Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2016

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Karter Vaata postitust
    Kui antud tsitaat välja jätta siis ikkagi täielik pläust kirjutis, mille võib kokku võtta mõttega, et Flora peaks võitma.

Kuidas Õhtuleht prindib sellist saasta, kus Eesti koondise mängijaid nimetatakse venelasteks ning liiga edukaimale "uustulnukale" tõmmatakse vett peale ja ilgutakse kogukonna ja vaatajaskonne puudumise üle, kuigi publikunumbrid on suuremad kui "pikkade traditsioonidega klubidel"?
    Juba vastasid endale

Kommentaar

Kui antud tsitaat välja jätta siis ikkagi täielik pläust kirjutis, mille võib kokku võtta mõttega, et Flora peaks võitma.

Kuidas Õhtuleht prindib sellist saasta, kus Eesti koondise mängijaid nimetatakse venelasteks ning liiga edukaimale "uustulnukale" tõmmatakse vett peale ja ilgutakse kogukonna ja vaatajaskonne puudumise üle, kuigi publikunumbrid on suuremad kui "pikkade traditsioonidega klubidel"?
      Kuidagi väga häiriv, ambitsioone ja kogemusi diskrediteeriv ning oma maailmapilti pealesuruv oli see lugu tõesti. Eks arvamuslood ei peagi alati meeldima, kuid sellisel kujul võiks ta rippuda vaid kuskil blogipostitusena.

Ehk keegi teadjamees oskab kosta kas Hugo Tipner on päris inimene?

-e- sain vastuse, ei ole.

Õhtuleht jalgpallikajastamisel muidu väga tubli olnud, imho.

Kommentaar

See floraviha on ikka müstiline. Isegi ajalehed ei tohi enam Florat toetada, kohe on keegi tagajalgadel. Mõni rahuldab ennast sellega, et laimab Florat oma neti kommentaaridega ja rõõmustab, kui Flora tiitlit ei saa. Õnneks on Floral toetajaid niipalju, et saabvad sellest isegi lehes kirjutada, vihkajad aga trukivad anonüümseid soperdisi.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
          See floraviha on ikka müstiline. Isegi ajalehed ei tohi enam Florat toetada, kohe on keegi tagajalgadel. Mõni rahuldab ennast sellega, et laimab Florat oma neti kommentaaridega ja rõõmustab, kui Flora tiitlit ei saa. Õnneks on Floral toetajaid niipalju, et saabvad sellest isegi lehes kirjutada, vihkajad aga trukivad anonüümseid soperdisi.
          Õnneks Hugo Tipner ei ole pseudonüüm ning antud artikkel ei kvalifitseeru "ananüümse soperdise" alla... ning sinu kommentaarile lisaks tu quoque.

Pealegi, ma ei saa aru kuidas sa lugesid minu kommentaarist välja viha Flora vastu, kui kogu minu kommentaar oli suunatud artikklile ja autorile? Kui Flora oleks suutnud tiitli võita siis otseselt oleks mul suva, sest spordis võidab parim meeskond. Küll aga tundub naeruväärne õigustada ühe klubi tiitli väärilikkust mingi pseudo-argumendiga, kus üht klubi vastandatakse eestluse etaloniga ning teistele tõmmatakse vett peale, argumenteerimatta oma väiteid.

Kommentaar

Õnneks Hugo Tipner ei ole pseudonüüm ning antud artikkel ei kvalifitseeru "ananüümse soperdise" alla... ning sinu kommentaarile lisaks tu quoque.

Pealegi, ma ei saa aru kuidas sa lugesid minu kommentaarist välja viha Flora vastu, kui kogu minu kommentaar oli suunatud artikklile ja autorile? Kui Flora oleks suutnud tiitli võita siis otseselt oleks mul suva, sest spordis võidab parim meeskond. Küll aga tundub naeruväärne õigustada ühe klubi tiitli väärilikkust mingi pseudo-argumendiga, kus üht klubi vastandatakse eestluse etaloniga ning teistele tõmmatakse vett peale, argumenteerimatta oma väiteid.
            Kas Flora seostamine eestlusega on siis vale või? See on ju elementaarne, selle vaidlustamine aga vajaks tõsiseid argumente.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
              Kas Flora seostamine eestlusega on siis vale või? See on ju elementaarne, selle vaidlustamine aga vajaks tõsiseid argumente.
              Mis teeb Florast eestluse etaloni ning miks see elementaarne on? Kui sooviks ilkuda, võiks ju väita et tegemist on mingi nõuka aegse klubiga, mille eesotsas on olnud hulgaliselt välismaalasi ning huvidekonflikt klubi ja jalkaliidu vahel heidab siiani klubi mainele negatiivset varjundit.

Selle strawmani ümber väitlemine on mõttetu ning ei muuda asjaolu, et artikkel on sobimatu ning kallutatud

Kommentaar

Õnneks Hugo Tipner ei ole pseudonüüm ning antud artikkel ei kvalifitseeru "ananüümse soperdise" alla...
                Ahah!
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tipneriga (mulle üsna kindlalt teadaolevalt siiski pseudonüüm) ei ole minagi sageli nõus, aga ma ei saa küll absoluutselt aru, mis kütuseseguga see saag siin praegu pumpsuma on tõmmatud?

Kuskohas selles artiklis nimetati Florat eestluse etaloniks? Kas see, et Infoneti põhikoosseisus pole ühtki eestlast, on vale? Või on vale see, et Flora põhikoosseisus on venelasi üks kuni kaks? On's vale see, et Flora ümber keerutatakse vandenõuteooriaid ja seetõttu paljudele klubi vastumeelseks muudetud? Kas vale on see, et Infonet on tulemuspõhiselt komplekteeritud meeskond või see, et nende mängupilt on atraktiivne? Või on vale see, et Levadia võit ei oleks midagi üllatavat või see, et neist on kaugenenud nii poolehoidjad kui vastalised? Või see, et Kaljul palju auru fassaadi ülevalhoidmiseks läheb, mille taga sageli midagi ei ole?

Igal klubil omad hädad, ristid ja viletsused, omad taagad ja saagad ja iga mainitud klubi ka oma asjade eest vastu nina sai. Sellest artiklist mingisugust paranoikudele aktivaatorina toimivat florameelsust täheldada... Selleks peab ikka väga erilist lugemisoskust evima.
                  Last edited by Marek_T; 30.10.16, 15:48. Põhjus: Erutusega läksid magussöökide nimed sassi.

Kommentaar

kui meistrivõistlustel peaks tulema lisamäng, siis kuidas on lood kaartidega? kas need kehtivad?

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
                      kui meistrivõistlustel peaks tulema lisamäng, siis kuidas on lood kaartidega? kas need kehtivad?

Täitsa kehtivad edasi

Kommentaar

Kes on koduvõistkond lisamängus.

Kommentaar

Algselt postitas ööö Vaata postitust
                          See vist peaks loosimisega olema

Kommentaar

Algselt postitas ööö Vaata postitust
                            Mis seal vahet on kui mäng peetakse igal juhul A.Le Coq Arenal?
                            FC Flora

Kommentaar

On ikka.Mõnedel väga vähestel jalkafännidel on taskus hooaja kaart ja siis jääks mõni euro boikoteeritud Ampsule viineripiruka jaoks.

Kommentaar

Või saab siis Flora kaardiga ka rahulikult statale,kui see mäng peaks muidugi toimuma.

Kommentaar

Working...
                                X