Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuule ...Jalgpall on taktikaline mäng ,aga mitte kes rohkem palli vastaste poole peale lööb....Mäng oli väga jõuline ja Tääksi sats on väga hea! Nii et edu Tääksile ja lihvige oma rünnaku lõpetamised siis on tulemus ka parem.
Kohtumiseni sügisringis!
Kui Tääksi juhtpositsioon oli üllatav, siis Suure-Jaani oma veel üllatavam. Mitte et ma kellegile tahaks liiga teha, kuid minu arvamuse kohaselt suht kesised satsid mõlemad (no offence). Igatanes v'ga üllatav tabeliseis minu arvates ning loodame, et üllatused veel ei lõppe..
Kui Tääksi juhtpositsioon oli üllatav, siis Suure-Jaani oma veel üllatavam. Mitte et ma kellegile tahaks liiga teha, kuid minu arvamuse kohaselt suht kesised satsid mõlemad (no offence). Igatanes v'ga üllatav tabeliseis minu arvates ning loodame, et üllatused veel ei lõppe..
Sinu arvamus aga mille poolest, siis Tõrva parem on ??
Sinu arvamus aga mille poolest, siis Tõrva parem on ??
Ei ole väitnud, et Tõrva parem on. Minu arvamusel on need võistkonnad lihtsalt nõrgad võrreldes teiste võistkondadega, kes meie liigas varem mänginud on või kes hetkel tagapool on. Mängutase tundub lihtsalt madal. Vähemalt selline mulje on jäänud nende vastu mängides.
Kesised satsid???...Ok see sinu arvamus aga ikkagi põhjenda miks?
Minu arvamus on, et sel aastal VI-S on tegu päris heade võistkondadega kes on oma tasemelt suht võrdsed.
Alustame Põlvast kes meie alagrupis asub 1 punktiga viimasel kohal,aga sellegi poolest ma julgen väita sügisringis nad veel näitavad ennast kuna iga mänguga lähevad nad järjest paremaks.Ja see võistkond kes siin eelnevalt kirjutas :"me lihtsalt jooksime nad üle",ütlen teile võibolla järgmine kord teil ei ole seda jooksjat kaasas ja saate ise pähe).
Aspen 8 punkti.
Mängu alguses lööge oma võimalused ära ja siis hoidke oma eduseisu ,aga mitte väsitage ennast.Muidu lõpus te lihtsalt annate mängu käest ära.
Tartu Löök 9 punkti.
Pange omavahel info liikuma ,et ei oleks seda olukorda kus ei saa satsi kokku.Teil on väga hea eesliin ja kiired ,tehnilised ründajad.
Võru JK II 10 punkti.
Noor võistkond kes alles otsib oma mängu ja sügisringis üllatab päris mitmel korral!
Tõrva Warrior 13 punkti.
Minu soovitus teile,parandage oma võistkonna sisekliimat,aga mitte ärge lööge peale mängu üksteisel kulmud rulli.Te olete üks võistkond ja toetage üksteist ja kindlasti teie tabeliseis pareneb.
Otepää II 16 punkti.
Poistest on saanud mehed kes veeretavad palli päris kenasti .Suhtuge mängudesse tõsisemalt,ärge võtke nii lõdvalt ja siis teil läheb hästi.
Quttromed 18 punkti.
Väga hea keskväli,loevad mängu ,ehitavad ülesse,aga liiga pikk liidripositsioon vist natuke uinutas teid ja nüüd vitsad käes.Sellegi poolest on tegu väga hea tiimiga kes proovib jägmises ringis oma positsiooni tagasi võita.
Tääksi 18 punkti.
Mängu tahet on palju,aga mängu käike vähe. Proovige nii teha et keskväljamängijad ,kes valdavad ilusti palli,leiaks ka lahendusi kuhu palli edasi toimetada ja loomulikult rünnaku lõpetamised.
Suure-Jaani United 20 punkti.
Mehed leidke omale tööd Eestist et ei peaks pool võistkonda alati väljamaal olema ja loodame et keskkaitsja ja kapten paraneb oma vigastusest ning sügisvoorus on uuesti põhikoosseisus.
No nii saigi kokkuvõte tehtud . Ilusat jaanipäeva kõigile!
Ei ole väitnud, et Tõrva parem on. Minu arvamusel on need võistkonnad lihtsalt nõrgad võrreldes teiste võistkondadega, kes meie liigas varem mänginud on või kes hetkel tagapool on. Mängutase tundub lihtsalt madal. Vähemalt selline mulje on jäänud nende vastu mängides.
Nu kaudselt sa siiski väidad,et Tõrva on parem,kindlasti ei vaidlevastu ehk ongi,aga nagu eelpool öeldi tehke oma sisekliimakorda,minumäletamistmööda oled võistkonna kapten. Aga tehke suvel trenni ja tõestage ennast siis sygisringis.
Edastan teile ühe Tõrva fänni huvitava mõttelennu ja ennustuse:
Ma siin analüüsisin veidi tabeliseisu ja vaatan, et sügisvooru esimesed kaks ja viimased kaks mängu on kõige tähtsamad.
Tegin väikese ennustusarvamuse, mis on vägagi realistilik.
Tõrva võidab kohe Tääksit ja Quattromedi otsa. Põlvat võidetakse ja Võrule kaotatakse suure ebaõnnega. Suure-Jaanit võidetakse ja viigistatakse viimases voorus Otepääga (olles ise veel pettunud). Kogutakse 24st võimalikust 19 punkti ja lõpetatakse 32 punktiga.
Tabeli liider Suure-Jaani saab 7st mängust lisaks Tõrvale veel kaotuse Tääksi ja Quattromedi käest ja kogub 12 punkti ja kokku 32 punkti.
Tääksi kaotab Tõrvale ja viigistab Võru ning Quattromediga. Saadakse kokku 32 punkti.
Quattromed kaotab Tõrvale ja viigistab Tääksi ja üllatusena veel Aspeniga ja kogub 32 punkti.
Seega saavad kõik liidrid 32 punkti ja hakatakse lugema väravaid. Kuna aga sügisvoorus on Tõrva ründemasinal Martin Orlol palju parem realiseerimisprotsent (kohati isegi üle 30%) võidab Tõrva väravatevahega liiga!
Palju õnne teile!
Nüüd lugedes peab muidugi tõdema, et Quattro ja Tääksi on omavahelised mängud juba ära pidanud..
Ma siin analüüsisin veidi tabeliseisu ja vaatan, et sügisvooru esimesed kaks ja viimased kaks mängu on kõige tähtsamad.
Tõrva võidab kohe Tääksit ja Quattromedi otsa. Põlvat võidetakse ja Võrule kaotatakse suure ebaõnnega. Suure-Jaanit võidetakse ja viigistatakse viimases voorus Otepääga (olles ise veel pettunud). Kogutakse 24st võimalikust 19 punkti ja lõpetatakse 32 punktiga.
Tabeli liider Suure-Jaani saab 7st mängust lisaks Tõrvale veel kaotuse Tääksi ja Quattromedi käest ja kogub 12 punkti ja kokku 32 punkti.
Tääksi kaotab Tõrvale ja viigistab Võru ning Quattromediga. Saadakse kokku 32 punkti.
Quattromed kaotab Tõrvale ja viigistab Tääksi ja üllatusena veel Aspeniga ja kogub 32 punkti.
Seega saavad kõik liidrid 32 punkti ja hakatakse lugema väravaid. Kuna aga sügisvoorus on Tõrva ründemasinal Martin Orlol palju parem realiseerimisprotsent (kohati isegi üle 30%) võidab Tõrva väravatevahega liiga!
Palju õnne teile!
Nüüd lugedes peab muidugi tõdema, et Quattro ja Tääksi on omavahelised mängud juba ära pidanud..
Palju õnne teile!
muidu hästi, aga kui Otepää, kellest juttu ei ole, kõik teised mängud võidab...siis 32st punktist liigavõiduks ei piisa
Kommentaar