dazhe slezu pustil, kak trogatelno....
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Welco - R&R 3:3 (2:0)
Ajuvaba mäng...
Esimesel poolajal lõi Welco 3st võimalusest 2 ära, meie oma 5-6st null.
Lisaks arvas esimese poolaja viimasel minutil hr kohtunik, et võiks meie vasakpoolikule anda 15 sekundi jooksul 2 kollast ehk siis kokku punase. Kohtuniku kaitseks võib öelda, et teoreetiliselt oli tal õigus nii teha, aga jätta üks võistkond nii kergelt vähemusse ... see selleks
Teine poolaeg aga surusime 10 mehega päris korralikult. Tasuks 2 posti, 2 latti, 2 x 10 cm postist möödalööki, 2 realiseeritud penaltit, lugematu arv nurgalööke jne. Welcol olid omad võimalused, millest nad ka ühe realiseerisid ja ühe tõi meie vaht posti kõrvalt ära.
Kokkuvõtvalt kaotatud punkt, kuid arvestades mängimist 10kesi, tühja kah, Welco fänniarmee sai rõõmustada koduvõistkonna punkti üle .
Õnneks võtsid Abja poisid Tabiverelt ka punkti.
Kommentaar
-
Mäng oli tõesti huvitav ja pmst võib Rythardi jutuga nõustuda. 1. poolaeg oli meil natukene parem ja 2. poolaeg selgelt vastastel parem. Loodetavasti saame järgmisel hooajal uuesti madistada, väga mõnus mäng oli.
Welcolt väravad nr 11 (Kikkamägi/mina) siis nr 8 (A.Reiljan) ja viimane nr 9 (P.Erikson)
Suur kiitus ja tänu fännidele keda oli päris arvukalt, eriti kui ilma arvestada.
Kommentaar
-
HaServ-Quattromed 5:1.mäng meie poolt sama ilmetu nagu ilmgi,aga vöitjate üle kohut ei möisteta.Eesmärk liigavöit on saavutatud ja nüüd..kuram..ma ei teagi mis nüüd saab..järgmine üritus on tartu linnakad kus tahaks edukalt esineda ja siis need kes elavad hooaja löpu banketti üle need hakkavad saali jalkaks valmistuma.Med-i poolt suht hea mäng,vaatamata väiksele pingile punnisid päris kövasti vastu ja parema realiseerimis oskuse korral oleks skoor vöind olla ka hoopis teistsugune.a ei saa mainimata jätta,et mönel vennal seal ei ole närvikavaga küll köik korras..kus möliseda andis, seal ikka anti täiega..nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitustFC Tabivere 2 - 2 FC Abja
Lõpus olid suurepärased võimalused nii ühel kui teisel võistkonnal oma 3-s koll ära lüüa, aga jäi nii. Kohtumiseni tuleval aastal!nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustkumb see nüüd oli kas ilgelt sitt sooritus tabivere poolt vöi suutis herr kaitz hooaja löpus nii häst mängima panna,et tabiverel ei olnudki erilist vöimalust.üllatav tulemus igaljuhul.
kohtunik oli kh udu see vb aitas kh kaasa vmt
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustHaServ-Quattromed 5:1
Kommentaar
-
FC Tabivere - FC ABJA 2:2(2:1)
Abja väravad:29'48'-REIGO RANNAK. Tabivere väravad: 23'39'.
Mnjaa,nagu ütlesin väiksem väljak sobib meile hästi,kuigi mängupildiga siiski rahule veel 100% ei jäänud,teisepoolajaalgus lõime kohe kiirelt viigi Tabivere kaitsja rängast eksimusest kus meie ründaja näpsas palli ja 1-1 le vv ga ei eksinud,edasi oli ja võimalusi mõlemal Tabivere lõi paar korda latti meie üsna mängu lõpus napilt väravapostist mööda,aga tänud Tabiverele ja kohtume kindlasti ka talvel mõnel saaliturniiril ja muidugi järgmine hooaeg.Olen see kes olen
Kommentaar
-
1-3 kohta paigas,4-5 koha jagavad viimase vooruga Rock ja Tabivere,6-7 Aspen ja Eesti Maaülikool SK,8 koha on saanud JK Quattromed,9nda koha tõenäoliselt Welco,kellel juba parem väravate vahe,juhul kui isegi peaks nad meile kaotama,10 koht Tõrva Warrior,ainuke lahtine veel 11 ja 12 koht,enne viimast vooru.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitust1-3 kohta paigas,4-5 koha jagavad viimase vooruga Rock ja Tabivere,6-7 Aspen ja Eesti Maaülikool SK,8 koha on saanud JK Quattromed,9nda koha tõenäoliselt Welco,kellel juba parem väravate vahe,juhul kui isegi peaks nad meile kaotama,10 koht Tõrva Warrior,ainuke lahtine veel 11 ja 12 koht,enne viimast vooru.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustpakuks,et aspenil on grammi vörra kergem viimase vooruga 6 koht endale rabada.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar