320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kui Rüütli nüüd tükk aega koondisega ei tegele siis hakkab Flora seis paranema, aga kui tulevad koondise mängud siis vajub Flora teisejärguliseks.

    Kommentaar


      Tarmo Rüütli-mees kes hävitab Eesti jalgpalli tippklubi?

      Ruttu oleks vaja uut treenerit, tõesti no.

      Kommentaar


        Kui Rüütli koondisest maha võtmine aitaks siis oleks see parem variant, saab koondisele kellegi parema ja Rüütli saab rahulikult Florale keskenduda. Klubides sobib tal rohkem treener olla.

        Kommentaar


          asi ongi sellest, et koondisele ei saa keagi paremat. ( Vähemalt enne uskusin nii )
          , sest et mingeid Viggo Jenseni trompe ja värki ma enam näha ei taha.. Ainult kui keegi siis Inglane, rööviks hirmsa papiga soomelt selle baxteri ära..

          Kommentaar


            Saaks, aga ilmselt ei jätku lihtsalt EJL-l vastavaid vahendeid uue treeneri palkamiseks. Ise sooviks näha treenerit nt Hispaaniast, Itaaliast või Portugalist. Tooks ehk natukene kuumemat verd Eesti koondise põhjamaisetesse mängijatesse.

            Kommentaar


              Selge on see, et Rüütli vajab väljavahetmist. Ta saab meie kohalikus liigas hakkama aga nende teadmistega koondist kaugele ei vii. Rüütli peab teadmisi koguma kuskil välismaal ja simaringi laiendama, et saada koondisetasemel treeneriks.
              Njah, soomlaste Baxter oleks hea küll. Leedukate treener oleks reaalsem variant vist? Tegemist on päris tegija tüübiga ja näha, et Leedukate mäng on hoopis teiselt planeedilt paari aasta tagagusega võrreldes. Mees on juhendanud FC Portot ja Porugali U21 koondist.
              Huvitav, kas Nõmme Kalju brassist ei saaks asja? Tundub ka tark vend olevat. Kogemused kodumaalt, Taist ja Soomest vist. Arvatavasti vist mitte aga oleks vb etem tüüp ja taskukohasem ka.

              Aga noh...see kõik on lihtsalt minu mõttekäik

              Kommentaar


                Arvan, et see valiktsükkel ei juhtu küll mitte midagi. Ehk tegelikult on ju Rüütli ja seega ilmselt ka EJL tulemustega enam-vähem rahul. Ka ise vaadates pole olnud mitte midagi hullu, kui välja arvata Bosnia käest saadud saun. 3-2 Belgiaga võõrsil ja 0-3 Hispaania käest ei ole just kohutavad tulemused. Kuigi jah, siia jääb ka see 0-2 kaotus Kasahhidelt, mis samuti eriti tore pole. Seega, eks järele jäänud mängud näitavad, mis saab.

                Kommentaar


                  Algselt postitas pedro
                  Ma just mõtlesin, et Nõmme Kaljul oleks uut treenerit vaja, sest materjal on hea, aga mäng&tulemused kehvad.
                  Sa pakud välja, et mees võiks A-koondist juhendada. Mina arvan, et Getulio ei saa praegu Kaljuga hakkama ega saaks kindlasti ka koondisega.
                  See on minu arvamus.

                  Koondisele oleks vaja uut treenerit- see on selge. Läti, Leedu, Soome kõik liiguvad kuhugi, meie mitte. Pigem on mängupilt halvemaks läinud.
                  Jelle aja lõpupoole tundus mulle esimest korda, et asi on arenenud ning koondis hakkab vaikselt ka jalgpalli mängima.
                  Hetkel on meie koondises osavaid mängijaid küll (Kink, Klavan, Vassiljev, Purje, Zenjov, Lindpere, Oper näiteks)- nüüd oleks vaja tasemel treenerit, kes näeks ära, kuidas mehed õigesti mängima panna. Nagu näha, siis Eestis meil paraku sellist treenerit hetkel ei ole.
                  Esiteks vabandan, kui ma ei olnud kursis Kalju käekäiguga. Aga nii palju, kui ma lugenud olen, siis on meeskonnas päris suured muudatused. Natuke liiga palju uusi mehi ja kokkumäng võtab aega. Peale esimest head hooaega meistriliigas on ootused liiga kõrged. Järgmine aasta ehk. Plus on Kaljul vist päris palju vigastatuid mängijaid. Ja ega ma ei ütlegi, et Getulio oleks ideaalne variant aga tundub parem, kui Rüütli.

                  Kommentaar


                    Sa teed nalja? Sorry, aga sa ei saa jalgpallist eriti hästi aru.

                    Kommentaar


                      Vaatades su postitusi, siis ei saa üldse aru mida Sina siin teed. Ma üritan vähemalt mingit teemat aretada ja rääkida jalgpallist, mitte ei aja suvalist jama.

                      Kommentaar


                        Ega seda siis põhjendama ei pea, et Rüütli hea treener on ja Aurelio mitte nii hea. See on niigi selge. Rüütli on Obama ja Aurelio on Joe the Plumber.

                        Kommentaar


                          Rüütli on ka Joe the Plumber, kui vaatada ta viimaseaja skille. Ega ta Aureliole enam alla ei jäägi

                          Kommentaar


                            Ebaõnnelik viik Armeeniaga ja siis võit? Ja viik Türgiga?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                              Ebaõnnelik viik Armeeniaga ja siis võit? Ja viik Türgiga?
                              Kehvad tulemused ju. Meie koondislased on ju tasemelt euroopa tipp ja rüütli süü et tulemused nõnna kehvad on.

                              Kommentaar


                                Viik Türgiga oli tõesti hea. Ma ei tea, kuidas Eesti selle võidu sai, sest mängupilt oli ju jube. Mehed klubides esinevad hästi saavad tihti väljakule aga koondises on kuidagi kuul koos. Ei osata midagi teha ega kuhugile liikuda. See peaks olema treeneri töö, et see neile selgeks teha. Ma olen Rüütli endaga jalgpalli mänginud ja ta muhe sell. Selline inimene, kellega on hea baaris juttu rääkida. Aga treenerina tundub ta olevat liiga leebe ja vaoshoitud.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X