Ma vaatan ja loen ,et domineeriv seisukoht on enamusel selline ,et Armeenia käest oleks vaja kindlasti 6 sanga võtta. Kuulge , Armeenia pole mingi Andorra sugune hakatis vaid pika ja tugeva traditsiooniga jalgpalliriik,kes kodus võib võita keda tahes. Meil tuleb seal hullult raske mäng ja hea ,kui punkti võtame..Võit oleks juba kerge eneseületamine. Mida lähemale mängule seda rohkem hakkan mõtlema ,et suhkam võib ka vabalt tulla.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??
Collapse
X
-
ärge nüüd üle ka mõelge... Armeenia eelmise valiktsükli tulemused on ikka sellest, et kodumängud on tippude jaoks kaugel urkas ja tullakse mütsiga lööma.
Armeenia pole mingisugune Bosnia-sugune keskmik, vaid ikka kraad nõrgem.
Tõsi, ka meie tase on paraku vähe alla käinud ning oleme ühel pulgal.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa vaatan ja loen ,et domineeriv seisukoht on enamusel selline ,et Armeenia käest oleks vaja kindlasti 6 sanga võtta. Kuulge , Armeenia pole mingi Andorra sugune hakatis vaid pika ja tugeva traditsiooniga jalgpalliriik,kes kodus võib võita keda tahes.
Kommentaar
-
Rahu-rahu ärge nüüd langege Rüütli hüpnoosi, meil on kõik mehed olemas(v.a Oper) ja ma küll ei kahtle, et me Armeeniale peaksime alla jääma. Isegi tänavaküsitlusel arvas 90% armeenlastest, et nad kaotavad. Pole põhjust Rüütlil ainult unistada nendest punkditest. Loodame, et ta meeskonnale ikka räägib kohustuslikust võidust.
Kommentaar
-
Ma mäletan näiteks, kuidas sügisel suure hurraaga Bosniast võitu võtma mindi. Või kuidas 2004. aastal võõrsilmängu eel Venemaaga kõik lootused üles köeti ja Eestit vaat et favoriidiks peeti.
Vastase austamine/tugevaks pidamine vaevalt kuidagi koondise esitusele kahjuks saab tulla. Pigem vastupidi. Põhiline on jalad maas hoida ja ses suhtes on kõik Rüütli kommentaarid täiesti loogilised.Last edited by mazz; 27.03.09, 14:48.
Kommentaar
-
Minu arust peaks just Rüütli mängijatele ütlema, et "Davai poisid. Näitame mis puust me nüüd oleme. Lähme teeme ära, suudame küll", mitte "Ei tea.. sellest tuleb raske mäng. Viik oleks päris hea tulemus."
Kui mängijatele rääkida seda teist varianti, siis mängijad mõtlevad rohkem kuidas "mitte eksida" ,aga mitte kuidas "ära teha".
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMinu arust peaks just Rüütli mängijatele ütlema, et "Davai poisid. Näitame mis puust me nüüd oleme. Lähme teeme ära, suudame küll", mitte "Ei tea.. sellest tuleb raske mäng. Viik oleks päris hea tulemus."
Kui mängijatele rääkida seda teist varianti, siis mängijad mõtlevad rohkem kuidas "mitte eksida" ,aga mitte kuidas "ära teha".olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustnoh see mis räägitakse riietusruumis on hoopis midagi muud, kui see soga, mida pressile aetakse. ma vähemalt loodan nii...
Üldiselt, ei tasu Armeenia koondist sugugi alahinnata. Eestlaste seas on väga levinud enda ülehindamine või siis teiste alahindamine. Armeenia on palju suuremate jalgpallitraditsioonidega maa kui meie, Jerevani Ararat oli omal ajal NSVL-i kõrgliigas ja on sealgi mängijaid, kes mängivad välismaal.
Millega meil siis niiväga üldse hõisata on võrreldes Armeeniaga? Kas meil on ikka paremad mängijad kui neil? Minuarust kahes mängus 4 punkti võtmine oleks väga tugev saavutus. Muidugi enne lahingut loodan ma täismängu ehk 6 punkti."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKas meil on ikka paremad mängijad kui neil?
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustEnamus neil koduliiga mehi. Oskad sa või keegi teine öelda, kuidas nende liiga tase on? Millise maa liigaga saab võrrelda?
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustkui UEFA koefitsent (mis arvestab klubide saavutusi eurosarjades) mingi näitaja on, siis pisut nõrgemgi kui Eesti liiga.
Kommentaar
-
Kui hakata vaatama millisel tasemel meie põhimängijad on, siis peaks ilusti hakkama saama. Välisliiga onukesed on tehniliselt ju päris head (Klavan, Oper, Lindpere, Kink, Vassiljev, Dmitrjev ja mõni veel). Suurim probleem on minu arust see, et Rüütli ole suutnud neid panna kokku mängima. Väga vähe on maast söötu ja avanemisi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar