Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
    Metropoolil läks Tapaga perse mäng, no ei saa vene pundiga saalis mängida hästi liigutavad maast ja lühikeselt.
    Rollingutele suutsime 1 äära lüüa võrdses mängus, siis Tapa käest paras saun ja lõpuks sõbralik viik Trummiga. Päris tore oli ikkagi... mänguaeg võiks pikem olla 20 mintsa?
    Me liigutasime ka maast ja panime ise vastase palli taga ajama kogu turniiri olime 8 mängijaga.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Aga nüüd EMÜ kaasaelama. Tabivere võimalustesse ei usu.
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
        Me liigutasime ka maast ja panime ise vastase palli taga ajama kogu turniiri olime 8 mängijaga.
        No aga Tabasalust olite taga pool ma järeldan kuna kiviõlil oli 6 vahetusmeest. Nii et ime vart saime finaalis palju saime aga teist olime eespool ikka.

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
          No aga Tabasalust olite taga pool ma järeldan kuna kiviõlil oli 6 vahetusmeest. Nii et ime vart saime finaalis palju saime aga teist olime eespool ikka.
          nemad olid hoopis Abja, kes panid IV liiga Teise turnamendi kinni

ps. mu allkirjas nähtaval aadressil ka mõned videod üleval

Kommentaar

Pall on ümmargune! Tabivere ma usun et läks osalema ja andma endast kõik. see mis tuleb sealt loodame et keegi räägib teistelegi

Kommentaar

aii..alexelal l2ks turniir niiii perse:S aga hea vaheldus
              nr 12

Kommentaar

mida sa ajad? üle kahe söödu ei osand abja teha, ära üle paku.
                i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                  tead, vaikselt hakkab see jokeri poiste üleolev möga üle viskama. siiani olete väga meeldiva mulje jätnud aga viimase aja sõnavõtud (sinu ja ühe teise tegelase) on teil pehmelt öeldes üleolevad.

olete II liigas, kus on ka teie koht. ei vaidle üldse vastu, et te head olete. aga ära unusta et IV liiga jääb siiski IV liigaks. mis mõtet on teisi maha teha?

Kommentaar

nu oli ikka rohkem kui kaks aga ei oma enam tähtsust
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Eee... muidugi ei saa heita kõrvale seda, et olete võitjad, aga kui palju oli teie võistkonnas abja / karksi endi mängijaid?

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
                      Pall on ümmargune! Tabivere ma usun et läks osalema ja andma endast kõik. see mis tuleb sealt loodame et keegi räägib teistelegi
                      Tabivere suht mannetu täna. EMÜ käest saadi ka kuivalt sisse. Kilk säras ainult, paar päris head purakat & kiiret liigutust. Ja kummaline koosseis Tabiverel, mis see peaks olema nagu põhikoosseis vms? Valga turniiril oli teil taga üks übertehnikahunt, nr13 äkki, soenguks oli vanakooli hari, miks teda täna platsis polnd? Tollest tüübist oleks täna kõvasti kasu olnud.

EMÜ lasi jah suht kuivalt seal, mänguliselt ei midagi erilist, aga oma võimalused taoti sisse.

Üldiselt, õhtu naelaks oli minu jaoks retro särkides Eesti koondise meeskond, eesotsas Tarmo Rüütliga. Ülikõva ettevõtmine / punt, võttis kohe võrkkesta võbisema kui üks (patsiga) koondislane poole platsi pealt tuimalt ristnurka vastu latti pommitas.

A muidu ei midagi erilist, ported annavad palju juurde & viisuga mängides tundus ka plats väga hea.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                        nemad olid hoopis Abja, kes panid IV liiga Teise turnamendi kinni

ps. mu allkirjas nähtaval aadressil ka mõned videod üleval
                        No tegu oli teise turniiriga seal on väga teravad satsid(stabiilselt viimased omades tsoonides)

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust

Valga turniiril oli teil taga üks übertehnikahunt, nr13 äkki, soenguks oli vanakooli hari, miks teda täna platsis polnd? Tollest tüübist oleks täna kõvasti kasu olnud.

Tegemist oli imho Siim Tennoga, ta natuke hiljem sellel üritsel ehk osaleb :P

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                            No tegu oli teise turniiriga seal on väga teravad satsid(stabiilselt viimased omades tsoonides)

Confidendce

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                              tead, vaikselt hakkab see jokeri poiste üleolev möga üle viskama. siiani olete väga meeldiva mulje jätnud aga viimase aja sõnavõtud (sinu ja ühe teise tegelase) on teil pehmelt öeldes üleolevad.

olete II liigas, kus on ka teie koht. ei vaidle üldse vastu, et te head olete. aga ära unusta et IV liiga jääb siiski IV liigaks. mis mõtet on teisi maha teha?
                              okei ertz, sa tekitad paanikat seal, kus seda ei ole, ja mingit mõtet ei olegi maha tegemisel, sest ma pole seda teinud, cmon ära võta igat asja nii tõsiselt. abja teemal ma üritasin pigem halba nalja teha ja nagu ma aru sain ,siis suht sitasti tuli välja,
                              ära ole nii kuri, oleme sõbrad edasi.
                              i don t like u u don t like me

Kommentaar

ära ole nii kuri, oleme sõbrad edasi.
                                ei olegi kuri hea vastus. peace

Kommentaar

Working...
                                X