Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vahis Vaata postitust
    saame otepддst kah aru..kui juhtubki nii,et haserv tuleb jumal teab mis rivistuses kohale ja eeldatavalt pдhe saab siis otepддle on teise koha kindlustamiseks neid kolme punni hдdasti vaja.samas olgem ausad,peab ikka midagi vдga peesse minema,kui hooaja lцpus ei ole haserv esimene ja otepдд teine.tabivere ei hiilga just stabiilsusega ja luunja on kah suht lolle punkte дra kinkinud(mдng tabivere ja med-iga).iseenesest oleks kцige lahedam mдngida viimases voorus.paneks siis nagu liigale toreda punkti.eks nдis siis..lцppsцna jддb otepддle..
    vahur, napilt hakkasin nutma nii liigutavalt kirjutasid..oh
    Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
      vahetada kell 12.00 -> 10.00 see ei ole suur asi ma arvan. Ma ei usu, et palju inimest plaanis kell 10.00 midagi huvitavamat teha Ega teine asi, et ei viitsi
      preagu on kalendris mäng 07.09 kell 12:00
      teie soov oli lükate seee 06.09 kell 10:00 see pole päris sama ju?
      muidugi tahaks teiega täiskooseisus mängida, ja sellist poolikut võitu ma küll ei sooviks,
      aga see jutt et osad põhimehed puudu vms, kui nüüd meenutada mängisime kevadringis omavahel nii et meil puudusid 3-4 põhikooseisumeest, ntx mõlemad keskkaitsjad
      loodan et leiame mingi lahenduse kokkuvõttes ikkagi et hundid söönud ja lambad terved

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
        preagu on kalendris mäng 07.09 kell 12:00
        teie soov oli lükate seee 06.09 kell 10:00 see pole päris sama ju?
        muidugi tahaks teiega täiskooseisus mängida, ja sellist poolikut võitu ma küll ei sooviks,
        aga see jutt et osad põhimehed puudu vms, kui nüüd meenutada mängisime kevadringis omavahel nii et meil puudusid 3-4 põhikooseisumeest, ntx mõlemad keskkaitsjad
        loodan et leiame mingi lahenduse kokkuvõttes ikkagi et hundid söönud ja lambad terved
        ei ole see sama pulmad on kell 14 ja need ei saa t6sta!

me sellel 7 inimest ei leia rangelt noh -3 punni ei tee meile midagi.... kui leiate teine aeg siis okey

Kommentaar

Kuulge HaServ, jutt ei ole ju sellest, et te pulma ei saaks minna. Isegi mitte sellest, et te kaineks ei jõua saada, sest me ju pakume õhtul kell 18.00. mängu aega. Jutt on ju sellest, et teil on õhtul mingi place kinni pandud, kus edasi tina panna. Vaat selle pärast ei peaks me küll oma plaane ümber tegema. Aitab sellest jutust nüüd.

Kommentaar

Rändurid

nonii, endal nüüd esimene mängukogemus lõunacoonis seljataga ja võin uhkusega teatada, et olen saanud kõigis neljas coonis palli taga ajada. seoses sellega tahcin uurida, et kas on veel palju selliseid rändureid siin foorumis, kes nii põhjas, läänes, idas, kui ka lõunas liigajalgpalli mänginud?

PS Ha-Servi poisid, püüate liialt rõhuda sellele, nagu tahax otepää teilt niisama punne kätte saada. need punnid võtame teilt ära nii kui nii, üx puha kas olete pooliku või täis saciga Pühapäeva õhtul kella 6-x peaxite piisavalt mänguvormims olema küll, miskisse sauna minek ei ole piisav põhjendus mu arust. Pealegi ei ole oktoobrikuus käärikul väga mõnus mängida....

Kommentaar

Algselt postitas KertK Vaata postitust
              nonii, endal nüüd esimene mängukogemus lõunacoonis seljataga ja võin uhkusega teatada, et olen saanud kõigis neljas coonis palli taga ajada. seoses sellega tahcin uurida, et kas on veel palju selliseid rändureid siin foorumis, kes nii põhjas, läänes, idas, kui ka lõunas liigajalgpalli mänginud?

PS Ha-Servi poisid, püüate liialt rõhuda sellele, nagu tahax otepää teilt niisama punne kätte saada. need punnid võtame teilt ära nii kui nii, üx puha kas olete pooliku või täis saciga Pühapäeva õhtul kella 6-x peaxite piisavalt mänguvormims olema küll, miskisse sauna minek ei ole piisav põhjendus mu arust. Pealegi ei ole oktoobrikuus käärikul väga mõnus mängida....
              siinkohal tuleb vist tunnustada warriori poisse,pärast nendega mängimist on sinu enesekindlus oluliselt töusunud.
              nr 31

Kommentaar

siinkohal tuleb vist tunnustada warriori poisse,pärast nendega mängimist on sinu enesekindlus oluliselt töusunud.
                warriori poisse selles küll süüdistada ei saa... pigem on see enesekindlus päris kõrge olnud alates sellest, kui mõned liidermeeskonna omad kindlast liiga võidust rääkima hakkasid... tasakaal peab ju olema

PS warriori poisid võitlesid kõvasti ja isuga, nii et minu poolt küll respect!

Kommentaar

pohui las olla + - , SHurik maksab

Kommentaar

Keegi väravavahti ei otsi?

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                      Poole hooaja pealt töötu ?

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                        Mine Abjase Kaitz võtab suu hea meelega vastu

Kommentaar

Algselt postitas Caos Vaata postitust
                          Mine Abjase Kaitz võtab suu hea meelega vastu
                          Kahjuks on selleks aastaks juurde registreerimise aeg täis, seega proovi uuel hooajal

Kommentaar

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
                            Kahjuks on selleks aastaks juurde registreerimise aeg täis, seega proovi uuel hooajal
                            Noo aga trenni võib ju ikka minna.

Kommentaar

Kui oled Tartu inimene või selle lähistelt siis võid huvi korral JK Luunja treeningutest osa võtta Esmasp. 19.30 ja Kolmap. 20.00

Kommentaar

ˇolen tabiverest ja ei ole töötu lihtsalt uuriks äkki keegi tahaks ja klubi võiks selline olla kus on väravavahi trenn

Kommentaar

Working...
                                X