Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FC Toompea - Nõmme Kalju 1:4 (0:0)

Esimest korda sel aastal murul. Terve poolaeg läks muidugi harjumiseks, aga poistel oli vahelduseks kindlasti tore
    "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
      FC Toompea - Nõmme Kalju 1:4 (0:0)

Esimest korda sel aastal murul. Terve poolaeg läks muidugi harjumiseks, aga poistel oli vahelduseks kindlasti tore
      Kas Toompea mängib edasised mängud ka murul?

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
        Kas Toompea mängib edasised mängud ka murul?
        Teiega nad mängivad veel murul, Hansa Unitediga juba kunstil.
        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas smaller Vaata postitust
          kohtuniku v...-u saatmise eest ka teise kollase
          türapea tulebki vittu saata.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
            türapea tulebki vittu saata.
            Õige Eston, oleks ma kohapeal olnud oleks larfi segi tampind, nägin videot, jube vile lausa. Jalkaliit vist meelega kostitab meid idiootidest kohtunikega, peab ikka mingi lükke ära tegema, eriti hale ikka kuidas meie vastu võideldakse, Magistrile oli liidus kiirelt punne vaja sebida ja saadeti meelega kohtunik meie vastu vilistama.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
              Õige Eston, oleks ma kohapeal olnud oleks larfi segi tampind, nägin videot, jube vile lausa. Jalkaliit vist meelega kostitab meid idiootidest kohtunikega, peab ikka mingi lükke ära tegema, eriti hale ikka kuidas meie vastu võideldakse, Magistrile oli liidus kiirelt punne vaja sebida ja saadeti meelega kohtunik meie vastu vilistama.
              Paralleeluniversum.

Kommentaar

Ole nüüd mees ja võta oma vähene ajuraas kokku ja lõpeta see ärplemine, ei mina ega ma usun ka keegi teine ei jäksa enam neid sisutühjasid postitusi lugeda
                Kristiine JK

Kommentaar

Meie eksisime mängu tulemust otseselt mõjutaval viisil ("saatuslikult") kaks korda, kui ründaja sõitis sisse väravavahile ning teine lõi tühjast väravast mööda. Soccerneti mängijad eksisid "saatuslikult" no nii 6 korda (lasid lüüa 5 väravat + teenisid punase). Kohtunik ei teinud mängus ühtegi "saatuslikku" viga. Aga on ütlematagi selge, et t...apea on kohtunik ning tal tuleks larhv segi tampida.

Kommentaar

lõite meie väravavahil puruks 2 roiet, mille otsese tulemusena sündis vähemalt 2 teie väravat, sest ta lihtsalt ei suutnud enam piisavalt mobiilselt tegutseda. ja penalt ning sellega kaasnenud kohtuniku vittu saatmine tuli pärast valesti antud nurgalööki, mille järgsest saginast penalt määrati.

Kommentaar

Algselt postitas Alari Vaata postitust
                      Ole nüüd mees ja võta oma vähene ajuraas kokku ja lõpeta see ärplemine, ei mina ega ma usun ka keegi teine ei jäksa enam neid sisutühjasid postitusi lugeda
                      aga miskipärast on ikkagi mõned klubikaaslased tema postitusi n.ö heaks kiitnud.. (kui õigesti mäletan siis hooaja alguses tegi seda isegi superlaanemaa )

Kommentaar

Ongi naljakas, kuidas inimesed närvi lähevad.

Kommentaar

kuidas nüüd seda ilusti öelda? ennevanasti naersid kinotäied inimesed jalaga-perse-löömise peale laginal. kas see on siis naljakas?
                          samamoodi antud teema.. mis alfonsos naljakat on? mina näiteks ei saa sellest aru. madalalaubalisus on esimene märksõna, mis hoopis meenub.
                          ...ja jällegi rikkusin selle postitusega endale antud lubadust mitte vähki sööta, et ta ei kasvaks.

Kommentaar

Vat see viimane lause on õige, see on uskumatult halenaljakas, kuidas inimesed ikka ja jälle sellega kaasa lähevad.

edit: inimesed siiani naeravad selliste laubaliste naljade üle kinos, samuti uskumatu .

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                              lõite meie väravavahil puruks 2 roiet, mille otsese tulemusena sündis vähemalt 2 teie väravat, sest ta lihtsalt ei suutnud enam piisavalt mobiilselt tegutseda. ja penalt ning sellega kaasnenud kohtuniku vittu saatmine tuli pärast valesti antud nurgalööki, mille järgsest saginast penalt määrati.
                              Ega kohtunik neid roideid sisse ei löönud! See, et kohtunik vea vilistamata jättis, ei mõjutanud mitte kuidagi mängu käiku. Meie ju väravat siis ei löönud. Maksimaalselt oleks ehk võinud kollase anda meie mehele, aga pigem oli see mänguline olukord, kus ründaja mängis lõpuni, mis kahjuks lõppes sellise vigastusega. Pole ju ka kohtuniku süü, et teil kedagi teist polnud väravasse panna.
                              Mis puudutab seda nurgalööki, siis teie vv algul ütles, nii et meie omad ka kuulsid, et puutus palli näppudega. Kui aga sina (kui sa oled see sama?) läksid temalt vihasena küsima, siis vastas ta juba, et "ma ei tea, kas ma puutusin". Mis teha, kui omi mehi kardetakse Ning kui ei puutunudki, siis üks valesti määratud nurgalöök küll nüüd "saatuslik" viga pole, eriti veel 4-0 seisul mängu lõpus. Käsipalli mängisite ka ju ise.

Kommentaar

äki lõpetaks selel teema. mis vahet sel on mida kohtunik vilistas või ei. sitta juhtub. usun, et ka magistri vennad on nõus, et socceril juhtus olema erakordselt sitt päev ja magistril hea päev. ega igapäev sellsieid tulemusi ei tule... see, et mul vigastus tuli, on sittade juhuste kokkulangemine(magistri vennal oli jube kondine põlv ja tabas täpselt sinna, kus puudus kaitse lihase või rasva näol ja nii ta läks)... viga ilmselt oli, sest pall oli käes.. aga paska juhtub... pole mõtet siin tagantjärgi targutada.

midagi poel teha, elu läheb edasi. vähem mölinat ja rohkem trenni (meie poiste kohta)

Kommentaar

Working...
                                X