Algselt postitas insein-o
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu eks selle kallal töötame,et see juhtuks...
Kommentaar
-
Algselt postitas Caos Vaata postitustSeda huumorit tahaks näha ...-)
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEi ei olen nõus,et Puka materjal on parem,sest nende suhtumine on juba natukene teine kui meil,aga eks järgmine aasta näis
Edu!!!
nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsuhtumisest asi pihta hakkabki.nüüd kus 2 ring on alanud on hea meel tunnistada fakti,et paljude arvates kevadel pakutud versioon,et suveks on HaServi tähtmängijate motiveeritus nullilähedane on osutunud valeks.treeningutel käib tösine andmine,tabeliseisule vaatamata hinnaalandust ei tehta. p.s jethro,kas töesti on vöimatu seda meievahelise mängu kellaaega kuidagi muuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsuhtumisest asi pihta hakkabki.nüüd kus 2 ring on alanud on hea meel tunnistada fakti,et paljude arvates kevadel pakutud versioon,et suveks on HaServi tähtmängijate motiveeritus nullilähedane on osutunud valeks.treeningutel käib tösine andmine,tabeliseisule vaatamata hinnaalandust ei tehta. p.s jethro,kas töesti on vöimatu seda meievahelise mängu kellaaega kuidagi muuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustKAs teil on muidu mingi see väravavaht nagu kuskilt trennist tulnud vms?nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustmis möttes trennist tulnud? noorteklassis mängis kunagi merkuuris,siis pikk paus kuni ma ta luunjasse orgunnisin ja nüüd siis HaServ.
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust05.08.19.30 FCE Puka vs FC ABJA - arvatavasti ainuke viik siit, 1:1 või 2:2, rohkem kutid ära ei löö, abjal on enam-vähem hea väravavaht.
Kommentaar
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitusthmm mu meelest pole meil hetkel kindlat v2ravavahtigi, aga see selleks:PPakun 3:1
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitust18.00. ei pakutud või?nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustlaup. kell 14.00 hakkab üritus pihta..slaavlastel teadagi alla kahe päeva ei kesta.kas kuidagi laupäeva hommiku..näiteks 10.00..ei kannataks?muidugi,kui midagi muud üle jää siis järgmisel päeval roomaks kuidagi kohale ja te saate oma 3 punni sealt kätte,kui te seal läbi alko aurude palli lüüa näete..a ma ei tea..kellel sihukest mängu vaja on?üritame siis kuidagi järgmine nädal midagi kokku klapitada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar