Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mida sa ajad, welco ja sk-10 ikka viiki ei mängi, suht mõttetud jorrid koos siin, kes oma emadelt skoore küsivad.
ma küsisin sinu emalt sellised tulemused, eks te nagu kaks tilka vett... mirko ära põe kui üks inimene lugeda ei oska siis on aeg ta põhikooli tagasi saata
eks ma ikka põe, piinlik olla ju kui teised suudavad teaduslikult mänge ennustada ja mina olen see õnnetu,kes huupi pakub. Tahaks ise ka olla kunagi ennustuskunn.
eks ma ikka põe, piinlik olla ju kui teised suudavad teaduslikult mänge ennustada ja mina olen see õnnetu,kes huupi pakub. Tahaks ise ka olla kunagi ennustuskunn.
SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 1:2
FC Aspen - Navi Vutiselts 2-1
FC ABJA - Rock Roll 3:1
FC Tabivere - EMÜ SK 1:2
JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter 0:4
Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök3:0
minu väike tagasihoidlik ennustamine
SK Tääksi võitis SK 10-t 2:1.....tääksikate teine värav oli suurepärane ülepealöök(käärlöök) ristikasse
Nurgalöögist tulnud palli toimetas jah Käärlöögiga väravasse Sten Kase ..ja Tääksi esimese värava autor oli ka Sten ...
Aitäh Premiumile Ilusa mängu eest ja Edu järgnevateks mängudeks
Nurgalöögist tulnud palli toimetas jah Käärlöögiga väravasse Sten Kase ..ja Tääksi esimese värava autor oli ka Sten ...
Aitäh Premiumile Ilusa mängu eest ja Edu järgnevateks mängudeks
VV
A mul oligi mõeldud SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 2:1 aga foorum keeras numbrid ennustuses teistpidi millegi pärast :-o
Kommentaar