Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas r_t Vaata postitust
    . Et küsimus on lihtne, kas anda puujalg juba kohe quatrrotele ära või võtta mõni muu mansa veel konkureerima nendega
    omamoodi huumor aga eks seda kes puulalg v kes mitte oleks mõistlik hooaja lõpus ikka lugeda? 20 mängu veel jäänud ja küllalt ruumi ükskõik kellel tõusta/kukkuda!

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
      omamoodi huumor aga eks seda kes puulalg v kes mitte oleks mõistlik hooaja lõpus ikka lugeda? 20 mängu veel jäänud ja küllalt ruumi ükskõik kellel tõusta/kukkuda!
      Sedant küll, aga huvitav oleks ju teada, et nüüd kui Puujala idee autor Otepää eest mängima hakkas, et kas Otepää on ka üks pretendente karikale Teine asi, et siis kas hinnatakse omavahelisi mänge või liigatabeli üldpositsiooni hooaja lõpus. Hea oleks juba hooaja algul teada saada, sest motivatsiooni võiks anda see nii mõnelegi mansale. Mäletatavasti selle nimel olid eelmine hooaeg Rocki-epa-quattro mängud eriti tulised

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
        Sedant küll, aga huvitav oleks ju teada, et nüüd kui Puujala idee autor Otepää eest mängima hakkas, et kas Otepää on ka üks pretendente karikale Teine asi, et siis kas hinnatakse omavahelisi mänge või liigatabeli üldpositsiooni hooaja lõpus. Hea oleks juba hooaja algul teada saada, sest motivatsiooni võiks anda see nii mõnelegi mansale. Mäletatavasti selle nimel olid eelmine hooaeg Rocki-epa-quattro mängud eriti tulised
        ma kahtlustan, et kuld tegi meelega sellise lükke minnes otepää mansasse üle, siis saab karikast eemale hoida . kuid ma usun tõesti, et vara veel kellelegi seda karikat kinkida. meil veel põhiliste konkurentidega mängimata seega 12 punkti veel jagamata. aga ma tõesti loodan, et huvi karika vastu ei lange ning hooajalõpus saame pidulikult karika üleanda selleaastasele puujalgadest tiimile.
        pommitaja

Kommentaar

miks aind tartu ymbrus? eks see terve neljas liiga ole ju "puujalgade liiga",annaks siis selle karika viimase koha saanule kes loodetavasti suudab järgmine aasta selle omakorda edasi "pärandada".kes teab ehk annab see isegi järgmiseks hooajaks motivatsiooni rohkem ja usinamalt edasi treenida,et sellest häbiplekist pääseda.
          nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
            miks aind tartu ymbrus? eks see terve neljas liiga ole ju "puujalgade liiga",annaks siis selle karika viimase koha saanule kes loodetavasti suudab järgmine aasta selle omakorda edasi "pärandada".kes teab ehk annab see isegi järgmiseks hooajaks motivatsiooni rohkem ja usinamalt edasi treenida,et sellest häbiplekist pääseda.
            täitsa õige, teatavasti võib tekkida suvalisele viimasele karika üleandmisega selle järjepidevuse lakkamise. seega kindlasti peab karika üleandmisel veenduma, et laureaat selle järgmisel hooajal taas mängu paneb. kui need tingimused täidetud, siis võib seda tõesti anda ka neljanda liiga vähimate punktitega lõpetanud meeskonna kõige sümpaatsemale mängumehele.
            pommitaja

Kommentaar

kurat, ärge naljatage. Hetkel tõsine dilemma, kui liigavõidu peale keeruline panustada,ehk siis võiks see olla tiitel mis eesmärgiks võtta! :P
              (juhul kui te selle uuenduse teete)

Kommentaar

Kas meie ( Tõrva Fc Warror) saaksime siis vähemalt mingisugusegi karika? puujala karikas oleks algus vähemalt mingisugunegi

Loobiks mingid ennustused ka :

27.04. 12.00 FC Elva Puka – FC Aspen Puka staadion - Puudub ülevaade veel..
                27.04. 12.00 JK Welco Elekter – Tartu HaServ Tartu Tamme st. - HaServ võidab x : 2 ?
                27.04. 13:10 Tartu EMÜ SK – JK Luunja Tartu Annelinna kunstmuru - Selle mängu pakuks EMÜ'le 4:1 ?
                27.04. 15.15 Tartu Quattromed – FC Abja Tartu Annelinna kunstmuru - Puudub ülevaade
                27.04. 17.00 Tõrva FC Warrior – FC Tabivere Valga Kungla tn.kunstmuru Vastaseid ei tea aga võit oleks teretulnud
                27.04. 18.00 JK Rock&Roll – FC Otepää - Rock&Roll ei tundu see hooaeg nii kõva, pakuks otepääle x :a la 6

Kommentaar

Puujala karikas saavad osaleda ainult Tartu satsid,aga sinna sisse võib võtta ka uusi liikmeid.Praegu kuuluvad sinna Rock,Quattro ja karikaomanik EMÜ.

Kommentaar

Algselt postitas mäksakunn Vaata postitust
                    Puujala karikas saavad osaleda ainult Tartu satsid,aga sinna sisse võib võtta ka uusi liikmeid.Praegu kuuluvad sinna Rock,Quattro ja karikaomanik EMÜ.
                    Nii. Mina kui karika vaimne isa (Rainer Schmidt on füüsiline isa ja modell) olen nõus, et karika statuuti võib laiendada kogu IV liiga lõunatsooni osas. Tingimuseks oleks tõesti see, et meeskond peab ka järgmine hooaeg osalema IV liiga lõuna tsoonis. Järelikult on oleks kahtlane seda laiendada Viljandi, Pärnu ja Järva maakonna puntidele. Seega jääb sel aastal ainult Abja välja. No hard feelings, Kaitz.

Kommentaar

27.04. 13:10 Tartu EMÜ SK – JK Luunja Tartu Anneli

27.04. 13:10 Tartu EMÜ SK – JK Luunja Tartu Annelinna kunstmuru - Selle mängu pakuks EMÜ'le 4:1 ?

Loota ju võib!!!

Kommentaar

Algselt postitas margo27 Vaata postitust

Loota ju võib!!!
                        Ma nägin kah unes,et seis jääb hoopis vastupidi kui just EMü midagi imelist korda ei saada

Kommentaar

eks ta kipib nii olema jah!

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                          Ma nägin kah unes,et seis jääb hoopis vastupidi kui just EMü midagi imelist korda ei saada

eks ta kipib nii olema jah!

Kommentaar

eks ta kipub nii olema jah!

Kommentaar

Algselt postitas margo27 Vaata postitust
                              Võime omaltpoolt EMüle peale mängu midagi anda

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                                Nii. Mina kui karika vaimne isa (Rainer Schmidt on füüsiline isa ja modell) olen nõus, et karika statuuti võib laiendada kogu IV liiga lõunatsooni osas. Tingimuseks oleks tõesti see, et meeskond peab ka järgmine hooaeg osalema IV liiga lõuna tsoonis. Järelikult on oleks kahtlane seda laiendada Viljandi, Pärnu ja Järva maakonna puntidele. Seega jääb sel aastal ainult Abja välja. No hard feelings, Kaitz.

Nu ma arvan,et Abjal on palju suuremad eesmärgid,kui "puujalakarikas",aga tore iseenesest,et selline asi on siiski olemas.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X