320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas jethro Vaata postitust
    Kui Sa ise Vahur või näit Rodion või keegi tema taseme meestest oleks esiliiga koha pealt sõna võtnud, poleks mul mingit kobisemist olnud. Lihtsalt üks vennike, kelle enda tase on täpselt IV liiga, laiab siin nii et vähe pole. Rohkem kavatse ärrituda ka, sest ma ei näe enam, mida ta kirjutab.
    noh sorry, m2ngisin ainult IV liigas... see on minu tase.... ja mis siis?
    Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Nu Tabiverel väiksel väljakul väike eelis on aga jah...
      Ütle palun, kuidas sina panid selle avataari? Standart avataar see pole... ütle, kuidas saab teha seda

Kommentaar

Algselt postitas Jura Koftun Vaata postitust
        Ütle palun, kuidas sina panid selle avataari? Standart avataar see pole... ütle, kuidas saab teha seda
        Eksid, Abja avatar on täiesti olemas.
        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
          Eksid, Abja avatar on täiesti olemas.
          aga kas uued kuidas panna?

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
            samasugune juurvilja aed nagu karksi-nuias v?v on ikka veits tasasem?
            Nu Abja väljak on ikka 5 korda parem vähemalt,kuna seal väljakul eriti peale meie 3 võiskonna keegi rohkem trenni ei tee ja kergejõustik ei riku oma ketastega jne nagu tehakse seda nuias.
            Eks näis võimalik,et kolime sügisringiks üle Apja
            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Jura Koftun Vaata postitust
              aga kas uued kuidas panna?
              Kui tahad klubi logo lisada, siis postita siia teemasse
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

mis see tabivere statka endast kujutab? laius-pikkus toodi eespool välja a kuidas see yldine seisukord seal on..
                nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                  mis see tabivere statka endast kujutab? laius-pikkus toodi eespool välja a kuidas see yldine seisukord seal on..
                  Kujuta kõige hullemat staadioni, kus sa üldse mänginud oled.

Ja nüüd arvesta,et see on vähemalt paar korda hullem

teglt ei oska kirjeldada seda, vähekene on nagu põld, aga täitsa saab mängida. Kive väljakul pole, klaasikilde ka mitte nagu Sillamäel kord oli, üks suurem auk vist on, sellega tuleb olla ettevaatlik, väravaesised on natukene ära tallutud, aga enamjaolt täitsa normaalne. Selliseid pisikesi auke ikka leidub üle väljaku.

Enam vähem sai vist piisavalt täpselt kirjeldatud

Kommentaar

eks ise näete kui tulete

Kommentaar

näedsa siis..ma arvasin,et karksi arena on see pöhi kus enam hullemaks minna ei saa.mis seal ikka..eks tingimused ole mölemi jaoks yhtepidi hullud.
                      nr 31

Kommentaar

minu meelest oli stata liiga savine aga jh tundus nagu ei tahtnud korgid maapinna sisse vajuda aga kõigil omad muljed kui käind tabivere statal
                        FCE Puka

Kommentaar

01.06. 12.00 FC Abja – FC Otepää Karksi-Nuia Gümn.staadion Abja loodab siit kindlasti oma moosi saada aga Otepää on kosunud ja võtab 3 punni 1-4
                          01.06. 12.00 FC Tabivere – Tartu FC HaServ Tabivere Gümn.staadion Mis siin ikka Vahur teeb hat tricki ja pärast tähistame 5-1
                          01.06. 12.00 Tartu Quattromed – FC Elva Puka Kaagvere jalgpalliväljak Puka hakkab nüüd hoogu minema nii et 0-3 01.06. 15.00 Tartu EMÜ SK – JK Welco Elekter Kaagvere jalgpalliväljak siit tuleb sõbralik viik 1-1
                          01.06. 17.00 Tõrva FC Warrior – JK Rock&Roll Löök Valga keskstaadion rock rokib endiselt 1-3 01.06. 19.30 JK Luunja – FC Aspen Tartu Annelinna kunstmuru x-x

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                            01.06. 12.00 FC Abja – FC Otepää Karksi-Nuia Gümn.staadion Abja loodab siit kindlasti oma moosi saada aga Otepää on kosunud ja võtab 3 punni 1-4
                            01.06. 12.00 FC Tabivere – Tartu FC HaServ Tabivere Gümn.staadion Mis siin ikka Vahur teeb hat tricki ja pärast tähistame 5-1
                            01.06. 12.00 Tartu Quattromed – FC Elva Puka Kaagvere jalgpalliväljak Puka hakkab nüüd hoogu minema nii et 0-3 01.06. 15.00 Tartu EMÜ SK – JK Welco Elekter Kaagvere jalgpalliväljak siit tuleb sõbralik viik 1-1
                            01.06. 17.00 Tõrva FC Warrior – JK Rock&Roll Löök Valga keskstaadion rock rokib endiselt 1-3 01.06. 19.30 JK Luunja – FC Aspen Tartu Annelinna kunstmuru x-x
                            Krt, teed meil raskemaks asja, sead meid favoriitideks ka, aga noo, eks me proovime parima anda ikka

Väike ennustus ka siis, minu poolt selles foorumis esimene

FC Abja 0-5 FC Otepää
                            FC Tabivere 2-6 Tartu FC HaServ
                            Tartu EMÜ SK 1-2 JK Welco Elekter
                            Tõrva FC Warrior 0-4 JK Rock&Roll Löök
                            JK Luunja 3-1 FC Aspen
                            FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                              Krt, teed meil raskemaks asja, sead meid favoriitideks ka, aga noo, eks me proovime parima anda ikka

Väike ennustus ka siis, minu poolt selles foorumis esimene

FC Abja 0-5 FC Otepää
                              FC Tabivere 2-6 Tartu FC HaServ
                              Tartu EMÜ SK 1-2 JK Welco Elekter
                              Tõrva FC Warrior 0-4 JK Rock&Roll Löök
                              JK Luunja 3-1 FC Aspen
                              teie mäng on selgelt parem kui praegu Quattro oma

Kommentaar

proovin ka ennustada. ega see head nahka küll tõota, aga siiski

ehk tulevad selliswed tulemused:

FC Abja 0-4 FC Otepää
                                FC Tabivere X-X Tartu FC HaServ (nii on vist kombeks panna)
                                Tartu EMÜ SK 3-1 JK Welco Elekter
                                Tõrva FC Warrior 0-6 JK Rock&Roll Löök
                                JK Luunja 4-1 FC Aspen
                                //

Kommentaar

Working...
                                X