Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Even Vaata postitust
    mingi aeg olid ise elu hammasrataste vahele jäänud, kuidas sellest välja tulid? tlü kaotas täna II liiga türi ganvixile 2:3 ja paistab, et vormikõver on tõusmas. akhtamarile anname kõva lahingu ikka.
    Evvu, sai saa seda niimoodi võtta sellepärast , et me saime ka eelmisel hooajal esiliiga meeskonna flora duubli käest ainult kaks null , kuid liigas ikka paremini ei läinud

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
      mingi aeg olid ise elu hammasrataste vahele jäänud, kuidas sellest välja tulid?
      kindlasti ei ole välja tulnud kahjuks.

selgitus alla.

ei ole mingit märki, et inimene oleks elu hammasrataste vahelt väljas, vastupidi, ratas aina surub... hea meelega aitaks, kuid käed jäävad siin lühikeseks...
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
        kindlasti ei ole välja tulnud kahjuks.

selgitus alla.

ei ole mingit märki, et inimene oleks elu hammasrataste vahelt väljas, vastupidi, ratas aina surub... hea meelega aitaks, kuid käed jäävad siin lühikeseks...
        Ehk oleks abi sellest, kui teeks Nõmme klubide seas korjanduse ja aitaks inimest. Kindlasti paneks oma õla alla ka Pihlaka tänava sotsiaalmaja supiköök
        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
          Ehk oleks abi sellest, kui teeks Nõmme klubide seas korjanduse ja aitaks inimest. Kindlasti paneks oma õla alla ka Pihlaka tänava sotsiaalmaja supiköök
          See on kinni ju, läks põlema varakevadel

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
            Räägi siis Kunoga, äkki paneb Stereo või Prive õla alla.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Evu kes sul hammasrataste vahel on olnud? See et ma sulle korra molli peol panin ja rusikas oli su hammaste vahel ei tähenda ju seda. Pealegi ma ei teadnud et su suhu kuskile rattad veel monteeritud on

Kommentaar

Alfonso sa mõnda Stand-Up 'i pole mõelnud minna, suht huumorikuld oled? In a bad way.

Kommentaar

Keegi pole siin nalja teinudki, siin pannakse inimesi paika kuhu nad kuuluvad. Varsti sind enam pole...

Kommentaar

Algselt postitas affelay Vaata postitust
                    Alfonso sa mõnda Stand-Up 'i pole mõelnud minna, suht huumorikuld oled? In a bad way.
                    Miks ta peaks Nõmme Kaljusse tulema? Pihkur!
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Nonii selgus, et järjekordsed Nõmme Kalju scoudid jahivad mind, ma olen ju korduvalt õelnud, et ma ei mängi enam Meistriliiga tasemel vutti.
                      Teiseks: Affelay, ei tasu mind ähvardada, tulemused on kurvad, kuna pean vist järjekordselt pöörduma homo-vägistamisteenuse firmasse (kus töötab ka 1 Olympicu mängija) ja tellima sulle külalised...
                      Siinses foorumis oli kunagi üks kukkeke nimega Onu Raivo, tellisin talle eelnimetatud firmast 2 külalist Äpu ja Postikana ja peale seda ei tulnud minu suhtes enam ühtegi piiksu kui siis ainult väga peenikese häälega. Nüüd oleme Raivoga sõbrad.

Kommentaar

liiga julm

Kommentaar

Liiga lõpuni on jäänud pärast tänast veel 7 vooru. Teen siinsetele kommenteeriatele ettepaneku ennustusvõistluseks.

ET osaleda tuleb kõigepealt välja pakkuda selle hooaja IV LIIGA PÕHI esikolmiku ja punktid mis teenivad. (punktisüsteem: iga pihta läinud võistkond esikolmikus annab 1 punkti ja iga täppi pandud punktisumma 2 punkti. Eksimusega +-3 punkti teenite 1 punkti)
                          ESIKOLMIK TULEB FOORUMISSE ÜLES RIPUTADA HILJEMALT 19.08.2011 NEED PUNKTID SAAME TEADA SIIS ALLES VOORU LÕPUS

Nüüd voorude juurde: Iga vooru eel peab postitama pakutavad mängutulemused hiljemalt 24 h enne mängu(kuna mängud pole alati pühapäeviti) PUNKTISÜSTEEM: iga õigesti pakutud tulemus 3 punkti. Õigesti pakutud võit, viik või kaotus, kuid tulemus vale 1 punkt. Valesti pakutud tulemus 0 punkti

Kui süsteem segane või ei saanud aru võib ikka küsida ka

Pärast iga vooru avalikustan edetabeli, kes mis kohal paseerub. Pärast 19.08.2011 ei saa liituda enam antud ennustusvõistlusega
                          VÕITJA SELGUB: 02.10.2011 kell 21:30

AUHIND: Nüüd siis kõige magusama juurde. Auhinnaks siis kast õlut.
                          Kuldar
                          www.pulmapaev.ee

Kommentaar

teen ettepaneku see Kuldari teema kiirelt kustutada ja teha sellekohta eraldi teema, sest see reostab antud foorumi teemat, Austusega ja vihkamisega Alfonso da ...

Kommentaar

Tänane päev:
                              Soccer-Pirita 2-1
                              Kohtunikud ikka tassivad seda Soccerneti, masendav kuidas Rein kohtunike käib moosimas.

Ahtamar- TLÜ 5-2
                              Võrdsete mäng, kus üks ei löönud võimalusi ära ja lõpus hakati liiga uljalt ründama unustades, et neil puudub väravavaht ning lasti endale 3 veel lüüa.

Kristiine-Hansa 1-0 (vist)
                              No uskumatu aga nende PARIM ENNE on jäänud eelmistesse aastatesse.

Kiiret paranemist Reali mängijale, kes sai vigastuse Toompea vastu mängides.
                              Hea töö 4-0 võiduga pooliku koosseisu Toompea võitmisega (puudusid Prins ja Kristal aga Real oli terve mäng vähemuses).

Kommentaar

Türa, Kaido. Ma olen FCSi meister sumos, isegi Alfonslo vandus mulle ausas võitluses alla (pilte ned mu veispukkis).
                                Kui oled nii kõva mees olen nõus ka sinuga maadlema, isegi Endrel teeksin iga kell selja prügiseks. Üldiselt kui 4 põhjas on mõni kõvem vend kes minug maadelda tahaks, siis olen alati nõus. Teeks ming showesinemise poolajal keskringis.

Kommentaar

Working...
                                X