Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Paju Vaata postitust
    Welco-Aspen 0:1
    Welco huvitav fännikoor tänab omakorda Aspenit, et teil on mängija, kes jagab mõnusalt biiti ja on muidu muhe. Nagu päriselt. Hea vaheldus mölisejatele ja löögivendadele. Kaks pöialt püsti!

Aga kas selle Valtna kollasega ei ole mitte sellist teemat, et jalgpallireeglite järgi on kapitaanipaelaga vennal õigus kohtunikult vilistatud olukorra kohta täiendavat informatsiooni küsida? Või ma ei tea kah.
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitust
      Welco huvitav fännikoor tänab omakorda Aspenit, et teil on mängija, kes jagab mõnusalt biiti ja on muidu muhe. Nagu päriselt. Hea vaheldus mölisejatele ja löögivendadele. Kaks pöialt püsti!

Aga kas selle Valtna kollasega ei ole mitte sellist teemat, et jalgpallireeglite järgi on kapitaanipaelaga vennal õigus kohtunikult vilistatud olukorra kohta täiendavat informatsiooni küsida? Või ma ei tea kah.
      Et teie kapten lihtsalt küsis midagi kohtunikult üle ja sai kollase? Huvitav...
      FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas Onopko Vaata postitust
        --------
        see on ka mitte hea variant, selle parast , puhapaeval on juba reserveeritud ja makstud puhkemaja , ja meie kyik parast pulma syidame ara!!!!!!!
        miks teie ei viitsi laupaeval kell 10.00 mangida?????vyi edasi lykata viimase ringina?????
        lihtsalt saage aru , et puhapaeval pool meue meeskonda puudub!!! meil tuleb aint 7-8 meest mitte p6hi koosseisu . Kui teile on vaja sellised 3 punktid!!!! siis ok!!! loodan et tulete meile vastu!!!!
        treener, u menja po pjane eshe lu4she polu4aetsa igrat v futbol
        Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Kusjuures oli nii jah, üldiselt pole me vaidlustanud ühtki Valtna suupruukimise eest teenitud kaarti. Kuid antud juhul ta küsis lihtsalt mida meie kaitsja tegi et viga vilsitati. Vastust ei tulnud, küsis uuesti ja selle peale kohtunik reageeris täiesti üle. Ja küsimus oli väga rahulikul toonil esitatud, a noh, jah.
          Aga noh,ega see polnd peapõhjus miks kaotasime

Kommentaar

Ei tahaks Tabivere eufooriat lõpetada aga teiega mängus olid Quattromedil pooled põhimehed puudu ja need "paksud ründajad" olid väravavaht ja kaitsja.

Paraku on nii, et tõsiselt on end sel aastal suudetud kokku võtta vaid eeldatavalt tugevamate meeskondade vastu.

Kaitz, kas te mängite nüüd Abjas või ikka Karksi staadionil?

Kommentaar

Algselt postitas raunz Vaata postitust
              Ei tahaks Tabivere eufooriat lõpetada aga teiega mängus olid Quattromedil pooled põhimehed puudu ja need "paksud ründajad" olid väravavaht ja kaitsja.

Paraku on nii, et tõsiselt on end sel aastal suudetud kokku võtta vaid eeldatavalt tugevamate meeskondade vastu.

Mängime selle hooaja ikka Karksi-Nuias.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Selline küsimus FC Aspenile,kas oleksite nõus XV vooru kohtumise paaritunni võrra edasi lükkama? FC ASPEN - FC ABJA 17.aug kell 17.00(oli 15.00). Tänan.
                Olen see kes olen

Kommentaar

heh, tore et saime siis üle pika aja hea mänguga maha, peaks poistele hea meeleolu tekitama viljand tuleviku mänguks:P. tabivere mängu kohta peab küll tunnistama, et kohal olid folgiriismed meeskonnast. suur paks ründaja olin siis mina ise, oleks parema meelega seisnud oma õigel kohal väravas. aga tahtsin öelda, et tabivere poisid mängisid ka hästi ja korralik võit oli teenitud.
                  igatahes pange hästi, ma olen aastakese eemal armsast neljandast liigast ja katsun soomes FF Jaro meeskonna juures kogemusi omandada, meediatöö kogemusi siis peamiselt :P

Kommentaar

Erilisi vahetusi ei näinud esimese ja teise meie mänguga, vb see,et seekord tundus olevat parem väravavaht.....ja nende suurte Kalevipoegadega oli meil raskem seekord hakkama saada.... kaitse oli sama mis esimene mäng... ründajaid ja poolkaitsjaid ei pannud ma üldse teil tähele, kumbki mäng... ainult need pikad jäid meelde sest nad meie pikeimast mehest mingi meetri jagu pikemad

Kommentaar

Jah, kahjuks olid mõlemas mängus paljud põhimehed puudu. Eks siis peame ootama järgmist hooaega, et revanš võtta.

Kommentaar

Ahoi! Tabivere pole eufoorias olnudki sellest mängus tõtt öelda! üldiselt nadise mängupildiga võita pole saavutus! saaks mängupildi korda oleks nagu rohkem põhjust eufooriaks! niisama enamjaolt kaootiliste rünnakulahendustega skoorimine ei tekita erilist rahuolu või nii.. maitea küll kuidas teil on
                        //

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                          eiei, mis laup, pakkumine oli et kas mäng pidada reede õhtu või laupäeva hommiku kell 10, see ei sobinud meile, ja pakkusime ise vastu et teeme mängu pühapäeval kella 12 asemel kell 18:00!

see on ka mitte hea variant, selle parast , puhapaeval on juba reserveeritud ja makstud puhkemaja , ja meie kyik parast pulma syidame ara!!!!!!!
                          miks teie ei viitsi laupaeval kell 10.00 mangida?????vyi edasi lykata viimase ringina?????
                          lihtsalt saage aru , et puhapaeval pool meue meeskonda puudub!!! meil tuleb aint 7-8 meest mitte p6hi koosseisu . Kui teile on vaja sellised 3 punktid!!!! siis ok!!! loodan et tulete meile vastu!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Onopko Vaata postitust
                            Hehee, reeded on siin otepääl karmid Aga äge, haserv koputab otepää südametunnistusele, et kui võidavad sis ei jääks õige võidumaitse suhu
                            FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                              Hehee, reeded on siin otepääl karmid Aga äge, haserv koputab otepää südametunnistusele, et kui võidavad sis ei jääks õige võidumaitse suhu
                              saame otepääst kah aru..kui juhtubki nii,et haserv tuleb jumal teab mis rivistuses kohale ja eeldatavalt pähe saab siis otepääle on teise koha kindlustamiseks neid kolme punni hädasti vaja.samas olgem ausad,peab ikka midagi väga peesse minema,kui hooaja löpus ei ole haserv esimene ja otepää teine.tabivere ei hiilga just stabiilsusega ja luunja on kah suht lolle punkte ära kinkinud(mäng tabivere ja med-iga).iseenesest oleks köige lahedam mängida viimases voorus.paneks siis nagu liigale toreda punkti.eks näis siis..löppsöna jääb otepääle..
                              nr 31

Kommentaar

vahetada kell 12.00 -> 10.00 see ei ole suur asi ma arvan. Ma ei usu, et palju inimest plaanis kell 10.00 midagi huvitavamat teha Ega teine asi, et ei viitsi
                                Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Working...
                                X