Algselt postitas waterhaul
Vaata postitust

Vaata, ilmaasjata ei juhtu midagi, kord s.t. mänguline distsipliin peab majas olema. Meil on küllalt juba viisakas eas kogenud spordimehi, kes mängivad hingega meeskonnale ja on vajadusel enesekriitilised. Kuid nooremad on mõnikord natuke tuulepead ja ei tunne veel vastutust ning rumalused on kerged tulema. Ja kui lollust on mitu korda tehtud, siis tuleb küsida, kas lampjalgsus on ravimatu, või sõrataud? Tavaliselt seda mängus muidugi ilusa tooniga ei küsi, nagu naiselt, et pane mulle tekk peale..?! Kuid siis sisistati hoopis mulle: käi p...i, ära õienda! Vot sihukest asja pole olemas. Kes kangi maha paneb, see ka vastutab ja neelab alla, mitte ei haugu vastu. Minu arust on see lihtne. Aga õnneks oleme omavahel paika pannud, et kõik, mis on, jääb väljakule. Ja probleemi pole. See sunnib pingutama ja hoolikas olema. Piitsa ja präänikut saab mõlemat. See kutt sai kiita ka, tubli oli, mängis tegelt vigastusega.

Mäng oli hea, võitlust täis, tempokas ja nauditav. Twister mängib pikka palli hästi (arusaadav ka, huvi pärast võiksid satsi keskmise pikkuse siia panna?

Kommentaar