Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Põhjapiirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Põhjapiirkond\'

Ramm aasta treeneriks!

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Ramm aasta treeneriks!
      Seda ma mõtlesin et miks sellised tulemused hiljuti, iga soliidne treener paneks ju ameti maha peale sellsieid tulemusi
      Just kidding, me ju jääme püsima?Ramm? Jääme ju?
      "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Mina arvan et Ramm tahab varsti eesti koonist enda käpa alla võtta
        tal kõik õnnestub mis ainult ette võtab

Kommentaar

FC Goll - Saku JK 0:5

Terve mängu jooksul oli Gollil vist ainult paar võimalust, millest oleks võinud värav tulla. Dominineerisime mängu suht algusest lõpuni. Lihtsamaks tegi selle muidugi asjaolu, et üks Golli oma läks meie mängijale kindlat viga tegema, kuid meie mees sai eest ära ja Golli kurikael kukkus oma põlve? katki ja viidi kiirabiga minema suisa. Igaljuhul hea, et suutsime head mängu näidata, väravaid oleks võinud kaks korda nii palju olla, sest võimalusi oli küll ja küll. Saku kuumaastikul mängima harjununa oli täitsa huvitav siledal maal söötu lasta
          :P
          www.jalgpall.ee
          http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas lume

Algselt postitas Devil

Ramm aasta treeneriks!
            Seda ma mõtlesin et miks sellised tulemused hiljuti, iga soliidne treener paneks ju ameti maha peale sellsieid tulemusi
            Just kidding, me ju jääme püsima?Ramm? Jääme ju?
            Jääme-jääme, Mimino + Reaal ojn otse kohatäitjad. Ülejäänud üleminekud. Üle prahi. Siiski sitt mis sitt, võimatu on lasta nii palju kolle endale lüüa. Võtame nüüd endid ilusasti kokku eksole või sebin Soprano pulti

Kommentaar

Algselt postitas lennu
              Saku kuumaastikul mängima harjununa oli täitsa huvitav siledal maal söötu lasta
              :P
              põnevus kaob ära eks:P
              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Kui keegi veel statistikat peab, siis Reaali väravate autoriteks olid viimases mängus Kristiinega Saul ja Grossberg.
                http://www.facebook.com/TallinnaFcReaal

Kommentaar

Algselt postitas amority

Jääme-jääme, Mimino + Reaal ojn otse kohatäitjad. Ülejäänud üleminekud. Üle prahi.
                  Oled kindel? Mimino oma 33. punniga jääks kindlasti üles püsima ja kui oma trahvid ära maksavad, siis peaks koht järgmiseks aastaks olemas olema. Või ma eksin?
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas amority

Jääme-jääme, Mimino + Reaal ojn otse kohatäitjad. Ülejäänud üleminekud. Üle prahi.
                    Oled kindel? Mimino oma 33. punniga jääks kindlasti üles püsima ja kui oma trahvid ära maksavad, siis peaks koht järgmiseks aastaks olemas olema. Või ma eksin?
                    Eksid.

Juhendi punkt 11.15 Meistrivõistlustel mängimise katkestanud või diskvalifitseeritud võistkond saab järgmistel meistrivõistlustel osaleda aste madalamas liigas kui see, kuhu ta oleks turniiril viimaseks jäädes langenud. Meistrivõistlused vahele jätnud võistkond saab uuesti alustada kõige madalamast liigast.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas amority

kui nad mängimisest loobuvad siis saavad nad disklafi, sellega kaasneb ka punktide kaotamine.
                      Nõmme BSC OlyBet
                      www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                      www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                      www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas amority

Sain jalkaliidust vastuse.. EJL:\"FC Miminole siis langeb välja lisaks 1 võistkond veel.\"\"
                        Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Mis tähendab siis arvatavasti meid

Persse see Kristiine mäng oli küll ainult kolmas, mida see hooaeg mängida olen saanud, ja esimest korda tundsin mugavust väravas olles. Polnud nagu pensionär, kes joosta ei saa.

See nende võiduvärav on klassikaline \"pall-tuli-otse-mööda-maad-aga-põrkas-Rannavärava-muhklikult-pinnalt-just-viimasel-hektel-üles-ja-väravavahi-näost-vastase-ründaja-jala-peale\" värav. Ebaõiglane kaotus - viiki olime väärt. Aga noh, mis parata. Jalka juba on selline.
                          Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                          Cry welcome to the song.
                          And as it lifts you, time to move on.
                          We go!

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

See nende võiduvärav on klassikaline \"pall-tuli-otse-mööda-maad-aga-põrkas-Rannavärava-muhklikult-pinnalt-just-viimasel-hektel-üles-ja-väravavahi-näost-vastase-ründaja-jala-peale\" värav. Ebaõiglane
                            Tean seda tunnet. Mulle Rannakal ainult selliseid lüüaksegi. Köhh-köhh.
                            Supplies!

Kommentaar

see on negu sita autoga sõitma õppimine,pärast oled hea auto roolis meister.rannakal on sama asi,et hiljem heal väljakul tõstad tihti silmi pallilt ja vaatad,mis ikka väljakul ka toimub.harjutamine teeb meistriks:P
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Aitäh Raul!
                                Nüüd siis tean miks on nii palju sittasi autojuhte,eriti noorte seas.
                                Autokoolid on heal järjel ja on endale liisinud head autod mis toodavad siis kehvasi juhte.Olen ma õigel teel?

Kommentaar

Working...
                                X