Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Metropoolil läks Tapaga perse mäng, no ei saa vene pundiga saalis mängida hästi liigutavad maast ja lühikeselt.
Rollingutele suutsime 1 äära lüüa võrdses mängus, siis Tapa käest paras saun ja lõpuks sõbralik viik Trummiga. Päris tore oli ikkagi... mänguaeg võiks pikem olla 20 mintsa?
Me liigutasime ka maast ja panime ise vastase palli taga ajama kogu turniiri olime 8 mängijaga.
Me liigutasime ka maast ja panime ise vastase palli taga ajama kogu turniiri olime 8 mängijaga.
No aga Tabasalust olite taga pool ma järeldan kuna kiviõlil oli 6 vahetusmeest. Nii et ime vart saime finaalis palju saime aga teist olime eespool ikka.
No aga Tabasalust olite taga pool ma järeldan kuna kiviõlil oli 6 vahetusmeest. Nii et ime vart saime finaalis palju saime aga teist olime eespool ikka.
nemad olid hoopis Abja, kes panid IV liiga Teise turnamendi kinni
ps. mu allkirjas nähtaval aadressil ka mõned videod üleval
mida sa ajad? üle kahe söödu ei osand abja teha, ära üle paku.
tead, vaikselt hakkab see jokeri poiste üleolev möga üle viskama. siiani olete väga meeldiva mulje jätnud aga viimase aja sõnavõtud (sinu ja ühe teise tegelase) on teil pehmelt öeldes üleolevad.
olete II liigas, kus on ka teie koht. ei vaidle üldse vastu, et te head olete. aga ära unusta et IV liiga jääb siiski IV liigaks. mis mõtet on teisi maha teha?
Pall on ümmargune! Tabivere ma usun et läks osalema ja andma endast kõik. see mis tuleb sealt loodame et keegi räägib teistelegi
Tabivere suht mannetu täna. EMÜ käest saadi ka kuivalt sisse. Kilk säras ainult, paar päris head purakat & kiiret liigutust. Ja kummaline koosseis Tabiverel, mis see peaks olema nagu põhikoosseis vms? Valga turniiril oli teil taga üks übertehnikahunt, nr13 äkki, soenguks oli vanakooli hari, miks teda täna platsis polnd? Tollest tüübist oleks täna kõvasti kasu olnud.
Aga nüüd EMÜ kaasaelama. Tabivere võimalustesse ei usu.
EMÜ lasi jah suht kuivalt seal, mänguliselt ei midagi erilist, aga oma võimalused taoti sisse.
Üldiselt, õhtu naelaks oli minu jaoks retro särkides Eesti koondise meeskond, eesotsas Tarmo Rüütliga. Ülikõva ettevõtmine / punt, võttis kohe võrkkesta võbisema kui üks (patsiga) koondislane poole platsi pealt tuimalt ristnurka vastu latti pommitas.
A muidu ei midagi erilist, ported annavad palju juurde & viisuga mängides tundus ka plats väga hea.
Valga turniiril oli teil taga üks übertehnikahunt, nr13 äkki, soenguks oli vanakooli hari, miks teda täna platsis polnd? Tollest tüübist oleks täna kõvasti kasu olnud.
Tegemist oli imho Siim Tennoga, ta natuke hiljem sellel üritsel ehk osaleb :P
tead, vaikselt hakkab see jokeri poiste üleolev möga üle viskama. siiani olete väga meeldiva mulje jätnud aga viimase aja sõnavõtud (sinu ja ühe teise tegelase) on teil pehmelt öeldes üleolevad.
olete II liigas, kus on ka teie koht. ei vaidle üldse vastu, et te head olete. aga ära unusta et IV liiga jääb siiski IV liigaks. mis mõtet on teisi maha teha?
okei ertz, sa tekitad paanikat seal, kus seda ei ole, ja mingit mõtet ei olegi maha tegemisel, sest ma pole seda teinud, cmon ära võta igat asja nii tõsiselt. abja teemal ma üritasin pigem halba nalja teha ja nagu ma aru sain ,siis suht sitasti tuli välja,
ära ole nii kuri, oleme sõbrad edasi.
Kommentaar