Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina ostsin endale 20 kroonise pärnu pileti!!! kell 12.45 reedel. Neid pidi veel järgi olema 10 nii, et tartu rahvas, kes on huvitatud...
    \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Konkurss!!

Kuulutan välja avaliku konkursi, et leida endale hea ja tubli ja ... reisikaaslane,kellega Mayhemi bussis ühte pinki jagada.
      Eelistatud on vabameelsed naisterahvad...
      Ootan pakkumisi

Kommentaar

sõber tahab teada, kus ja mis kell Pärnu rahvas koguneb, st kus bussi peale saab?
        Supplies!

Kommentaar

Originally posted by vandersell

sõber tahab teada, kus ja mis kell Pärnu rahvas koguneb, st kus bussi peale saab?

Kordan veelkord neile, kes tulevad peale Pärnust-buss(2-kordne Taisto) peatub hotell "Pärnu" vastas, bussijaama kõrval Nagu ma aru sain, tulevad osad tartlased bussiga 19:30-ks?? Seega ei hakka väljasõit Pärnust kindlasti enne 19:45-e
          Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Originally posted by tremboni
            Ootan pakkumisi
            Tembu, see kord tõmba mind nimekirjast maha

Aga muidu: Viinad (õlled) külma, särgid sallid puhtaks ja triikraua alla, hambaharjad kotti ja peagi särame Poolas nagu noored jumalad. Prozne pilo valti naznu! <-et see nüüd midagi tähendaks, aga kõlab kangesti Poola keele moodi

Kommentaar

Aga ikkagi, kas mingit konkreetset vihjet ei oska keegi anda, kus eri gruppide sinised enne mängu kokku saada võiks?

Lihtsalt staadioni juures mõni tund enne mängu?

Alo

Kommentaar

Originally posted by kyps

Aga muidu: Viinad (õlled) külma, särgid sallid puhtaks ja triikraua alla, hambaharjad kotti ja peagi särame Poolas nagu noored jumalad. Prozne pilo valti naznu! <-et see nüüd midagi tähendaks, aga kõlab kangesti Poola keele moodi

Lisaks veel, et OTSIGE PASS VÄLJA JA VÕTKE SEE HOMME IKKA KAASA KA

Üks uudis ka piletite kohta Neile, kes on nende eest juba raha üle kandnud, maksan ma homme u. 35 EEKU tagasi.
                Need üksikud, kes ei ole piletite eest veel ülekannet teinud, võtku homme 10 USD kaasa.

veel...ka minu telefon on nüüd "rahvusvaheliseks tehtud". Nii, et kui teistel gruppidel(eelkõige siis Bonal) on vaja Poolas kontakteeruda, siis +372 52 18351

Kommentaar

Originally posted by Mayhem

Üks uudis ka piletite kohta Neile, kes on nende eest juba raha üle kandnud, maksan ma homme u. 35 EEKU tagasi.

veel...ka minu telefon on nüüd "rahvusvaheliseks tehtud". Nii, et kui teistel gruppidel(eriti Bonal) on vaja Poolas kontakteeruda, siis +372 52 18351
                  väga positiivne uudis. mitme õlle raha jälle kokku hoitud.
                  Ja mina olen rahvusvaheliselt mobiilne arvatavasti laup kla 00.00-st Läti ja Leedu piires helistage mulle nii palju kui tahate.:P +372 52 79711
                  Supplies!

Kommentaar

Mayhem, sul puudub ka elementaarne arusaam sahkerdamisest ja teiste kulul rikastumisest Oleksid vait olnud ja mitte miskit maininud, olnuks sa kohe paari tonni võrra varakam mees

Kommentaar

Originally posted by kyps

Mayhem, sul puudub ka elementaarne arusaam sahkerdamisest ja teiste kulul rikastumisest Oleksid vait olnud ja mitte miskit maininud, olnuks sa kohe paari tonni võrra varakam mees
                      Tead, ma võtan tavaliselt ikka sealt, kus on rohkem ei hakka mingeid vaeseid tudengeid ja teisi vutifänne röövima.

Kommentaar

Originally posted by Mayhem

Neile, kes on nende eest juba raha üle kandnud, maksan ma homme u. 35 EEKU tagasi.
                        kas see toob mingeid muudatusi ka meie asukoha suhtes staadionil?
                        Supplies!

Kommentaar

Originally posted by vandersell
                          kas see toob mingeid muudatusi ka meie asukoha suhtes staadionil?
                          Minu teada mitte

Kommentaar

Inimesed kes tulevad minu reisiga :
                            Piletid saame kätte Varssavois kohapealt ennem mängu, ja maksab 10 USDd mis siis igaühel palun kaasa võtta....
                            ja loomulikult kontakti hoidmiseks ja bussidest SMSide saatmiseks on reisu ajal avatud minu telefon +372 50 99366 vastab Jansa
                            RummaBastards!

Kommentaar

Originally posted by tremboni

Kuulutan välja avaliku konkursi, et leida endale hea ja tubli ja ... reisikaaslane,kellega Mayhemi bussis ühte pinki jagada.
                              Ootan pakkumisi
                              Pakkumine ikke veel jõus?:P

Kommentaar

Minu bussi kultuuriprogrammist

Eelkokkulepped on saavutatud selle kohta, et Juks toob kaasa Eesti-Vene mängu video, gaskoff ja ko. valmistavad kasseti parimate futilauludega, ee... kel veel mingeid ideid- pakkuge välja.

Kommentaar

Working...
                                X