Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Põhjapiirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Põhjapiirkond\'

Mängus olid mõlemad meeskonnad väga viisakad ja tagasihoidlikud ,kui viimased 10 mintsa väljaarvata.Aga siin puhta hullud.
    Vahe III ja IV liiga vahel on ikka meeletu aga eks IV mängivadki ju eelmise aasta keskmikud ja alumine ots + viiendast.
    Mõlemal meeskonnal soovitaks väravasse uued mehed otsida.Volunderi vv jäi lihtsalt pallidele ette ja väljakumängijad võtsid ka palju lööke enda peale.
    Mõlemad meeskonnad suutsid lüüa 1 minuti sees kaks väravat, Eurouniv 2X25`ja Volunder 2X80`

Kommentaar

Kas pallidele ette jäämine ei võrdu väravavahi puhul mitte tõrjega? Et tegelikult oleks pidanud eest ära astuma või? Volunderi puurivaht on meie tsoonis ilmselt parim mees omal kohal ja paljuski tema tõttu jäid mitmed väga head võimalused ära löömata. Mis puutub eelnevasse Roosa Elevandi \"analüüsi\", siis see on lausa uus tase siin.
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Mis on ühist üle oma taseme mängimisel ja seemne eostamisel? Ühesõnaga jäi kuidagi arusaamatuks, miks minna kohe isiklikuks ja inimest ennast sõimama hakata, kui teine avaldas ainult omapoolset arvamust mängukäigust ja üldtasemevahest. :P

Ma arvan, et Hr. -Antz- ei tea suurt midagi Elevandilondi eostamisest, veel vähem tema isa võimekusest. Seega pakkusite mõlemad nats üle, ainult selle vahega, et lont avaldas arvamust, Antz võttis olukorra kokku isiklikku iba ajades. Või ma eksin?

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T
          Mõlemal meeskonnal soovitaks väravasse uued mehed otsida.
          Ennekõike peaks seda tegema kiiremas korras Eurouniv. Seda blondi meest ei või karvavõrdki usaldada - ükspäev imeb 5 väravat, teinepäev jälle kaotab tema hoolde usaldatud perekonnareliikvia. Mõttetu bloke.
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T

Mõlemal meeskonnal soovitaks väravasse uued mehed otsida.Volunderi vv jäi lihtsalt pallidele ette ja väljakumängijad võtsid ka palju lööke enda peale.
            Vaata asi on tegelikult nii, et meil kõigil on omad kehvad päevad. Kahtlemata oli see minu kõige kesisem esinemine see hooaeg, selles pole kahtluski. Samas tuleb tõdeda, et kui kaitseliin sinu ees \"väriseb\", siis on väravavaht ise ka ebakindel, seda eriti veel sellisel amatöör-tasemel nagu IV\'s liiga. Ja kui pealelöökide arv küündib seal kusagil 15ni, siis on paratamatus, et mõned ka sisse lähevad (4 on küll palju, aga mis teha).
            Meeskonna üldise \"alla igasugust arvestust esinemise\" kohta võib ainult niipalju öelda, et muruväljakud kohe kuidagi ei sobi ja Eurouniv on väga ebameeldiv vastane.

Aga no pealtvaatajatele ei tohtinuks see mäng küll mingit nurisemist pakkuda - 9\'t väravat mängus ei näe just iga päev, isegi mitte nii madalal tasemel.
            Ja Taavi sulle ütleks nii palju, et ühe mängu järgi ei saa küll mingit paikapanevat hinnangut anda IIInda ja IVnda liiga taseme vahele. Mine vaata Nimeta ja Mimino mänge ning sa näed, et ka IVndas mängitakse jalgpalli.

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Mis on ühist üle oma taseme mängimisel ja seemne eostamisel? Ühesõnaga jäi kuidagi arusaamatuks, miks minna kohe isiklikuks ja inimest ennast sõimama hakata, kui teine avaldas ainult omapoolset arvamust mängukäigust ja üldtasemevahest. :P
              Nojah, üks avaldas omapoolselt arvamust mängu käigust ja tasemevahest halvustaval, alavääristaval ja ülbel toonil, mille peale Antz viitas omal moel sellise kommentaari ebakohasusele antud kontekstis. Või ma eksin?
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

ot: aga ikkagi kes kellele varbale kuses?

einuh siin saab vahest nalja ka

Kommentaar

Kristiine-Ajax 1:1. Väga pingeline ja võrdne mäng oli, Ajax läks esimese poolaja lõpus ette, Kristiine teise lõpus viigistas.

Kommentaar

Saku JK - Mercury 1:2 (0:2)

Esimesel poolajal kinkis meie kaitse vastastele kaks suurepärast võimalust, mis ka ära löödi. Vastuvärava lõime teisel poolajal juba kümnekesi olles, kuna üks mängija pidi eraasjade pärast lahkuma, aga see selleks.
                    Üldiselt oli suht võrde mäng, kus Sakul oli ehk liig palju mõõnaperioode ja teineteise vääritimõistmist.
                    www.jalgpall.ee
                    http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Kuradid 2 - 10 Ararat
                      Mängisime kuni esimese poolaja ~25nda minutini seitsmekesi ning siis lisandus ka kaheksas mängumees. Meie poolt lõid väravad Arli Salm ning Tanel Lagejärv.
                      Tänud neile, kes ennast kohale viitsisid vedada.
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Volunder - Mimino 2:0

Miminol oli paar meest vähem.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas Silver

Nojah, üks avaldas omapoolselt arvamust mängu käigust ja tasemevahest halvustaval, alavääristaval ja ülbel toonil, mille peale Antz viitas omal moel sellise kommentaari ebakohasusele antud kontekstis. Või ma eksin?

halvustaval, alavääristaval ja ülbel toonil?
                          mmh... ma ise ja minu sõbrad võtsime seda kõikke naljaga! ma ei saa aru miks see sulle hinge läks? Imelik...
                          ma ei jaga siis enam negatiivseid ja yleoleva suhtumisega rikastatuid kommentaare.

edaspidi hakkab nii olema ->

Vastane oli hea, kuid meie õnneks läks pall kaks korda nende väravasse.
                          Äitahh hea mängu eest Mimino mängijad
                          How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Nimeta-Goll 5-0(3-0)

Väravad:Meier 3(1 pendlast),Kuznetsov,Ligi
                            Koosseis:Saaliste,Alas,Taal,Käis(Haavik),Lepiku,Hi nn(Pärna),Meier,Kuznetsov,Neppi(Torm),Carvalho(Koh lman),Ligi

Kommentaar

Algselt postitas Chiller

Miminol oli paar meest vähem.
                              Vähe sellest, et neid oli kõigest !9!, aga neil puudus ka väravavaht ja olude sunnil seisis puuris kõigile teadatuntud soprano! Teisel poolajal, mida muide valitses Mimino (!müstika!), teenisid nad ka veel penalti, mis jäi aga realiseerimata.

Volundri väravad lõid Tamberg ja Gerndorf, Pettai teenis kollase.

Ahjaa selline küsimus ka veel, et kas keegi plaanib seda liigatabelit ka mingi aeg uuendada?

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Ahjaa selline küsimus ka veel, et kas keegi plaanib seda liigatabelit ka mingi aeg uuendada?
                                Ei plaani kuna seda ei saagi teha.

Kommentaar

Working...
                                X