pasunate probleem on tegelt ainult ju see, et pasundatakse kuidas juhtub. oleks mingi organiseeritus, korrapärasus, siis oleks ok
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTegelikult ma väga ju ei vaielnud...Küsisin sult lihtsalt palju küsimusi, millele sa sa ei vastanud endiselt.
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustpasunate probleem on tegelt ainult ju see, et pasundatakse kuidas juhtub. oleks mingi organiseeritus, korrapärasus, siis oleks okFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustVaata, kuidas mujal Euroopas küljetribüünidel lood on! Korraliku jalkakultuuriga riikides on terve staadion fänne (teeme siis praegu nii, et fännil ja tavalisel poolehoidjal on vahe sees) täis, kes kõik täiel rinnal oma lemmikule kaasa elavad, kuid mitmel pool ongi nii, et häält teeb fännisektor ning muu staadion on üldiselt vaikne ning toetab lihtsamate hüüete, aplausi ja muu säärasega.
See pärisfänni ja poolehoidja jutt on aga hoopis absurdne. Tõesti, mine väljamaale.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
trmvAlgselt postitas cannuman Vaata postitustMitte et ma pasunaid pooldaksin, aga mis õigusega kirjutab mingi grupp inimesi (hetkel siis fännid kes käivad staadionil ja kellele ei meeldi et teised seal pasunat puhuvad) teistele ette kuidas fänn staadionil käituma peab?
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas on parem kui küljetribüünidel haudvaikus on?
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas see on lahe, kui kari matse vigastatud vastasmängia peale vilistavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMitu su küsimust said ju selle sama traditsioonide kohaga vastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
Kommentaar
-
Mis puutub fänlusesse, pasunatesse/vaikusesse, siis on see eestlaste puhul üsna paratamatu, et küljetribüünid vaiksemad kipuvad olema kui lõunaka fännitribüün. It's just the nature of us. Ma olen ise praktiliselt kõigil kodumängudel kohal ja istun reeglina küljel, seda just vaate pärast. Vähem fänniks ma end seepärast kindlasti ei loe. Küljel istudes muidugi on olnud mulgi intsidente. Pasunamehi olen korrale kutsunud ja sõimurahet saanud rohkem kui ühe korra. Portugali mängu ajal, kui grupp neidusid ja kaks geelisoengutega geisensibiilset vaibi emiteervat noorsandi Portugali rünnakute peale plaksutasid ja karjusid "Mine-mine-mine!", siis küsisin, et vähe valele meeskonnale ei karju vä? Oi seda sitta, mis sealt siis tuli, neiud näitasid mulle keskmisi sõrmi (kui ma küsisin, et tahavad minu "sõrme" ka näha või, ei vastatud) ja noormehed pakkusid kohtingut peale mängu raudteetunnelis. Ilmselt tahtsid mu geisensoreid testida. Üksik karjuja olen olnud oi kui mitmel mängul, mitu korda on halvustavalt mugisetud, selle peale olen reeglina stampsoovitust "kui sa balletti tahad vaadata, siis ma võin sulle pärast trollipileti raha anda" kasutanud, see töötab.
Uru mängu ajal olin Experdi sektoris, seal oli üsna mõnus fiiling üleval. Ees istusid kaks vene rahvusest noortetreenerit, karjusid "Jeesti! Jeesti!" ja arutlesid omavahel (võisin valesti aru saada, aga Dima Kruglov oli vist kunagi olnud õpilane ühele neist), väravate ajal läksid vanad ikka rajult pöördesse, patsutasime käsa ja kõik oli mõnus.
Eks fänn ole ikka igaüks iseeneses, eelkõige. Kui sa tuled staadionile eelarvamusega ja staadionilt peale võidumängu ka eelarvamusega koju lähed - jah, see käib selle seltsimehe pihta, kes selle diskussiooni siin ajendas - siis pole sinus lihtsalt piisavalt fänni. Staadion ei ole kodune tugitool, sellega pead sa arvestama mängule tulles. Kui see sulle ei meeldis, siis on sitt lugu ja järgmine kord on rohi omast käest - stay the fuck home. Lihtne!
Teisipäeval näeme, raisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas see on lahe, kui kari matse vigastatud vastasmängia peale vilistavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustJa siis keegi sõimas siin Kinki ahviks, kuna mängu lõpus ei näidanud piisavalt tänulikkust üles. Eksid. Enne tunnelisse sisenemist ta plaksud fännitribüünile tegi.
PS! Staadion ei koosne ainult fännitibüünist. Teised suutsid ka väikse ringi teha, küllap oli englishmanil nii külm, et pidi sooja jooksma.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustKusjuures sitaks hea on see, et kui meie mehed võõrsil mängivad, siis kunagi keegi ei vilista, vaid fännid saadavad omal kulul kohale kutsutud kiirabibrigaadi appi ja pakuvad kriisinõustamist peale mängu.
Järgmine mäng võõrsil Uru vastu tuleb vältida vastupidist ja suuremat kaotust, mis on raskem kui mõni muu sest nad soovivad kindlasti kätte maksta.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustKui meie ees oleme ning keegi meie omadest vigastada saab, siis kindlasti vilistatakse. Aga see selleks.
Järgmine mäng võõrsil Uru vastu tuleb vältida vastupidist ja suuremat kaotust, mis on raskem kui mõni muu sest nad soovivad kindlasti kätte maksta.
Isiklikult oleks vahetanud reedese võidu kaotuse vastu kui oleks kindel et teispäeva õhtul serblasi võidame!RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust... sama kehtib ka ülehomme serbide vastu.
Isiklikult oleks vahetanud reedese võidu kaotuse vastu kui oleks kindel et teispäeva õhtul serblasi võidame!
Sigaraske mäng tuleb. Üheltpoolt on meie mehed äksi täis, loodan, et katused on kõigil paigas ja ei hakata rumalusi tegema. Lootust selleks annab Täri flegmaatilisus mestis tema aegajalt päris toimiva taktikaga. Teiselt poolt on serblastel vaja revanshi ning peale reedest õhtut nad on ilmselt veel tihkemalt oma liinid kokku pakkinud. Krasici väljakukkumine oli hea uudis, samas räägivad, et Zigic saab oma kotid sirgeks ja platsile... Näis.
Adrekat on teisipäeval igatahes kordades rohkem õllestaadionil. Peaks vaid süda vastu
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Uru vastu võit tõstis ika emotsiooni jube kõrgele, sai isegi suvaliste inimestegatantsu löödud ja patsu visatud, taipoh kui serbia vastu sama ilus õhtu ei tule
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar