Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kaitz on tubli poiss! Loomulikult panevad esimeste võimalike punktide kätte saamine nurga taga suitsu kimuma - pida ta seda siis tribüünil või tehnilisel alal tegema. Tubli Kaitz, võtad sealt kust võtta on - jummala õige! Ja hoia ikka värske salat laual!

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Hea uudis on see,et FC Abjal on oodata täiendusi kui kõik läheb plaanipäraselt EJL paberitega, siis järgmiseks kodumänguks Aspeni vastu on nad väljakul:P
      tore kuulda siis saate näidata milleks abja on suuteline :P edu järgmistes mängudes ja et seda palli jätkuks raamidesse nii palju kui võimalik
      FCE Puka

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking Vaata postitust
        Mina olen ka rahul, kuigi taaskord vigastasin ennast(pole hullu, võiduõlle parandab haavad, vähemalt täna õhtul ei tunne ma enam valu).
        esimene poolaeg 0:1 Welcole, värav: Erikson. suhteliselt väravavahi kala, aga samas ilus pall ette ja kindel tegutsimne ründajalt. Aspen jättis suurepärase võimaluse kasutamata, kui ründaja lõi 0:0 seisult tühjast väravast mööda. muidu suht võrdne mäng.
        teine poolaeg: 1-1 värav: särgil oli kirjas janar, kui ma ei eksi. one man effort: kauglöök, posti põrkest.
        1-2: Valtna. suurepärane kauglöök. Aspeni väravavaht jäi antud olukorras lihtsalt liiga lühikeseks.
        1-3: Noormets. Suurepärane sööt Matiselt (Ulp). 1-1 olukorras ründaja ei eksinud.
        mäng oli suhteliselt meie oma. samas oli olukordi ka aspenil. pärast 2-1 Aspen suht lagunes.

üldiselt: Tunduvalt teenitum võit kui eelmine võit aspeni vastu karikas.
        Pärast mängu ütlesid aspeni mehed, et mäng oli meie. seega kui juba ise tunnistati, siis järelikult olime ikka veidi üle.
        Minu arvamus selline et mäng oli tglt vägagi võrdne, kuni hetkeni kui hüppeliigest vigastas keskmängija ning vasakkaitsjal juhtus ka jalgadega midagi, seetõttu hakkas Welcko tegema rünnakuid läbi parema ääre, mis oli nende poolt ka õigesti tehtud, sest oli näha et sealt enam vastastelt sellist vastupanu pole...
        samas 2 väravat mis Welcko poisid lõid, hindaks mina küll naljanumbriks, meie väravavahi poolt...
        Tuleb saata tüüp jõusaali või anda vähem süüa, aga nh selline lihtne pall keset väravat lati alla lasta, arvan et mitte iga mees ei saaks sellega hakkama
        ja üks värav selline et vv ronib väravast välja ilma igasuguse põhjuseta, kuna 2 kaitsjat ründajal ligi siis poleks sealt sisuliselt mingit ohtu tekkinud, aga ikka on vaja välja ronida, selles suhtes tegi 2 samasugust prohmakat...
        ausalt öeldes pole meie vv poolt nii halba mängu näinudki, aga samas tema kaitseks võin öelda et kui kaitse poleks nii lähedale vastaseid lasknud, siis poleks midagi sellist vb juhtunudki...
        annan au vastastele et suutsid targalt otsuseid vastu võtta, aga võin sisuliselt 100% öelda et sügisringis pakume sellist vastupanu nagu karikamängu esimesel poolajal ning siis loodetavasti lööme rohkem kolle ära...

Hea mäng oli Welcko poisid...

Kommentaar

Hea uudis on see,et FC Abjal on oodata täiendusi kui kõik läheb plaanipäraselt EJL paberitega, siis järgmiseks kodumänguks Aspeni vastu on nad väljakul:P
          Kuuldavasti Andres Oper ja Ragnar Klavan on FC Abjaga liitumas Ok, nali naljaks aga kas on kõvemat sorti mängumehed tulemas? Minu arust ei saa ju peale esimest vooru enam juurde regada????????
          www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas Lex2 Vaata postitust
            Kaitz on tubli poiss! Loomulikult panevad esimeste võimalike punktide kätte saamine nurga taga suitsu kimuma - pida ta seda siis tribüünil või tehnilisel alal tegema. Tubli Kaitz, võtad sealt kust võtta on - jummala õige! Ja hoia ikka värske salat laual!
            Madalamates liigades ei vaadata jah sellele karmi pilguga, aga noortele sportlastele võiks ikka eeskujuks olla ja mitte nendega poolajal koos suitsu tõmmata. Seal ju mängijad 15-16.a vanused ka
            www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
              Kuuldavasti Andres Oper ja Ragnar Klavan on FC Abjaga liitumas Ok, nali naljaks aga kas on kõvemat sorti mängumehed tulemas? Minu arust ei saa ju peale esimest vooru enam juurde regada????????

III ja IV liigas saab,aga ka kuni teatud tähtajani ja eks seda näeb väljakul kui kõvad mängumehed on
              Olen see kes olen

Kommentaar

tulle tagasi abja - puka m2ngule, niipalju kui ma t2hele panin keegi puka omadest filmis seda 2kki sai midagi kr6bedat peale ja jagab seda meiega vmt?

Kommentaar

Nu kui midagi krõbedat jäi siis oli see meie kaitsja veriseks löödud nina

Kommentaar

Ha-Serv-Rock 4:0.Raske mäng oli.Löpuks vastane lihtsalt väsis ja karistus oli kiire tulema.Tänud vastastele hea partii eest.
                    nr 31

Kommentaar

Algselt postitas K2sn Vaata postitust
                      tulle tagasi abja - puka m2ngule, niipalju kui ma t2hele panin keegi puka omadest filmis seda 2kki sai midagi kr6bedat peale ja jagab seda meiega vmt?
                      Abja värav jäi vist peale, hea raha eest saate selle omale osta :O
                      www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas jozman Vaata postitust
                        Nu kui midagi krõbedat jäi siis oli see meie kaitsja veriseks löödud nina

Nu see oli õnnetu mänguolukord ,aga kiiret paranemist noormehele.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Nu see oli õnnetu mänguolukord ,aga kiiret paranemist noormehele.
                          armid kaunistavad meest nii et tal nyyd naiste seas kõvasti lööki
                          FCE Puka

Kommentaar

FC Otepää - Tõrva 8:1

Pikem ülevaade mängust õhtul meie kodukal...
                            Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Eks oma süü oli ka Karksi-Nuia väljakul.

Tingimused on mõlema meeskonna jaoks võrdsed.

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                                Pikem ülevaade mängust õhtul meie kodukal...
                                Otepää väravad 2 x Suiste, 2 x Oja, Petuhhov, Kuld, Västrik, Ott. Kennarti värava puhul arvas Suigussaar, et pool meetrit üle joone on vähe ning Sergei teine värav jäi olematu suluseisu tõttu arvestamata. Tõrva auvärav paar minutit enne lõppu.

Kommentaar

Working...
                                X