Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
    Kõik muu on emotsionaalse mängu juures arusaadav. Aga miks on 3-0 eduseisus vaja oma meeskonna mängijat korduvalt ja valju häälega p***i saata, mina aru ei saa.
    Sellepärast et ta ei jääkski ainult MÄNGIJAKS, vaid tast saaks ükskord ka MÄNGUMEES. Ja eks taga nullis hoida maksab ka midagi, eriti kaitsele ja vv-ile. Ega mul pole väga suurt tahtmist siin pesu pesta, aga kui sa kord juba küsid, eks ma püüan vastata.

Vaata, ilmaasjata ei juhtu midagi, kord s.t. mänguline distsipliin peab majas olema. Meil on küllalt juba viisakas eas kogenud spordimehi, kes mängivad hingega meeskonnale ja on vajadusel enesekriitilised. Kuid nooremad on mõnikord natuke tuulepead ja ei tunne veel vastutust ning rumalused on kerged tulema. Ja kui lollust on mitu korda tehtud, siis tuleb küsida, kas lampjalgsus on ravimatu, või sõrataud? Tavaliselt seda mängus muidugi ilusa tooniga ei küsi, nagu naiselt, et pane mulle tekk peale..?! Kuid siis sisistati hoopis mulle: käi p...i, ära õienda! Vot sihukest asja pole olemas. Kes kangi maha paneb, see ka vastutab ja neelab alla, mitte ei haugu vastu. Minu arust on see lihtne. Aga õnneks oleme omavahel paika pannud, et kõik, mis on, jääb väljakule. Ja probleemi pole. See sunnib pingutama ja hoolikas olema. Piitsa ja präänikut saab mõlemat. See kutt sai kiita ka, tubli oli, mängis tegelt vigastusega.

Mäng oli hea, võitlust täis, tempokas ja nauditav. Twister mängib pikka palli hästi (arusaadav ka, huvi pärast võiksid satsi keskmise pikkuse siia panna?), aga et plats oli hommikusest sajust veel kohati lompides, siis me üritasime pigem lühikesele söödule panustada. Ehk oli nälg ja tahe suurem ka, kevadine mõlkus siiski meeles. Kohtuniku suhtes nii kriitiline pole. Kerge mäng see polnud ja sai hakkama, on kõvva hullemaid kaikaid.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Keskmist pikkust ei tea, aga sentimeetrid ei ole olulised. Meie edukaim peaga skoorija on täitsa keskmist kasvu ja meie pikk ründaja lööb kõik kollid jalaga, elu esimene peaga värav tuli hooaja esimese poole viimases mängus

Üldiselt on kõik peas kinni. Meie eelmise hooaja hea näide, kus tabeli tagumise otsa Amblale kaotasime suvevaheaja järgses esimeses mängus 0-7. Süüdistasime muru, et me oleme kunstmuru mehed ikka. Ühest saunast aitas ja järgmiseks mänguks võtsime ennast kokku. Oli ka mäng muru peal ja palju tugevama ja ohliku Tapa vastu. Meeskond näitas sisu ja võitsime 2-0.

Kommentaar

Siis on hästi. Sisu on alati vaja, seekord Magistri vastu, kes on näljane, kaval ja kompromissitu kullipilguga. Neil pole kaotada midagi, teil aga medalid käeulatuses.
        Kapten Trumm

Kommentaar

hea uudis Jalgpallihaigla vastastele. lõpetasin nende eest mängimist. nüüd jooksen platsil JK Piraaja särgis 3 liigas.

aitäh haiglale möödunud aasta eest.

Kommentaar

No ei tea kui hea uudis see on. Loodame et saate Piraajas parema keskonna siis!

Edu Alexei ja Pavel
            Kiired jalad on need mis edasi viivad

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
              hea uudis Jalgpallihaigla vastastele. lõpetasin nende eest mängimist. nüüd jooksen platsil JK Piraaja särgis 3 liigas.

aitäh haiglale möödunud aasta eest.
              Rikkusitegi 4. liiga tiimi ära, liiga palju hakkas võitma.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                Rikkusitegi 4. liiga tiimi ära, liiga palju hakkas võitma.
                Sa ise ei taha totaalset muutumist teha ja keskkonda vahetada? Eesti jalgpallile oleksid vajalik Meistriliigas ja sealses foorumis uksi paugutamas!
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                  Neutraalne kriitika ja oma mätta otsast asja vaatamine on natuke erinevad asjad, esimesele siinsete kirjutistega ei pretendeeri.
                  Võiksid siiski sellele esimesele ka pretendeerida, pisutki objektiivsem olla ei tule kahjuks. Seda enam, et mõne kodaniku silmis oled juba lausa kroonika-kirjutaja staatuses.

Natuke asja juurde tagasi tulles, et sul või teistel vähekegi soliidsem mulje jääks, siis pean ütlema, et pakud veidi dramaatiliselt üle. Ma ausalt öeldes ei mäletagi, et oleksime teid või kohtunikku ühe korragi sõimanud. Sõnadega mäng ja töötlemine käis vahel küll, jah, aga kohati täitsa huumoriga. Ei saa öelda, et teil seda polnud, koguaeg suud käisid. Sama asi on vigadega, mõlemad teevad. Saab rahulikult öelda, et kompasite kohtuniku piiri, kaugele ta mängida laseb. Seekord ei lasknud ja punane tuli. Võime ju vabandusi otsida, aga täitsa õigustatud. Selles mõttes olen nõus, et näiteks Kristiine-mängus olid mõlemad Aasia-täiendused kordades rohkem punase ära teeninud, kuid pääsesid vaid kollastega.

Olen nõus, et tsensuuri peab paigas hoidma, kuid kordan veel, et omade koha pealt on see häälekus teinekord ergutavat laadi. Kindlasti on teilgi olnud ajaloost mänge, kus läheb suisa tõuklemiseks-vehkimiseks, rääkimata koledast sõimust. Nii meilgi. Mõtle nüüd ja võrdle, kui rahulik me mäng tegelikult oli. Kaardiseisud on nagu on, aga meeskondadevahelised suhted on aastatega palju rahulikumaks jäänud. Ei taha ära sõnada, aga Trummi läheb esialgu 0 punase kaardiga, ka kollaste suhtes on märgatav progress toimunud, kuigi mõttetuid-rumalaid-mänguväliseid kaarte on. Seega: statistika ei valeta.

Ma tahaks teile ja kõigile teistele edukaks sügiseseks lõpuspurdiks edu soovida, muud midagi, andke kuuma!
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    Sa ise ei taha totaalset muutumist teha ja keskkonda vahetada? Eesti jalgpallile oleksid vajalik Meistriliigas ja sealses foorumis uksi paugutamas!
                    Vanadus ja operatsioonid ei luba vist enam, kiirust ka üle 5m pole enam

Kommentaar

Mõistusega korvad. Kui purulaisk ei ole, saab kiirust mõne meetri juurde aidata. Operatsioonid on pahad, aga vanusejärjekorras oleksid sa näit. meie võistkonnas alles 19. jalg. Vanust hakkad tundma 6-7 aasta pärast, noorhärra.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                        Operatsioonid on pahad, aga vanusejärjekorras oleksid sa näit. meie võistkonnas alles 19. jalg.
                        Hetkel käis jutt meistriliigast, ma ei tea meistriliiga tiimi, kus ma oleksin 19. vanusest.

Kommentaar

Osad kohtunikud, kes käivad IV liigat vilistamas, ei tea kõiki reegleidki. Trummi pensionärid teevad kohtunikule lihtsalt selgeks kuidas tuleb vilistada ja koolitavad noori kohtunike KOGEMUSED.
                          Kindlama joonega kohtunikud saavad ka vähem kriitikat. Siin näinud kuidas ka Rafig Trummis (Eks ta ka rahulikumaks muutunud nüüd väljakul) või mõni ekskoondislane, pääseb kaardist, sest noor poisike, kes kohtunikuks määratud, ei julge anda lihtsalt.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                            Hetkel käis jutt meistriliigast, ma ei tea meistriliiga tiimi, kus ma oleksin 19. vanusest.
                            See oligi näiteks toodud. Võta siis vähemalt kaks esimest lauset omaks.

Habe, oled õigel teel, kaarte ongi vaja rohkem mänguliste asjade eest anda, mitte suhtlemiste.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Väga hea, et selle teema üles võtsite. Mind isiklikult häirib aegajalt üks asi. Nimelt päris tihti tuleb vilistada mänge kus mõnes meeskonnas on mõni tuttav (vahest on isegi neid päris palju) ja siis osad (vähesed küll, aga siiski mõned) arvavad kohe- ma tunnen kohtuniku, järelikult on mulle rohkem lubatud ja ma olen eeliseisus. See suhtumine paistab kohe silma. Saage aru, munadega kohtunik suudab alati olla objektiivne ja sõbrasuhted unustatakse mängul kohe ära. Kõik mängijad on kohtuniku jaoks võrdsed, oled sa siis sõber või mitte.

Edit: Raivo, kui ikka mängija toodab juba avavilest sitta ja ainult möliseb, siis tuleb ta ära karistada.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ei tasu energiat kulutada nende asjade peale mida sa ei saa muuta. Olgu kohtunik kuitahes sitt, siis mölisemine ei päästa mitte midagi. Keskenduge mehed asjadele mida te saate muuta. Tuleb olla nutikas ja enda mängu kohandada vastavalt kohtuniku stiilile, mitte üritada kohtunikku enda pilli järgi mängima panna, see on täiesti lootusetu üritus.
                                Mölisemine kohtunike ja oma võistkonnaga on puhas ego probleem. Teame kõik, et mõnes eelpool nimetatud võistkonnas on see suureks probleemiks ja kuigi keskmine vanus kipub olema 35 kanti, siis käitumiselt ollakse kohati 17a noored nagad. Aga eks see egotsemine maksab varem või hiljem mängus (või elus) mingil moel kätte.
                                Olgem positiivsed ja keskenduge eelkõige sellele mida ise saame teha enda mängu ja käitumise parandamiseks.

Kommentaar

Working...
                                X