Algselt postitas r_t
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustomamoodi huumor aga eks seda kes puulalg v kes mitte oleks mõistlik hooaja lõpus ikka lugeda? 20 mängu veel jäänud ja küllalt ruumi ükskõik kellel tõusta/kukkuda!Teine asi, et siis kas hinnatakse omavahelisi mänge või liigatabeli üldpositsiooni hooaja lõpus. Hea oleks juba hooaja algul teada saada, sest motivatsiooni võiks anda see nii mõnelegi mansale. Mäletatavasti selle nimel olid eelmine hooaeg Rocki-epa-quattro mängud eriti tulised
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustSedant küll, aga huvitav oleks ju teada, et nüüd kui Puujala idee autor Otepää eest mängima hakkas, et kas Otepää on ka üks pretendente karikaleTeine asi, et siis kas hinnatakse omavahelisi mänge või liigatabeli üldpositsiooni hooaja lõpus. Hea oleks juba hooaja algul teada saada, sest motivatsiooni võiks anda see nii mõnelegi mansale. Mäletatavasti selle nimel olid eelmine hooaeg Rocki-epa-quattro mängud eriti tulised
. kuid ma usun tõesti, et vara veel kellelegi seda karikat kinkida. meil veel põhiliste konkurentidega mängimata seega 12 punkti veel jagamata. aga ma tõesti loodan, et huvi karika vastu ei lange ning hooajalõpus saame pidulikult karika üleanda selleaastasele puujalgadest tiimile.
pommitaja
Kommentaar
-
miks aind tartu ymbrus? eks see terve neljas liiga ole ju "puujalgade liiga",annaks siis selle karika viimase koha saanule kes loodetavasti suudab järgmine aasta selle omakorda edasi "pärandada".kes teab ehk annab see isegi järgmiseks hooajaks motivatsiooni rohkem ja usinamalt edasi treenida,et sellest häbiplekist pääseda.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustmiks aind tartu ymbrus? eks see terve neljas liiga ole ju "puujalgade liiga",annaks siis selle karika viimase koha saanule kes loodetavasti suudab järgmine aasta selle omakorda edasi "pärandada".kes teab ehk annab see isegi järgmiseks hooajaks motivatsiooni rohkem ja usinamalt edasi treenida,et sellest häbiplekist pääseda.pommitaja
Kommentaar
-
Kas meie ( Tõrva Fc Warror) saaksime siis vähemalt mingisugusegi karika? puujala karikas oleks algus vähemalt mingisugunegi
Loobiks mingid ennustused ka :
27.04. 12.00 FC Elva Puka – FC Aspen Puka staadion - Puudub ülevaade veel..
27.04. 12.00 JK Welco Elekter – Tartu HaServ Tartu Tamme st. - HaServ võidab x : 2 ?
27.04. 13:10 Tartu EMÜ SK – JK Luunja Tartu Annelinna kunstmuru - Selle mängu pakuks EMÜ'le 4:1 ?
27.04. 15.15 Tartu Quattromed – FC Abja Tartu Annelinna kunstmuru - Puudub ülevaade
27.04. 17.00 Tõrva FC Warrior – FC Tabivere Valga Kungla tn.kunstmuru Vastaseid ei tea aga võit oleks teretulnud
27.04. 18.00 JK Rock&Roll – FC Otepää - Rock&Roll ei tundu see hooaeg nii kõva, pakuks otepääle x :a la 6
Kommentaar
-
Algselt postitas mäksakunn Vaata postitustPuujala karikas saavad osaleda ainult Tartu satsid,aga sinna sisse võib võtta ka uusi liikmeid.Praegu kuuluvad sinna Rock,Quattro ja karikaomanik EMÜ.
Kommentaar
-
Algselt postitas margo27 Vaata postitust27.04. 13:10 Tartu EMÜ SK – JK Luunja Tartu Annelinna kunstmuru - Selle mängu pakuks EMÜ'le 4:1 ?
Loota ju võib!!!
Kommentaar
-
eks ta kipib nii olema jah!
Algselt postitas mirko Vaata postitustMa nägin kah unes,et seis jääb hoopis vastupidi kui just EMü midagi imelist korda ei saada
eks ta kipib nii olema jah!
Kommentaar
-
Algselt postitas margo27 Vaata postitusteks ta kipub nii olema jah!
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustNii. Mina kui karika vaimne isa (Rainer Schmidt on füüsiline isa ja modell) olen nõus, et karika statuuti võib laiendada kogu IV liiga lõunatsooni osas. Tingimuseks oleks tõesti see, et meeskond peab ka järgmine hooaeg osalema IV liiga lõuna tsoonis. Järelikult on oleks kahtlane seda laiendada Viljandi, Pärnu ja Järva maakonna puntidele. Seega jääb sel aastal ainult Abja välja. No hard feelings, Kaitz.
Nu ma arvan,et Abjal on palju suuremad eesmärgid,kui "puujalakarikas",aga tore iseenesest,et selline asi on siiski olemas.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar