Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas saso08 Vaata postitust
    aspen arutab seda mängu nihutamise teemat peale puka mängu, et siis antakse teada, mis kuidas.
    Selge,tänud sellegipoolest.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Otepää siis selles JALKAS meie liigat esindamas

Kommentaar

sheff tiim
        Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas raunz Vaata postitust
          Tundub jah, et ei ole, kui 77 väravat sisse lastud
          üle 20 lasime vist juba luunja mängus

Kommentaar

aspen - puka 6-0,esimene poolaeg 0-0

Kommentaar

FC Otepää - Rock&Roll 2:0 (0:0)

Võrdne võitlus, Rock väsis ja Otepää võttis oma, kaasa aitas ka rocki omavärav, esimesel poolajal oli rockil 2 vägahead pealelööki millest oleks võinud ka värav(ad) tulla a Koser oli ülesannete kõrgusel

pikemalt: www.fcotepaa.ee

Kommentaar

5minti enne löppu luunja:emü 3:0.kusjuures luunja mängis vähemuses.körvalt vaadatuna paistis,emü-l puuduvad ideed kuda enamuses skoorida.luunja hoidis kenakesti palli ja omad vöimalused sätiti ära,emü-l vst mängu säravam hetk 1 löök latti ja esimene poolaeg 1 rünnak kus oldi 4-kesi kahe vastu a lahendus oli suht jura.
                nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                  5minti enne löppu luunja:emü 3:0.kusjuures luunja mängis vähemuses.körvalt vaadatuna paistis,emü-l puuduvad ideed kuda enamuses skoorida.luunja hoidis kenakesti palli ja omad vöimalused sätiti ära,emü-l vst mängu säravam hetk 1 löök latti ja esimene poolaeg 1 rünnak kus oldi 4-kesi kahe vastu a lahendus oli suht jura.
                  ega seal midagi ilusat olnud jah. ideid polnud, jaksu polnud, lasime ennast ilusasti orki võtta kontratega.
                  pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                    FC Otepää - JK Rock Roll Löök 3-1
                    FC Aspen - FCE Puka 4-1
                    JK Luunja - Eesti Maaülikooli SK X:X 4-1
                    FC ABJA - JK Quattromed X:X 1:2
                    FC Tabivere - Tõrva FC Warrior 6:0
                    Tartu FC HaServ - Welco Elekter kui Ha Servil just mingit pidu pole tulemas siis pakuks 3:0,aga pidu oli eile, siis ma panen 5:0
                    pochti k6ik l2ksid minu ennustused t2ppi... v2ravate vahe on kyll 6ige

Kommentaar

PeTy3bI paide ei ole nii tugev kui flora 2 ja levadia ? ei ole jah sest paide on tugevam lihtsalt pole kogemusi veel , kui sa nägid viimast mängu flora paide ja flora 2 vahel siis saaksid aru millest ma räägin ja metecil pole võimalust ... paide on väga tugev .

Kommentaar

Mina kaasaks kogemused sinna sõnadehulka, millega hinnatakse võistkonna tugevust, aga mida ka mina tean.

Kommentaar

Algselt postitas oomy Vaata postitust
                          aspen - puka 6-0,esimene poolaeg 0-0
                          Njaaa, essa poolaeg oli normaalne mäng ikka, vahepeal läks mölisemiseks ainult a mitte hullult :P A teine poolaeg vajus ikka jubedalt ära :P Kuigi võimalusi oli meil ka ikkka, latt näiteks a no, võimalusteks need jäidki. Aspenil hea ründaja ka, nr 21 vist, mängib jalgpalli ja ei raiska närvi mölisemise peale, rahustas seal enda mängijaidki Samas kahju ikka et juba 2-3 mängu järjest on olnud just mitte parim koosseis :P A eks järgmine hooaeg kohtume veel Edu edaspidi ka

btw, ma tahtsin küsida, et palju Aspeni poisid trenni ka teevad ja palju teid kohal käib?
                          FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                            Njaaa, essa poolaeg oli normaalne mäng ikka, vahepeal läks mölisemiseks ainult a mitte hullult :P A teine poolaeg vajus ikka jubedalt ära :P Kuigi võimalusi oli meil ka ikkka, latt näiteks a no, võimalusteks need jäidki. Aspenil hea ründaja ka, nr 21 vist, mängib jalgpalli ja ei raiska närvi mölisemise peale, rahustas seal enda mängijaidki Samas kahju ikka et juba 2-3 mängu järjest on olnud just mitte parim koosseis :P A eks järgmine hooaeg kohtume veel Edu edaspidi ka

btw, ma tahtsin küsida, et palju Aspeni poisid trenni ka teevad ja palju teid kohal käib?
                            Ausalt öeldes viimases mängus oli 5 ringis põhi mängijaid puudu. Ise samamoodi puudusin ning seetõttu kui kuulsin et esimene poolaeg 0:0 tulemusega lõppes, ei olnud ma enam väga kindel meie võidus, aga pm, vahetusmehed vedasid siiski mängu ilusti ära. Seega suur tänu neile.
                            Trennide koha pealt niipalju et pärast esimest ringi pole eriti üle 5 treeningu vist tehtudki(kohal enamjaolt 7-8 mängijat), aga arvatavasti mõjus ligi kuu aega väldanud 2 turniiri meestele hästi ning on leitud ühine keel...

Kommentaar

tõrva-tabivere 1:6
                              mäng oli viletsa võitu seis 3:1 püsis kuni 80 nda minutini siis hakkas nagu minema ilusate seina söötudega mängiti vabaks meie vasak kaitsja kes tegi algust värvate sajuga. ja sealt edasi skoorisid juba teised ka nii et seisuks 6:1 kahjuks vigastuse rohke mäng meie kaitse jäi meil jälle nõrgemaks aga noh saame hakkama vast
                              tõrva poistelt ilus mäng pidasid vapralt vastu tundus et mängisid paremini kui kodus eelmine ring. igatehas tänud tõrvale ja edu edaspidiseks

Kommentaar

6-0 HaServ-Welco

napilt minu ennustusse,ah ja unustasin lisada, kohtunik klouni-udu

Kommentaar

Working...
                                X