Mina ostsin endale 20 kroonise pärnu pileti!!! kell 12.45 reedel. Neid pidi veel järgi olema 10 nii, et tartu rahvas, kes on huvitatud...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Varssavi vallutamine!
Collapse
X
-
Originally posted by vandersell
sõber tahab teada, kus ja mis kell Pärnu rahvas koguneb, st kus bussi peale saab?
Kordan veelkord neile, kes tulevad peale Pärnust-buss(2-kordne Taisto) peatub hotell "Pärnu" vastas, bussijaama kõrval Nagu ma aru sain, tulevad osad tartlased bussiga 19:30-ks?? Seega ei hakka väljasõit Pärnust kindlasti enne 19:45-eRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Originally posted by tremboni
Eelistatud on vabameelsed naisterahvad...
Ootan pakkumisi
Aga muidu: Viinad (õlled) külma, särgid sallid puhtaks ja triikraua alla, hambaharjad kotti ja peagi särame Poolas nagu noored jumalad. Prozne pilo valti naznu! <-et see nüüd midagi tähendaks, aga kõlab kangesti Poola keele moodi
Kommentaar
-
Originally posted by kyps
Aga muidu: Viinad (õlled) külma, särgid sallid puhtaks ja triikraua alla, hambaharjad kotti ja peagi särame Poolas nagu noored jumalad. Prozne pilo valti naznu! <-et see nüüd midagi tähendaks, aga kõlab kangesti Poola keele moodi
Lisaks veel, et OTSIGE PASS VÄLJA JA VÕTKE SEE HOMME IKKA KAASA KA
Üks uudis ka piletite kohta Neile, kes on nende eest juba raha üle kandnud, maksan ma homme u. 35 EEKU tagasi.
Need üksikud, kes ei ole piletite eest veel ülekannet teinud, võtku homme 10 USD kaasa.
veel...ka minu telefon on nüüd "rahvusvaheliseks tehtud". Nii, et kui teistel gruppidel(eelkõige siis Bonal) on vaja Poolas kontakteeruda, siis +372 52 18351Rise and rise again until lambs become lions!
Kommentaar
-
Originally posted by Mayhem
Üks uudis ka piletite kohta Neile, kes on nende eest juba raha üle kandnud, maksan ma homme u. 35 EEKU tagasi.
veel...ka minu telefon on nüüd "rahvusvaheliseks tehtud". Nii, et kui teistel gruppidel(eriti Bonal) on vaja Poolas kontakteeruda, siis +372 52 18351
Ja mina olen rahvusvaheliselt mobiilne arvatavasti laup kla 00.00-st Läti ja Leedu piires helistage mulle nii palju kui tahate.:P +372 52 79711Supplies!
Kommentaar
-
Originally posted by kyps
Mayhem, sul puudub ka elementaarne arusaam sahkerdamisest ja teiste kulul rikastumisestOleksid vait olnud ja mitte miskit maininud, olnuks sa kohe paari tonni võrra varakam mees
ei hakka mingeid vaeseid tudengeid ja teisi vutifänne röövima.
Rise and rise again until lambs become lions!
Kommentaar
-
Minu bussi kultuuriprogrammist
Eelkokkulepped on saavutatud selle kohta, et Juks toob kaasa Eesti-Vene mängu video, gaskoff ja ko. valmistavad kasseti parimate futilauludega, ee... kel veel mingeid ideid- pakkuge välja.Rise and rise again until lambs become lions!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar