Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
    ..& lõpuks tuleb ikka Tõrva Warrior ja pistab ise edasipääsu järgmine hooaeg taskusse
    Seda huumorit tahaks näha ...-)

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Nu eks selle kallal töötame,et see juhtuks...
      siis peaksid, ehk poiste suhtumist ka muutma?

Kommentaar

Algselt postitas Caos Vaata postitust
        Seda huumorit tahaks näha ...-)
        Eks see oligi rohkem läbi huumoriprisma öeldud

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          Ei ei olen nõus,et Puka materjal on parem,sest nende suhtumine on juba natukene teine kui meil,aga eks järgmine aasta näis Edu!!!
          suhtumisest asi pihta hakkabki.nüüd kus 2 ring on alanud on hea meel tunnistada fakti,et paljude arvates kevadel pakutud versioon,et suveks on HaServi tähtmängijate motiveeritus nullilähedane on osutunud valeks.treeningutel käib tösine andmine,tabeliseisule vaatamata hinnaalandust ei tehta. p.s jethro,kas töesti on vöimatu seda meievahelise mängu kellaaega kuidagi muuta.
          nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
            suhtumisest asi pihta hakkabki.nüüd kus 2 ring on alanud on hea meel tunnistada fakti,et paljude arvates kevadel pakutud versioon,et suveks on HaServi tähtmängijate motiveeritus nullilähedane on osutunud valeks.treeningutel käib tösine andmine,tabeliseisule vaatamata hinnaalandust ei tehta. p.s jethro,kas töesti on vöimatu seda meievahelise mängu kellaaega kuidagi muuta.
            niipeabki, mis siis et amatöör liiga, et sealt edasi jõuda on vaja tööd teha trennis käia, mitte sedasamast uisutada ja kurda, et treener on sitt teised ei oska jnejne!

Kommentaar

KAs teil on muidu mingi see väravavaht nagu kuskilt trennist tulnud vms?

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                KAs teil on muidu mingi see väravavaht nagu kuskilt trennist tulnud vms?
                mis möttes trennist tulnud? noorteklassis mängis kunagi merkuuris,siis pikk paus kuni ma ta luunjasse orgunnisin ja nüüd siis HaServ.
                nr 31

Kommentaar

mis möttes trennist tulnud? noorteklassis mängis kunagi merkuuris,siis pikk paus kuni ma ta luunjasse orgunnisin ja nüüd siis HaServ.
                  Täpselt nii ongi tast oleks asja saanud isegi aga mis seal enam

Kommentaar

Tartu Quattromed –JK Luunja 0-4
                    Tõrva FC Warrior – FC Otepää 0-7
                    JK Welco Elekter – FC Aspen 2-2
                    JK Rock&Roll Löök – Tartu HaServ 0-5
                    Eesti Maaülikooli SK – FC Tabivere 3-1

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
                      05.08.19.30 FCE Puka vs FC ABJA - arvatavasti ainuke viik siit, 1:1 või 2:2, rohkem kutid ära ei löö, abjal on enam-vähem hea väravavaht.
                      hmm mu meelest pole meil hetkel kindlat v2ravavahtigi, aga see selleks:P

Kommentaar

Algselt postitas K2sn Vaata postitust
                        hmm mu meelest pole meil hetkel kindlat v2ravavahtigi, aga see selleks:P
                        Ei tea, meie vastu oli teil keegi väravas, too mängis päris häst, ausalt öeldes, ma ei uuri eriti teie mängude kohta ja rohkem ei tea kes teil seal väravas parasjagu on, aga too oli tasemel, võttis paar kindlat väravat ära, niiet palun vabandust...siis muudan arvamust, kui teil toda väravas pole siis saate Pukalt kodinaid Pakun 3:1

Kommentaar

aam
                          vaatasin j2rgi
                          see olin mina...lol
                          ty komplimendi eest:P

aga jh hetkel saaremaal tööl nii et ei j2e aega eriti tegeleda jalgpalliga

Kommentaar

18.00. ei pakutud või?

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                              18.00. ei pakutud või?
                              laup. kell 14.00 hakkab üritus pihta..slaavlastel teadagi alla kahe päeva ei kesta.kas kuidagi laupäeva hommiku..näiteks 10.00..ei kannataks?muidugi,kui midagi muud üle jää siis järgmisel päeval roomaks kuidagi kohale ja te saate oma 3 punni sealt kätte,kui te seal läbi alko aurude palli lüüa näete..a ma ei tea..kellel sihukest mängu vaja on?üritame siis kuidagi järgmine nädal midagi kokku klapitada.
                              nr 31

Kommentaar

laup. kell 14.00 hakkab üritus pihta..slaavlastel teadagi alla kahe päeva ei kesta.kas kuidagi laupäeva hommiku..näiteks 10.00..ei kannataks?muidugi,kui midagi muud üle jää siis järgmisel päeval roomaks kuidagi kohale ja te saate oma 3 punni sealt kätte,kui te seal läbi alko aurude palli lüüa näete..a ma ei tea..kellel sihukest mängu vaja on?üritame siis kuidagi järgmine nädal midagi kokku klapitada.
                                k6igepealt-vabandan-et-t2pit2hti-ega-tyhikut-ei-ole--------t2iesti-arusaadav-et-teile-sobiks-laup2eva-hommik-paremini,aga-tegime-trennis-h22letuse-ja-peaaegu-yheh22lselt-otsustati-et-v6ime-teile-vastu-tulla-niipalju-et-m2ng-kell-18.00-pidada.aga-p2eva-muutmisega-keegi-p2ri-ei-olnud
                                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Working...
                                X