320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mis te arvate fc tabivere tänasest väravavahist emü vennad?

Kommentaar

Algselt postitas K2sn Vaata postitust
      Fc ABJA - Fc Puka 1:0
      Jap poolaeg 0:0 värav Gert Seegel 60' otseõhust ühepuutega alla paremasse nurka

Mängust: Eks esimesel poolajal kerge ülekaal Puka võiskonnal aga mida aeg edasi sai ka Abja oma mängu vähegi käima Pukal esimesel poolajal 100% väravavõimalus,kus Abja keskkaitsija eksis ja Puka ründaja pääses 1-1 le väravavahiga õnneks oli Abja vv see kord tasemel ja päästis halvimast.
      II poolaeg võituslikult mõlemalt poolelt ja 60' õnnestus Abjal efektne värav lüüa nimelt kesväljal võitluses võitis Martin õhuvõitluse suunates peaga mänguvahendi Gerdile ja viimane lõi efekse värava teenides ka pärast väravat kohtunikult kollase kaardi sõnaeest mida ei tohiks kasutada,peale väravat lagunes hetkeks Puka mäng ja 77' oli seda puhku nüüd Abjal(Gerdil) suurepärane võimalus eduseisu suurendada minnes 1-1 omakorda Puka väravavahiga,kuid löök tabas põiklatti.
      Eks oma süü oli ka Karksi-Nuia väljakul.

Aga tänud Pukale mängu eest ja eks teises reingis kohtume taas
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
        tabivere 1:3 emü
        tegelt natuke üllatav tulemus minujaoks, keegi mängust ka räägib ja kuidas väravad? üllatav seetõttu et mitte EMÜ halb oleks vms, väga võitluslik ja asja a tabivere ka nüüd halba muljet pole jätnud

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
          oodake mäng nendega ära saad teada miks
          järgmine mäng nendega tuleb suurem pakk neile meie poolt
          edit: Ma just ütlesin midagi, aga nüüd koristasin ära.

Kommentaar

EmU sai t2na teenitud v6idu.....tegelikult Tabivere 1 v2rav oli v2ravavahi syyl aga ylej22nud l66gid ei antud talle erilisi v6imalusi.....

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
              Jap poolaeg 0:0 värav Gert Seegel 60' otseõhust ühepuutega alla paremasse nurka

Mängust: Eks esimesel poolajal kerge ülekaal Puka võiskonnal aga mida aeg edasi sai ka Abja oma mängu vähegi käima Pukal esimesel poolajal 100% väravavõimalus,kus Abja keskkaitsija eksis ja Puka ründaja pääses 1-1 le väravavahiga õnneks oli Abja vv see kord tasemel ja päästis halvimast.
              II poolaeg võituslikult mõlemalt poolelt ja 60' õnnestus Abjal efektne värav lüüa nimelt kesväljal võitluses võitis Martin õhuvõitluse suunates peaga mänguvahendi Gerdile ja viimane lõi efekse värava teenides ka pärast väravat kohtunikult kollase kaardi sõnaeest mida ei tohiks kasutada,peale väravat lagunes hetkeks Puka mäng ja 77' oli seda puhku nüüd Abjal(Gerdil) suurepärane võimalus eduseisu suurendada minnes 1-1 omakorda Puka väravavahiga,kuid löök tabas põiklatti.
              Eks oma süü oli ka Karksi-Nuia väljakul.

Aga tänud Pukale mängu eest ja eks teises reingis kohtume taas

Jh mina olengi see puka ründaja kes eksis sinu arvates 100 % lt täpsuselt väravale(ega tühi värav ees olnud, kui sina oleks värava suul olnud oleks pall koos sinuga võrgu taga nurgas olnud. teiseks- kuidas sina seda said näha kui sa tegid putka taga suitsu ju see ei ole just ilus eeskuju meeskonnale kes on paremad kui sina lapsepõlves.
              Aga see selleks, edu edaspidiseks ja eks siin arenal näeme!
              Tervitusi sulle ESKIMO!
              FCE Puka

Kommentaar

Algselt postitas Mr. T Vaata postitust
                Jh mina olengi see puka ründaja kes eksis sinu arvates 100 % lt täpsuselt väravale(ega tühi värav ees olnud, kui sina oleks värava suul olnud oleks pall koos sinuga võrgu taga nurgas olnud. teiseks- kuidas sina seda said näha kui sa tegid putka taga suitsu ju see ei ole just ilus eeskuju meeskonnale kes on paremad kui sina lapsepõlves.
                Tervitusi sulle ESKIMO!

see on lahe, et uued meeskonnad ja uued lobamokad neljandasse liigasse jõudnud on. Samas rikub ära kuidagi - kunagi oli tore liiga - aga võib-olla ma olen vanaks jäänud.

P.S. Meil saab ainult paremaks minna - edu ka teistele

Kommentaar

Aspen 1 : 3 Welco
                  vähemlt nii väidab jalkaliidu koduleht
                  E: olen rahul

Kommentaar

no ega ma nii odav ka nüüd ole, et kohe foorumis avalikult seda kuulutada. võit tuli lihtsalt tänu kogemustele võiks öelda. tabivere sai viigi kätte ja oodata oli, et tabivere paneb pressi peale ja nii ka läks. kuid see mängis meile trumbid kätte. kaitses enam eriti ei püsitud ja eelmisest mängust tegime meie omad järeldused ja panime kaitse lukku. ning no ausalt väravavahi kohta pole mul midagi öelda halba. pigem olime võidu nimel enamaks suutelised seekord. meie väravavht nullis kaks 1:1le ära ja nii see võit tuli. paistis, et tabiverel pole sellist vanemat ja kahejalaga maas olevat playmakerit, kes suudaks vajalikul hetkel kaaslasi õigeid tegusi tegema panna. muidugi üks asi veel- sellisel väljakul ei tohiks hetkel küll mängida nagu seda on tabiveres. aga kui mängida siis võiks selle kiiremaskorras üle rullitada. muidu oli pehme nagu kääriku, künklik nagu põllu tn staadion ning lühike nagu võhma plats.
                    pommitaja

Kommentaar

Tervitusi sulle ESKIMO!
                      Mr. T foorum ei ole koht selliseks sõnavõtuks! Palun ära kaotusekibeduses enam nii siia kirjuta. Kaotus on kaotus ja peale kaklust enam ruskatega ei vehita
                      www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas cru Vaata postitust
                        Aspen 1 : 3 Welco
                        vähemlt nii väidab jalkaliidu koduleht
                        E: olen rahul
                        Mina olen ka rahul, kuigi taaskord vigastasin ennast(pole hullu, võiduõlle parandab haavad, vähemalt täna õhtul ei tunne ma enam valu).
                        esimene poolaeg 0:1 Welcole, värav: Erikson. suhteliselt väravavahi kala, aga samas ilus pall ette ja kindel tegutsimne ründajalt. Aspen jättis suurepärase võimaluse kasutamata, kui ründaja lõi 0:0 seisult tühjast väravast mööda. muidu suht võrdne mäng.
                        teine poolaeg: 1-1 värav: särgil oli kirjas janar, kui ma ei eksi. one man effort: kauglöök, posti põrkest.
                        1-2: Valtna. suurepärane kauglöök. Aspeni väravavaht jäi antud olukorras lihtsalt liiga lühikeseks.
                        1-3: Noormets. Suurepärane sööt Matiselt (Ulp). 1-1 olukorras ründaja ei eksinud.
                        mäng oli suhteliselt meie oma. samas oli olukordi ka aspenil. pärast 2-1 Aspen suht lagunes.

üldiselt: Tunduvalt teenitum võit kui eelmine võit aspeni vastu karikas.
                        Pärast mängu ütlesid aspeni mehed, et mäng oli meie. seega kui juba ise tunnistati, siis järelikult olime ikka veidi üle.

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                          Mr. T foorum ei ole koht selliseks sõnavõtuks! Palun ära kaotusekibeduses enam nii siia kirjuta. Kaotus on kaotus ja peale kaklust enam ruskatega ei vehita

Sry jh, keesin veits üle, mäng on mängitud ja tagant järgi targutamisel pole mõtet! Ju olid siis vastased paremad tänasel päeval, respekteerin seda!
                          FCE Puka

Kommentaar

Sry jh, keesin veits üle, mäng on mängitud ja tagant järgi targutamisel pole mõtet! Ju olid siis vastased paremad tänasel päeval, respekteerin seda!
                            ma arvan et me respekteerime kh teid

suht v6rdsed oleme tegelt

aga m2ngu kohtunik oli kyll imelik...

esimesel poolajal oli teie poolt teisel poolajal hakkas meie poolt vilistama

Kommentaar

Hea uudis on see,et FC Abjal on oodata täiendusi kui kõik läheb plaanipäraselt EJL paberitega, siis järgmiseks kodumänguks Aspeni vastu on nad väljakul:P
                              Olen see kes olen

Kommentaar

olime jh tglt võrdsed, seda oli ka arvata aga juu seekord võitis ikka parem meeskond!tglt tegi kohtunik ikka hea partii, mõned kergelt antud vead küll aga ega üksi vilistada pole lihtne, kuid distsipliin oli hea! karistas siis kui vaja!
                                edu edaspidiseks!

Kommentaar

Working...
                                X