Algselt postitas Hr. Rauno
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustFC ABJA - Rock Roll Löök 0:3(0:1)
Rocki väravad:34'68'88'.
Nu ei suuda kohe üldse meie ründajad mänguvahentit võrku saata kurb ,mängul väga viga ei olnudki kergelt domineerisime,aga see ei loe loevad väravad,Löök realiseeris enda võimalused 100%kahjuks ja ikka tuleb tõdeda,et seda vingumist ikka jätkus endiselt,selle tulemusena ka küsitud kollased Rockile.
Edu viimasteks mängudeks ja kohtume uuel hooajal.
Heh, ma ei ütleks, et te domineerisite.
Suhteliselt võrdne mäng oli ja kui keegi domineeris, siis ikka R&R.
Kuis siin keegi ennustuses ütles, et Rock võtab jõuga oma ja nii ka läks.
Mis puutub meie realiseerimisprotsenti, siis juba esimese 15 minuti jooksul jätsime kolm 85% võimalust löömata, kõik miski pool meetrit väravast mööda.
Muidugi tuleb tunnistada, et teie ründajad vastasid esimese poolaja lõpus kahe sama napi möödalöögiga. Aga ausalt öeldes täna ei tekkinud kordagi tunnet, et võiksime 3 punktist ilma jääda...
Kommentaar
-
Algselt postitas Rythar Vaata postitustHeh, ma ei ütleks, et te domineerisite.
Suhteliselt võrdne mäng oli ja kui keegi domineeris, siis ikka R&R.
Kuis siin keegi ennustuses ütles, et Rock võtab jõuga oma ja nii ka läks.
Mis puutub meie realiseerimisprotsenti, siis juba esimese 15 minuti jooksul jätsime kolm 85% võimalust löömata, kõik miski pool meetrit väravast mööda.
Muidugi tuleb tunnistada, et teie ründajad vastasid esimese poolaja lõpus kahe sama napi möödalöögiga. Aga ausalt öeldes täna ei tekkinud kordagi tunnet, et võiksime 3 punktist ilma jääda...Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEesti Maaülikool SK - FCE Puka 2:2
Meie eelviimases voorus Tabiverega,Puka madistab Tõrvaga kodus,viimane voor meie Welco Elekter,Puka Rock Rolliliga,Tõrva hmmm Aspeniga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustviikide voor, 2:2 on popp skoor
Kommentaar
-
Algselt postitas Rythar Vaata postitustHmm, täna oli suht viisakas mäng meie poolelt. Natukene ainult mõned kodanikud ei olnud kohtunikuga rahul ja said ka kiirelt kollased selle eest.!
vott!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitustno minumeelest ei olnud seal ainult üks mees, kes ei olnud kohtunikuga rahul, kaks meest sai ära karistatud, siis teie väravavaht üppas ja lõugas seal kogaueg nagu mingi segane, siis number 82 ei suutnud ka inimeseks ikkagi jääda. kõige normaalsem vend platsil oli teie poolelt nr 14!
vott!
Kommentaar
-
Mida te sellest saate, et siin iga nädal suurimaid vingujaid välja toote? See peaks niikuinii mängijatele endale kui ka viimaste nädalate foorumi lugejatele selge olema. Märkimisväärne oleks see, kui keegi nendest äramärgitutest ennast paremast küljest suudaks näidata.
Minu point - katsuge pigem siit 4ndast liigast midagi positiivset leida, mitte iga kord ainult teisi negatiivses valguses näidata. Ennevanasti mängiti 4ndas liigas oma lõbuks, mitte teiste sõimamiseks.
Olles seda teemat 4 aastat aktiivselt lugenud (ja ka mingi aja ise liigas mänginud), pole ma sellist halamist enne näinud kui sel hooajal. Nagu mõni meeskond platsil (nagu siit lugeda võib, ise pole vaatama jõudnud), nii mõned meeskonnad foorumis...
Võtke vabalt sõna, enivei paljas tekst ei anna edasi seda, mida ma öelda tahtsin. Ennevanasti oli siin teemas ühtsus, nüüd on mingi ...
Kommentaar
-
Algselt postitas vidrikjupiter Vaata postitustMida te sellest saate, et siin iga nädal suurimaid vingujaid välja toote? See peaks niikuinii mängijatele endale kui ka viimaste nädalate foorumi lugejatele selge olema. Märkimisväärne oleks see, kui keegi nendest äramärgitutest ennast paremast küljest suudaks näidata.
Minu point - katsuge pigem siit 4ndast liigast midagi positiivset leida, mitte iga kord ainult teisi negatiivses valguses näidata. Ennevanasti mängiti 4ndas liigas oma lõbuks, mitte teiste sõimamiseks.
Olles seda teemat 4 aastat aktiivselt lugenud (ja ka mingi aja ise liigas mänginud), pole ma sellist halamist enne näinud kui sel hooajal. Nagu mõni meeskond platsil (nagu siit lugeda võib, ise pole vaatama jõudnud), nii mõned meeskonnad foorumis...
Võtke vabalt sõna, enivei paljas tekst ei anna edasi seda, mida ma öelda tahtsin. Ennevanasti oli siin teemas ühtsus, nüüd on mingi ...!
4 liiga on endiselt oma lõbuks mängimiseks, mõni võtab seda tõsisemalt kui teised, aga nii on see alati olnud. Samuti on vingumist ja üksteisele (verbaalset) ärapanemist alati olnud. Tibud-punktid loetakse siiski kokku sügisel liigatabelist ja seejärel räägitakse oleksitest ja sellest kuidas uuel hooajal tõustakse tuhast
Btw, kelle käes on Puujala Karikas? 2 vooru pärast peaks see uue omaniku saama
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKui mu mälu ei peta,siis 18.okt. peaks järjekordne üritus,Karksi poolt korraldatav "Suitsupõrsaturniir" FC ABJA on minemas kahe võiskonnagaOotaks siit liigast ka siis osavõtma
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustMida see siis täpsemalt kujutab endast?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar