Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    ajakirja "tarkade klubi" detsembri numbris on artikkel, et kas uus peatreener lahendab meeskonna probleemid. lk 56-57.
    lugesin kah seda, üpris huvitav. tahtsin linkida artiklid kah, aga ei leidnud neid kiiruga veebist. peamine lugu oli ikkagi rootsalste uurimusest, et kriisi ajal ei ole mõistlik peatreenerit vahetada ja siis oli see toodud Eesti konteksti, suure pildid Jensenist ja Rüütlist ja siis mängitud mängude võrdlus jne.

igatahes on väga asjalik ajakiri ja lahe ajakiri. soovitan kõigil, kel võimalik tellida

Grav is an easy to use, yet powerful, open source flat-file CMS

Kommentaar

Koondise mängudega on natuke teine lugu, need annavad reitingupunkte. Aga näiteks Murcia vastu said ju platsile EPuri ja Pedõk, lisaks kari florakaid, kes esimese ešeloni taset (praegu) välja ei kannata.
      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
        Reitingupunktide pärast ohverdame koondise tuleviku? Ma ei usu, et mujal maailmas tehakse otsuseid sellele mõeldes, et mitu punkti me siit sõprusmängust siis kogume. Sõprusmängudes tavaliselt katsetatakse uusi mängijaid ja taktikaid ikka.
        Või siis olemasoleva esimese meeskonna koostööd jne.

PS. Ojamaa

Kommentaar

Mitu punkti kogub Eesti jalgpallimeeskond kahes MM-valikmängus Armeeniaga?
          Rüütli : Neli. Nagu jalgpallis ikka: võõrsil viik, kodus võit.

Kommentaar

Aga ehk võidaks võõrsil ka?

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
              Aga ehk võidaks võõrsil ka?
              ei saa ju võita kui peatreener seda ei soovi aga loodame ikka parimat
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Täna siis Rüütli kogus omale miinuse

Kommentaar

suur miinus
                  www.ehrakennus.ee
                  Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Mille alusel Hr.Rüütli koondist koostab?Kas üldse temal lastakse otsustada keda kutsuda keda mitte?Võiks ju vähemalt uurida kuidas koondise kanditaatidel läheb aga tundub et seda ei tehta,muidu oleks ju ta kursis sellega kas Londak on terve ning kuidas mängu koormusega on,tuleb välja et meie boss seda ei tea ja ei tee.

Kui Rüütli petreeneriks valiti siis olin väga selle poolt ja lootsin et asjad muutuvad veel paremaks aga tegelikus on see mis hetkel toimub?
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                      aga tegelikus on see mis hetkel toimub?
                      jah, nii see üldiselt on...
                      Which ship has never docked at Liverpool?
                      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        Mille alusel Hr.Rüütli koondist koostab?Kas üldse temal lastakse otsustada keda kutsuda keda mitte?Võiks ju vähemalt uurida kuidas koondise kanditaatidel läheb aga tundub et seda ei tehta,muidu oleks ju ta kursis sellega kas Londak on terve ning kuidas mängu koormusega on,tuleb välja et meie boss seda ei tea ja ei tee.

Kui Rüütli petreeneriks valiti siis olin väga selle poolt ja lootsin et asjad muutuvad veel paremaks aga tegelikus on see mis hetkel toimub?
                        Oota ikka mängutulemus Armeeniaga ära, ära ennem siin halvustama kuku.

Kommentaar

budulojus, ma loen sinu postist välja, et sa pole sellega rahul, et Rüütli ei kutsunud Londakut Koondisse? Minuarust oli ka ära põhjendatud, miks Londak välja jäi. Ma ei vaidle vastu, Londak on praegusel hetkel meie parim väravavaht, kuid olegem ausad, et tal oli vigastus ja kui ta korralikult mängida ei saa siis pole teda ka mõtet koondisse kutsuda, vähemalt hetkel mitte. Meil on ka teisi häid väravavahte ja las nüüd saab keegi neist võimaluse end näidata.
                          Last edited by Madridi Atletico; 12.03.09, 11:28. Põhjus: viga

Kommentaar

Selge ju miks Londak välja jäi - Aksalu vaja poeaknale upitada.

Kommentaar

Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitust
                              budulojus, ma loen sinu postist välja, et sa pole sellega rahul, et Rüütli ei kutsunud Londakut Koondisse? Minuarust oli ka ära põhjendatud, miks Londak välja jäi. Ma ei vaidle vastu, Londak on praegusel hetkel meie parim väravavaht, kuid olegem ausad, et tal oli vigastus ja kui ta korralikult mängida ei saa siis pole teda ka mõtet koondisse kutsuda, vähemalt hetkel mitte. Meil on ka teisi häid väravavahte ja las nüüd saab keegi neist võimaluse end näidata.
                              Oota ja Kotenko saab praegult korralikult mängida. Nagu Pavel ise mainis, siis on ta viimased 4-5 sõprusmängu kaasa teinud. Ei teaks küll, et Kotenko saaks suurema arvuga uhkeldada.

Isikiklikult mul savi milline vv. Eks pärast mängu ole näha kas oli õigustatud või mitte, aga no asjaajamine paistab jälle selline kusekõva olevat.
                              fc pohmell

Kommentaar

Pohlak juba kaitseb ja Rüütli kiunab Õhtulehte et nad liiga vara kanditaatide nimed avaldasid.
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X