, nagu öeldud... a praeguse seisuga oleme vist aint mina, gaskoff... p6lvast v6ibolla tafka, brunts... nujah, 7.48 see rong läheb jah, see sai sel reedel ära katsetatud...

ok, päikest!
                      Jalgpallihaigla liige
                      Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Mayhemi bussi peale broneerisin just 3 kasti Black'i- enamus neist on kinni pandud (Aff,Aif,Andy), aga nii oma 8 eegi eest müün hea meelega soovijatele.
                        http://www.facebook.com/TallinnaFcReaal

Kommentaar

Kuulge ,kuidas Mayhemi bussi rahval see piletiost käib. Pea asi, et ilma ei jääks. Ja muide, Andy, võtaks hea meelega umb 10 pullot Blackki kui see hind on 8EEK per pudel.
                          Algselt postitas tank
                          Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Lugupeetud herr Oll.

Kui te nüüd oma kaunid silmad mõningased postitused tahapoole heidate, siis ehk märkate kõrgeaulise isand Mayhemi poolt koostatud postitusi, kus on kirjas vastavasisuline informatsioon piletiraha maksmise kohta.

Õpeta nagu oma last

Kommentaar

Kas keegi aitaks ka sellise asjaga, et mis kell Poolas mäng algab. Kusagil kunagi keegi selle ka kirja pani, kuid enam ei leia postitust üles...

Kommentaar

seesuuret... p6him6tteliselt, äkker... vastus samasugune mis luale idee kohta pärnusse trallima minna. rafas koolis, tööl jms...

muidugi läheb rafast ka rongiga, nagu öeldud... a praeguse seisuga oleme vist aint mina, gaskoff... p6lvast v6ibolla tafka, brunts... nujah, 7.48 see rong läheb jah, see sai sel reedel ära katsetatud...

ok, päikest!
                                Ah et tee lähete rongiga Tallinna, palju see rongitsuhhtsuhh maksab ka?
                                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Working...
                                X