Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitust
    ega rocki omad ikka oskavad vinguda.
    nagu mingid eided!
    Hmm, täna oli suht viisakas mäng meie poolelt. Natukene ainult mõned kodanikud ei olnud kohtunikuga rahul ja said ka kiirelt kollased selle eest.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      FC ABJA - Rock Roll Löök 0:3(0:1)

Rocki väravad:34'68'88'.

Nu ei suuda kohe üldse meie ründajad mänguvahentit võrku saata kurb ,mängul väga viga ei olnudki kergelt domineerisime,aga see ei loe loevad väravad,Löök realiseeris enda võimalused 100%kahjuks ja ikka tuleb tõdeda,et seda vingumist ikka jätkus endiselt,selle tulemusena ka küsitud kollased Rockile.
      Edu viimasteks mängudeks ja kohtume uuel hooajal.

Heh, ma ei ütleks, et te domineerisite.
      Suhteliselt võrdne mäng oli ja kui keegi domineeris, siis ikka R&R.
      Kuis siin keegi ennustuses ütles, et Rock võtab jõuga oma ja nii ka läks.

Mis puutub meie realiseerimisprotsenti, siis juba esimese 15 minuti jooksul jätsime kolm 85% võimalust löömata, kõik miski pool meetrit väravast mööda.

Muidugi tuleb tunnistada, et teie ründajad vastasid esimese poolaja lõpus kahe sama napi möödalöögiga. Aga ausalt öeldes täna ei tekkinud kordagi tunnet, et võiksime 3 punktist ilma jääda...

Kommentaar

Eesti Maaülikool SK - FCE Puka 2:2

Meie eelviimases voorus Tabiverega,Puka madistab Tõrvaga kodus,viimane voor meie Welco Elekter,Puka Rock Rolliliga,Tõrva hmmm Aspeniga.
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Rythar Vaata postitust
          Heh, ma ei ütleks, et te domineerisite.
          Suhteliselt võrdne mäng oli ja kui keegi domineeris, siis ikka R&R.
          Kuis siin keegi ennustuses ütles, et Rock võtab jõuga oma ja nii ka läks.

Mis puutub meie realiseerimisprotsenti, siis juba esimese 15 minuti jooksul jätsime kolm 85% võimalust löömata, kõik miski pool meetrit väravast mööda.

Muidugi tuleb tunnistada, et teie ründajad vastasid esimese poolaja lõpus kahe sama napi möödalöögiga. Aga ausalt öeldes täna ei tekkinud kordagi tunnet, et võiksime 3 punktist ilma jääda...
          Nu esimesel poolajal oli teil paar võimalust,millest ühe realiseerisite,meie aga ei suutnud realiseerida,aga ok jah teine poolaeg võrdne,või siis kerge ülekaal teil. Eks me teeme trenni edasi ,et järgmine aasta jõuvahekorrad vastupidised oleksid.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Eesti Maaülikool SK - FCE Puka 2:2

Meie eelviimases voorus Tabiverega,Puka madistab Tõrvaga kodus,viimane voor meie Welco Elekter,Puka Rock Rolliliga,Tõrva hmmm Aspeniga.
            viikide voor, 2:2 on popp skoor

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
              viikide voor, 2:2 on popp skoor
              Tõestitõesti, minu 4:1 seisud ei läinudki täppi =/

Kommentaar

nojaaaa, viimaste minutiteni olime võidus kinni a järjekordselt lasime ära lüüa :P
                FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas Rythar Vaata postitust
                  Hmm, täna oli suht viisakas mäng meie poolelt. Natukene ainult mõned kodanikud ei olnud kohtunikuga rahul ja said ka kiirelt kollased selle eest.
                  no minumeelest ei olnud seal ainult üks mees, kes ei olnud kohtunikuga rahul, kaks meest sai ära karistatud, siis teie väravavaht üppas ja lõugas seal kogaueg nagu mingi segane, siis number 82 ei suutnud ka inimeseks ikkagi jääda. kõige normaalsem vend platsil oli teie poolelt nr 14 !
                  vott!

Kommentaar

Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitust
                    no minumeelest ei olnud seal ainult üks mees, kes ei olnud kohtunikuga rahul, kaks meest sai ära karistatud, siis teie väravavaht üppas ja lõugas seal kogaueg nagu mingi segane, siis number 82 ei suutnud ka inimeseks ikkagi jääda. kõige normaalsem vend platsil oli teie poolelt nr 14 !
                    vott!
                    See väravavaht on alati seal kõige kõvem actionvend ever

Kommentaar

Mida te sellest saate, et siin iga nädal suurimaid vingujaid välja toote? See peaks niikuinii mängijatele endale kui ka viimaste nädalate foorumi lugejatele selge olema. Märkimisväärne oleks see, kui keegi nendest äramärgitutest ennast paremast küljest suudaks näidata.

Minu point - katsuge pigem siit 4ndast liigast midagi positiivset leida, mitte iga kord ainult teisi negatiivses valguses näidata. Ennevanasti mängiti 4ndas liigas oma lõbuks, mitte teiste sõimamiseks.

Olles seda teemat 4 aastat aktiivselt lugenud (ja ka mingi aja ise liigas mänginud), pole ma sellist halamist enne näinud kui sel hooajal. Nagu mõni meeskond platsil (nagu siit lugeda võib, ise pole vaatama jõudnud), nii mõned meeskonnad foorumis...

Võtke vabalt sõna, enivei paljas tekst ei anna edasi seda, mida ma öelda tahtsin. Ennevanasti oli siin teemas ühtsus, nüüd on mingi ...

Kommentaar

Algselt postitas vidrikjupiter Vaata postitust
                        Mida te sellest saate, et siin iga nädal suurimaid vingujaid välja toote? See peaks niikuinii mängijatele endale kui ka viimaste nädalate foorumi lugejatele selge olema. Märkimisväärne oleks see, kui keegi nendest äramärgitutest ennast paremast küljest suudaks näidata.

Minu point - katsuge pigem siit 4ndast liigast midagi positiivset leida, mitte iga kord ainult teisi negatiivses valguses näidata. Ennevanasti mängiti 4ndas liigas oma lõbuks, mitte teiste sõimamiseks.

Olles seda teemat 4 aastat aktiivselt lugenud (ja ka mingi aja ise liigas mänginud), pole ma sellist halamist enne näinud kui sel hooajal. Nagu mõni meeskond platsil (nagu siit lugeda võib, ise pole vaatama jõudnud), nii mõned meeskonnad foorumis...

Võtke vabalt sõna, enivei paljas tekst ei anna edasi seda, mida ma öelda tahtsin. Ennevanasti oli siin teemas ühtsus, nüüd on mingi ...
                        Eks see käib asja juurde, jalgpallikultuuri osa: enne mängu ennustused, siis mäng ja pärast mängu kommenteerimine !
                        4 liiga on endiselt oma lõbuks mängimiseks, mõni võtab seda tõsisemalt kui teised, aga nii on see alati olnud. Samuti on vingumist ja üksteisele (verbaalset) ärapanemist alati olnud. Tibud-punktid loetakse siiski kokku sügisel liigatabelist ja seejärel räägitakse oleksitest ja sellest kuidas uuel hooajal tõustakse tuhast

Btw, kelle käes on Puujala Karikas? 2 vooru pärast peaks see uue omaniku saama

Kommentaar

kas tõeste väravavaht üppas?Üppas kohe kõvast?

Kommentaar

Kui mu mälu ei peta,siis 18.okt. peaks järjekordne üritus,Karksi poolt korraldatav "Suitsupõrsaturniir" FC ABJA on minemas kahe võiskonnaga Ootaks siit liigast ka siis osavõtma
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Kui mu mälu ei peta,siis 18.okt. peaks järjekordne üritus,Karksi poolt korraldatav "Suitsupõrsaturniir" FC ABJA on minemas kahe võiskonnaga Ootaks siit liigast ka siis osavõtma
                              Mida see siis täpsemalt kujutab endast?

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                                Mida see siis täpsemalt kujutab endast?
                                Kaotajad aetakse vardasse.

Kommentaar

Working...
                                X